Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkese . Bugün kendimce bir totem yapmak istiyorum . 34 yaş , 4.bebe , 4. ay .. Niyet ettim yumurtlamaya , çatlamaya ve mucize vuslata , amin 🥳🥳🤍🧿🖖

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 39
Hiçbiri yok canım. Doktor prolaktin yüksek çıktı dedi ve aşılama yapmadı ilaç verdi onunla düşürelim öyle dedi 🤷ve ilaç kullanırken yapma dedi filanlar falanlar bu ay da böyle gitti nasip değilmiş canım.
Sevindim iyi olmana çook ama çok inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur cinsiyet konusuna gelince içimden kız geçiyor 🙈sen etiket et beni öğrenince 🤗
Hadi yaaa aksilikler oldu bu ay da desene ama moral bozmak yok daha yaşın çok genç zaten, eminim yakında güzel haberi vereceksin, doğumlarımız arası 6 ay falan olur en fazla benim de içime öyle doğdu 🤗😃 cinsiyet belli olunca etiketlerim seni canım 🥰 kendine iyi bak 💕

Bende bir kayıp yaşadım 37gun sonra doktora gittim 3gun önce.beta istemiş 6cikti ya hamileyim yada kürtajdan henüz sifirlanmadi beta değeri.bugün tekrar aynı yere kan vericem yükselmiş ise hamileyim 🥰 inşallah hamileyimdir yoksa ben bu ay passss

Bende bir kayıp yaşadım 37gun sonra doktora gittim 3gun önce.beta istemiş 6cikti ya hamileyim yada kürtajdan henüz sifirlanmadi beta değeri.bugün tekrar aynı yere kan vericem yükselmiş ise hamileyim 🥰 inşallah hamileyimdir yoksa ben bu ay passss
Inşallah hamilesindir🤲 düşükten sonra hcg ne zaman düşer hic bilgim yok ama 1 ay da değerin sıfırlanmış olması gerek diye düşünüyorum.🥰

Son düzenleme:
Regl oldunuz mu kayıptan sonra

X