Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar yumurtlamayacağını bilemezsin şans her zaman var düzenli ilişkiye devam et. Benim gebeliğim düşükle sonuçlandı ama o ay 2 kez yumurtlamıştım 2. Si döllenmiş. O yüzden anladımki bırakmamak lazım
Çok teşekkür ederim❤️ En kısa zamanda sağlıkla kavuşalım umarım her birimiz evlatlarımıza💫

Kızlar bir şey sorucam ovulasyon testinde 16 sı pik 17 si çatlamaydı. Predictor early erken gebelik testini ne zaman yapsam sonuç alabilirim

Sürekli otursan da bi mutfağa bi tuvalete gidip gelmeye gitmen yeter, sabah ya da akşam da 30-40 dk yürüyüş senin günlük hareketsizliğini alır iyi gelir 🥰
Bana gelince valla o kadar çok istiyorum ki hem de canım hamileliği, allahım inşallah sağlıkla nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
InsaAllah insaAllah. Bende pko vardi. Ben de cok umitsizdim her iki yumurtaligimda da vardi hem de yoğundu. O yuzden ümitsizliğe kapılmayın Allahin her şeye gücü yeter. Siz cani gönülden isteyin benim de artık dualarimdasiniz🤲

Kızlar bir şey sorucam ovulasyon testinde 16 sı pik 17 si çatlamaydı. Predictor early erken gebelik testini ne zaman yapsam sonuç alabilirim
Bugun yaparsan alirsin sonuc canim ben de bata 6 gun varken cok cok ince çizgi ile öğrendim 2 gun once predictorle. Simdi bata 4 gun var beklemedim ben de ama bugun de yaptim test biraz daha koyulasmisti

Bugun yaparsan alirsin sonuc canim ben de bata 6 gun varken cok cok ince çizgi ile öğrendim 2 gun once predictorle. Simdi bata 4 gun var beklemedim ben de ama bugun de yaptim test biraz daha koyulasmisti
Şu an negatif görünüyor sanırım çok erken oldu Ya eminnolamadım yine dayanamayıp bekleyemediğim bir ay daha

@astronotbayan @papatyasari_kiz @karadenizkizi1982 @begonya_92 @Hazal Yakamoz @Bencebuarkadas K kdv Kızlar batlar geçmiş durum güncellemesi yapıp listeyi güncellicem bilgi verirmsnz bakalım durumlar neymiş
beni listeye ekleyebilirsiniz. 3 gün geçti reglim ama hamile olduğumu düşünmüyorum. covid aşısı vurulacağım için korunma kararı almıştık. reglime yakın vuruldum o yüzden geciktiğini düşünüyorum böyle bir haber okumuştum geciktirebilir aşı diye. inşallah bu ay ilk defa deneyeceğiz. regl olduktan sonra yeni bat tarihini ileticem

Valla silik çizgi boş çıktı. Hamile değilim malesef kürtajdan sanırım düzene girmedi 🤷
😔😔 moralini bozma canim bak hamile kalabiliyorsun en azindan bir dahaki ay tutunur bebisin insaAllah. Bana da öyle demişti burdan biri.kimyasal bilr osla en azindan hamile kalabiliyorsun bu iyi bir sey demisti. Allahin izniyle en yakin zamanda gercek pozitifleri gorursun insaAllah

Evet bende bir sefer kürtaj oldum kürtaj sonrasi 40 gün sonra adet oldum sonraki ay düzene girmisti
Sanırım öyle olacak. İlki 21 gün sonra oldu 5. Gün doktora gittim yumurta catlamis dedi ne ara oldu da çatladı ne oluyor ne bitiyor anlamadım sorna betaya baktı 6.47 çıktı falan filan . Şimdi düşmüş 3 e.

😔😔 moralini bozma canim bak hamile kalabiliyorsun en azindan bir dahaki ay tutunur bebisin insaAllah. Bana da öyle demişti burdan biri.kimyasal bilr osla en azindan hamile kalabiliyorsun bu iyi bir sey demisti. Allahin izniyle en yakin zamanda gercek pozitifleri gorursun insaAllah
İnşallah 🥰 değerlerim de sınırda yaşım da var.doktor hamile kalmama şaşırmıştı 🤦 Böyle olacağını bilseydim evlenir evlenmez direk korunmadan akışına bırakırdık 🤷 hayırlı olan zamanı bekliyorum herkes gibi. Hayırlısı olsun

Kızlar hormon sonuçlarım için doktorla görüştüm. Her şey normal folikul takibi öneriyorum dedi. Nedir bu peeki? Adetin 12. Gününde gel dedi. Niye 12 yaw ben 16. Gün yumurtluyorum çoğu zamaan?
12. Günü kaç ml olduğuna bakıp düzenli büyüyüp çatlıyor mu onu takip edecek

Benim de beş gün var adete ama hiçbir belirtim yok 🤔 sen yumurtlamayı kaçıncı gün görmüştüm ve kaç günde bir adet oluyorsun canım

Benim de beş gün var adete ama hiçbir belirtim yok 🤔 sen yumurtlamayı kaçıncı gün görmüştüm ve kaç günde bir adet oluyorsun canım
Ben ani kilo verdim canim pko olduğu icin doktor kilo ver dedi 2 ayda 16 kg a yakin kilo verdim. Ondan önce cok duzenliydi adetim şimdilerde 23 24 gunde ya da 27 28 gunde oluyorum bu ay da mesela 12. Gun catlama gordum o yuzden bat gunu 26. Gun olacak buyuk ihtimal dengesiz yani. O uuzden ovu testi kullandım zaten

X