Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 73 ile öğrenmiştim. Tam düzenli artmaya başladığı zamanlarda kanamam başladı. Benim doktor da kromozom problemindendir erken kayıplar ondan oluyor kafaya takma diye geçiştiriyor. Ama öyle olmuyor o iş tabi takıyorum. Gittim şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne genetik test için kan verdik eşim ile. Cuma da pıhtılaşma için kan vericem. Biliyorsundur 2 kayıp yoksa yapmıyorlar testi. Ben de 1 kimyasalım var diye yalan söyledim bir topicte arkadaşlar akıl verdiler sağolsun. İnşallah bir sorun çıkmaz umarım doktorun dediği gibidir. Ama insan bi sorun varsa da bilmek istiyor 🤷‍♀️
Merhaba direkt tıbbi genetikten randevu alınabiliypr mu bu testler için

Bugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur ya 😡bazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor 😔

Hayırlı olsun 🤗 ne kadar da erken öğrendin ya. Regliden son dakikaya kadar test yaptım ama malesef mutsuz son 🥲😁
Hepiniz güzel haberler vericeksiniz ama bbu ay ama birdahaki ay dolar buralar
Ben ileri yaş diyordum kendime 2.ayda hamile kaldım 7 gün öncesinde öğrendim.

Bugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur ya 😡bazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor 😔
Öyle elti vs komşu hep bunları düşünürsen yaşamak zor önüne kendine bak
Kaç yaşındasın ne zamandır deniyorsun

SIRAKULLANICI ADIBATYAŞİSTEDİĞİ SÜRESONUÇ
@astronotbayan11 temmuz3110 ay
@papatyasari_kiz12 temmuz2711 ay
G gumus82 19 temmuz382 ay🤰
@karadenizkizi198219 temmuz383 yıl
@begonya_9219 temmuz293 ay
@Hazal Yakamoz21 temmuz262 yıl
@Bencebuarkadas22 temmuz262 yıl
@Gazel211022 temmuz335 ay
@kdv23 temmuz271 ay
@pheebs24 temmuz287 ay
@Gulsenn199325 temmuz275 ay
@Elagozluprenses25 temmuz252 ay
@shtc26 temmuz294 ay
@hakkim27 temmuz292 ay
@ipti28 temmuz296 ay
@m_i_h_r_e30 temmuz302 ay
@cenanes30 temmuz312.5 yıl
@HoneyBear30 temmuz222.5 sene
@grkmtml30 temmuz242 ay
@melikee31 temmuz374 ay
@Hali31 temmuz317 ay
@nilsu-g31 temmuz292 ay
@meff921 ağustos2810 ay
@Doktoraliguru1 ağustos361 ay
@gamzeolk1 ağustos307 ay
@Birgaripyyolcu1 ağustos262 ay
@Vulf2 ağustos271 ay
T Tugba9898 2 ağustos227 ay
@kizinbiri94 ağustos2313 ay
@Okyanus_xx4 ağustos285 ay
@Melekkanat4 ağustos241 yıl
@Punk34 ağustos3413 ay
@Esrakcshn4 ağustos357 ay
@larissa1234 ağustos292 ay
@ELIF70075 ağustos349 ay
@arya.!.:5 ağustos277 ay
@happynurse6 ağustos252 ay
@M-elek376 ağustos221 yıl
@Asyaa5617 ağustos262 yıl
@gLssHh7 ağustos3810 ay
@Gulguzeli20197 ağustos342 ay
@Ozlempltclk8 ağusts342 yıl
@moreandmore8 ağustos263 ay
@madammor8 ağustos294 ay
@Noonameee8 ağustos262 ay
@kivircikkuala9 ağustos232 ay
@Kadertnnn10 ağustos242 ay
@aleynnss11 ağustos247 ay
@burcuerva12 ağustos326 ay
M mavili_yeshll 15 ağustos2714 ay
Sunrseee Sunrseee 16 ağustos282 yıl
@Koredizisever268 ay
@Lemonade518 ağustos296 ay
@LeeSoon18 ağustos282 ay
@Motiksa19 ağustos2615 ay
@Tambikedi27 ağustos
@Sadecerenn27 ağustos241 ay
Beni de alir misiniz listeye 3 aydır istiyoruz yas 26 bat 30 temmuz ovulasyon takibinde ilk aydayim

Merhaba direkt tıbbi genetikten randevu alınabiliypr mu bu testler için
Merhaba evet ben şehir hastanesinin tıbbı genetik bölümüne randevu alarak gittim. Kural olarak 2 düşük yapıldıysa testleri yapıyorlar. Ama bunun ile ilgili herhangi bir kayıt kontrol edilmiyor. Sizin beyanınıza göre yani..

Moralini bozma canim. Bnde yaşadım aslinda kotu niyetten degil de bos bulunmaktan azcik dikkat etseler cok iyi olur ama iste yasamadiklari birsey dikkat etme geregi duyulmuyor. Bnim gorumcemin kızı ve gelini benim cogul riskten asilamanin iptal edildigi gün bizde kahvaltiya geldiler. Bnim durumu biliyolar iptal oldu falan moral bozulur yani anlamamak yanlis olur. Kendi hikayeleri şu ilkte hemen oldu , istedik hemen oldu vs. yani karsinizda ilkte degil aylar seneler gecmis hamile olamayan biri var biraz nezaket biraz naiflik. Yani yakiniz da kiziyla hep arar sorar ama soyle ince dusunemiyorlar. Annem le ablam da , 45 yasinda doguran da var bilmem kim su yasinda dogurdu. Eee ne yapayim.tmm bnde 45 de dogururum mu diyeyim neden boyle anlatimlara giriyolar anlamiyorum. Hic kizamadigim anneme en son patladim ya kadin bn ağlama levelini yeni atlatmisim hayirlisi diyip kapaticam konuyu yoook illa olur olur uzme kendini yasin kac su yasta da doguran var bilmem ne. Cidden hakkinda hayirlisi diyip gecseler cok iyi olacak. Bu durum gorumce elti anne kardes farketmiyo kisinin biraz dusuncesizligi. Annem tabi ki kötülük dusunmez asla ama yaslilik ve dusuncesizlik. O yuzden canim evet uzuluyoruz bu duruma ama insanlar boyle. Boyle bir durumda olsalar emin ol agizlarini acmazlar. Simdi bn bnim gibi birisine soyleyebilir miyim bak sunun ilkte olmus su 45 inde doğurmuş diye yok. Ayy bu konuyu konusasim varmis cok uzattim. Azcik da rahatladim. Hayırlısıyla inşallah olacak canim icini ferah tut moralini boyle kisilerin soyledikleriyle bozma. 🤲🍀

Merhaba evet ben şehir hastanesinin tıbbı genetik bölümüne randevu alarak gittim. Kural olarak 2 düşük yapıldıysa testleri yapıyorlar. Ama bunun ile ilgili herhangi bir kayıt kontrol edilmiyor. Sizin beyanınıza göre yani..
Ben sistemden randevu alırken o klinik çıkmıyor nasıl alacagım randevuyu

Moralini bozma canim. Bnde yaşadım aslinda kotu niyetten degil de bos bulunmaktan azcik dikkat etseler cok iyi olur ama iste yasamadiklari birsey dikkat etme geregi duyulmuyor. Bnim gorumcemin kızı ve gelini benim cogul riskten asilamanin iptal edildigi gün bizde kahvaltiya geldiler. Bnim durumu biliyolar iptal oldu falan moral bozulur yani anlamamak yanlis olur. Kendi hikayeleri şu ilkte hemen oldu , istedik hemen oldu vs. yani karsinizda ilkte degil aylar seneler gecmis hamile olamayan biri var biraz nezaket biraz naiflik. Yani yakiniz da kiziyla hep arar sorar ama soyle ince dusunemiyorlar. Annem le ablam da , 45 yasinda doguran da var bilmem kim su yasinda dogurdu. Eee ne yapayim.tmm bnde 45 de dogururum mu diyeyim neden boyle anlatimlara giriyolar anlamiyorum. Hic kizamadigim anneme en son patladim ya kadin bn ağlama levelini yeni atlatmisim hayirlisi diyip kapaticam konuyu yoook illa olur olur uzme kendini yasin kac su yasta da doguran var bilmem ne. Cidden hakkinda hayirlisi diyip gecseler cok iyi olacak. Bu durum gorumce elti anne kardes farketmiyo kisinin biraz dusuncesizligi. Annem tabi ki kötülük dusunmez asla ama yaslilik ve dusuncesizlik. O yuzden canim evet uzuluyoruz bu duruma ama insanlar boyle. Boyle bir durumda olsalar emin ol agizlarini acmazlar. Simdi bn bnim gibi birisine soyleyebilir miyim bak sunun ilkte olmus su 45 inde doğurmuş diye yok. Ayy bu konuyu konusasim varmis cok uzattim. Azcik da rahatladim. Hayırlısıyla inşallah olacak canim icini ferah tut moralini boyle kisilerin soyledikleriyle bozma. 🤲🍀
Öncelikle haklısın. Kötü niyetten söylemiyorlar tabi moral vermeye çalışıyorlar ama insan bazen duymak istemiyor. Bu arada merak ettiğim çoğul gebelik riskinden aşılama iptali nedir?

Merhabalar bu ay bende hamilelik denemelerine başladım takvimimde 15.gün yumurtlama gösteriyor ama sanrım bugun çatladı yumurtam beyaz akıntı içinde kan vardı ve o zmndan beri sağ tarafında hafif ağrı var döllenme olabilirmi acba? İlk hamileliğimde de döllendiği günü karın ve kasık ağrılarından anlamıştım

Ben yarın doktora gideceğim. Ay insallah kötü bişicikleer yoktur. Hormonlara baktiracağimm.
seni tanimasamda stresten olduğunu düşündüm suan neden bilmem
Günlük yaşamın stresli mi işin kendi ailen eşinin ailesi
Pik günleri değerlendir avakado ye güzel haberler vericeksin inanıyorum

Kızlar yumurtlamadan sonra ağır iş yapmamaya falan dikkat ediyo musunuz
Bu ayı iyi değerlendirdik aslında bu hafta yumurtlma haftamdı yanılmıyosam
Ama bayram temizliği vs derken bugün epey belimi ağrıttım sanırım
O kadar dikkat etmişken günlere falan böyle olunca biraz canım sıkıldı

Kızlar yumurtlamadan sonra ağır iş yapmamaya falan dikkat ediyo musunuz
Bu ayı iyi değerlendirdik aslında bu hafta yumurtlma haftamdı yanılmıyosam
Ama bayram temizliği vs derken bugün epey belimi ağrıttım sanırım
O kadar dikkat etmişken günlere falan böyle olunca biraz canım sıkıldı
Ben hamile olduğumu öğrendim hala iş yapıyorum
çok aşırı koltuk kaldırma ama
Kisiden kişiye değişir yatmak gerekirse doktor söyler ancak

Öncelikle haklısın. Kötü niyetten söylemiyorlar tabi moral vermeye çalışıyorlar ama insan bazen duymak istemiyor. Bu arada merak ettiğim çoğul gebelik riskinden aşılama iptali nedir?
Yumurta gelistirici ilaclar ile 3 den fazla yumurta gelisti hal boyle olunca asilama ohss riskinden dolayi yapılamıyor. Yani 3 den fazla gelsmis yumurta dollenirse 3üz yada daha fazla cogul risk oluyor. Bu durum anne ici hayati tehlike yaratiyor.

Yumurta gelistirici ilaclar ile 3 den fazla yumurta gelisti hal boyle olunca asilama ohss riskinden dolayi yapılamıyor. Yani 3 den fazla gelsmis yumurta dollenirse 3üz yada daha fazla cogul risk oluyor. Bu durum anne ici hayati tehlike yaratiyor.
Peki iki tane cici yumurta olsa o zaman devam mı? Yoksa yalnızca bir gelişmiş yumurta mı olması gerekiyor?

X