Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kırmızılar geldi kızlar, bu ay 5 yumurtaya rağmen yine olmadı. Üzgünüm ama yapacak bir şey yok
Tam 14 gün sonra mı gelmiş oldu? Üzülme dicem ama bende üzülüyorum. Ben genellikle 16 gün sonra adet oluyorum. Bugün yumurtlamanın 12.günüydü, karın ağrısıyla uyandım. Kaset test yaptım negatif.

Tam 14 gün sonra mı gelmiş oldu? Üzülme dicem ama bende üzülüyorum. Ben genellikle 16 gün sonra adet oluyorum. Bugün yumurtlamanın 12.günüydü, karın ağrısıyla uyandım. Kaset test yaptım negatif.
Evet canım 14. Gün bugün. 13 de olabilir bilmiyorum ne zaman çatladığını. Kısmet diyorum. Bu ay zaten şehir dışında olacam direk elendim eylüle kaldım.

Eki Görüntüle 2893141
Üstteki dün alttaki bugün ki testim. Bugünü değerlendirdik. Daha bi koyu gibi geldi sanırım yumurtam çatlamadı. Ama baş dönmem gitti hiç değilse. Belki de bugün çatladığı içindir. Dediğiniz gibi bence de hormonlardan. Beynimde bişey mi var diye korktum o kadar fenaydım.
Benmki catlama günü aşırı dönmüştü. Böyle koyu ama yine de kontrol cizgisinden silik oldugu icin catlama sayiyorum ben. Sizde bugün ya da yarın kesin olur catlama, baska problem yoksa.

Haftaya Perşembe cnm ama arıcam şimdi aslında 3 ay önce 2 küsürlerdeydi anlamadım gitti 😔

Kullandığın ilaç var mıydı? Yumurtlmana engel olacak durum mu oldu acaba? Birde adetin nasıl canım yoğun mu az mı oluyorsun? Sürekli olan değer değilse geçici olblr bence. Yediğin içtiğin şeyler önemli.

Kızlar kesinlikle aşıyı karşıtı degilim ve aşırı destekliyorum. Ama tam bizim yumurtlama günümüzde esimin aşı randevusu vardi. Gitti oldu. Sonradan aklima geldi acaba ilk gunleri oldugu icin bir etkisi olur mu. En iyi ihtimalle ysrattigi halsizlik agri bile etkileyecrk heralde bu ayki sansimizi.

Kullandığın ilaç var mıydı? Yumurtlmana engel olacak durum mu oldu acaba? Birde adetin nasıl canım yoğun mu az mı oluyorsun? Sürekli olan değer değilse geçici olblr bence. Yediğin içtiğin şeyler önemli.
cnm gecen ay duphaston kullandım ondan önceki ay doğum kontrol hapı kullandım kist için , adetim aslında 7 gün dolu dolu sürer ama kist olandan beri 3 gün az az 2 ay az adet gördüm. şimdi bu ay dolu dolu oluyorum yine anlamadım :KK43:

Kızlar kesinlikle aşıyı karşıtı degilim ve aşırı destekliyorum. Ama tam bizim yumurtlama günümüzde esimin aşı randevusu vardi. Gitti oldu. Sonradan aklima geldi acaba ilk gunleri oldugu icin bir etkisi olur mu. En iyi ihtimalle ysrattigi halsizlik agri bile etkileyecrk heralde bu ayki sansimizi.
Canım benim 90% çatlama oldu bugün, 2 saat sonra test yapıp teyit edeceğim :KK66: bugünü değerlendirdik ve yarından sonra da aşı randevumuz var eşimle birlikte. Bu ay korunsak mı falan diye başta bir çekindim ama zaten 8-9 aydır olmuyor yine nasılsa olmaz olacağı varsa da olsun dedim ben de 🙃 ben spermlere bi etkisi olacağını sanmıyorum ama halsizlik yorgunluktan isteksizlik olabilir belki aşıdan bi süre sonra ama siz zaten değerlendirdiniz o zaman aşıyı olduysanız diye anlıyorum 🤗

Canım benim 90% çatlama oldu bugün, 2 saat sonra test yapıp teyit edeceğim :KK66: bugünü değerlendirdik ve yarından sonra da aşı randevumuz var eşimle birlikte. Bu ay korunsak mı falan diye başta bir çekindim ama zaten 8-9 aydır olmuyor yine nasılsa olmaz olacağı varsa da olsun dedim ben de 🙃 ben spermlere bi etkisi olacağını sanmıyorum ama halsizlik yorgunluktan isteksizlik olabilir belki aşıdan bi süre sonra ama siz zaten değerlendirdiniz o zaman aşıyı olduysanız diye anlıyorum 🤗
Hayır degerlendirmedim. Yumurtlama da yanlış alarmmis ya. Testim bugun geri acıldı. Benin 20. Gun yumurtlama oluyor. Nornalden yavas gelisiyor.
Bu arada asiyi ben olmadim maalesef. Hamilelik olunca ilk 3 aydan sonra olurum diyordum ama sanirim adet olursam aşımı olucam ben de.
Sizin çatlamış demek insallah güzelce tutunur. Kendinize dikkst edin insallah hayirli haber alirsiniz😍

Kızlar bu ay son ben de aşı olcm artık 3 ay ara vericem bu ay oldu oldu olmazsa aşımı olur kenara çekilirim doktorum kesinlikle biontech olursan korun dedi bebeğin beyin ve kalp gelişimini engelliyomuş 3 ay koruncam 3 ay sonra sahalara dönerim umarım hiçbiriniz buralarda olmazsınız anneler grubun da yakalarım herkesi

Hayır degerlendirmedim. Yumurtlama da yanlış alarmmis ya. Testim bugun geri acıldı. Benin 20. Gun yumurtlama oluyor. Nornalden yavas gelisiyor.
Bu arada asiyi ben olmadim maalesef. Hamilelik olunca ilk 3 aydan sonra olurum diyordum ama sanirim adet olursam aşımı olucam ben de.
Sizin çatlamış demek insallah güzelce tutunur. Kendinize dikkst edin insallah hayirli haber alirsiniz😍
Ay inşallah hayırlı haberler olur, bir yandan inanmaya umut etmeye devam ediyorum bir yandan da kaç aydır olmuyor yine duvara çalışma hiçbir şey bekleme diyorum.. diyorum da diyorum işte ☺️

X