- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Oooo missss kaptım ben çiçeğimiiiiiiiiiBuraların biraz şenlenmesi lazımmm günayyydıınnn, bol motivasyonlu, neşeli, dopdolu bir gün olsuuuun bu çiçekler benden hepinize gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo missss kaptım ben çiçeğimiiiiiiiiiBuraların biraz şenlenmesi lazımmm günayyydıınnn, bol motivasyonlu, neşeli, dopdolu bir gün olsuuuun bu çiçekler benden hepinize gelsin
Günaydın kizlar ovulasyon testi olarak ne kullaniyorsunuz? Bn bu ay kendim takip yapayım diyorum , insallah yumurtlarım masajı da ilk kez denemiş olacağım
Tecrubelisin yani bir gebenin gunlugunun kendi strip testini alacagim bayramdan sonra gelir heralde evde 2 tane var regl bitince onlarla bakarim kargo gelene kadar. Tesekkur ederim canim bnim.Ben hepsini kullandım hepsi de çok iyi kaset olarak birgebeningünlüğü var oradan alabilirsin.
daha uyguna var trendyolda hepsi iş görüyor surelab almıştım onu çok begendim laboquick de olblr
Hoşgeldin
Hoşbuldum canım pazartesi doktora gidiciiim çok heyecanlıyım. Sanki iki defa alttan aldığım bir dersin finaline girecekmişim gibi hissediyorum. Sanki ya dersi tekrarlicam ya da mezun olucam öyle bir hisHoşgeldin
Ben mezun olacağına inanıyorumHoşbuldum canım pazartesi doktora gidiciiim çok heyecanlıyım. Sanki iki defa alttan aldığım bir dersin finaline girecekmişim gibi hissediyorum. Sanki ya dersi tekrarlicam ya da mezun olucam öyle bir his
Hepinize nasip olsun yürekten isterim hepimiz bebekleri konuşalımHayırlı olsun canım benim inşallah bizlere de nasip olur
Amin inşallahİnşallah ikinci de ben olurum haberi veren
Tecrubelisin yani bir gebenin gunlugunun kendi strip testini alacagim bayramdan sonra gelir heralde evde 2 tane var regl bitince onlarla bakarim kargo gelene kadar. Tesekkur ederim canim bnim.
Aynen canim annesinden dayak yiyen bebe gibiyim ne kadar dayak yersem yiyeyim paçasını bırakmıyorum bırakmayacağım da. Ruyam da dr hamilesin ama yumurta şöyle degisik oldugu icin sonuc negatif cikmistir dedi. Buna bile takildim ama dun zor bir gündü ona bağlıyorum. Bu ay eşim de belki bu ay normal olacak diye asilama tutmadi hayirlisi boyleymis dedi. olmasa bile hayirlisi boyleymis kismetTecrübe ne demek eğlence amaçlı hepsini denedim strip de kullandım onun o da güzel yumrtlama varsa hertürlü bulunuyor olası başka birşey yoksa canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın kullanıp okudum aşılamada da yorumunu bu ay kaldı bellii mi olur yok yerden al kulum der yaradan
Aynen canim annesinden dayak yiyen bebe gibiyim ne kadar dayak yersem yiyeyim paçasını bırakmıyorum bırakmayacağım da. Ruyam da dr hamilesin ama yumurta şöyle degisik oldugu icin sonuc negatif cikmistir dedi. Buna bile takildim ama dun zor bir gündü ona bağlıyorum. Bu ay eşim de belki bu ay normal olacak diye asilama tutmadi hayirlisi boyleymis dedi. olmasa bile hayirlisi boyleymis kismet
Âmin canım inşallah bir gün olacakAl benden de o kadar arsızım bu kadarını beklemiyordum kendimden ama istediğim şeyden vazgeçmek sankim ihanet olurmuş gibi bir gayret koşuyorum peşinden. Herzaman oluyorsa da olmuyorsa da hayır vardır olduğu zaman iyiki bu zaman olmuş cümlesini kurdurtsun Rabbim hepimize. Nasipten fazlasını kimse yaşamaz bu hayatta kendim kadar herkesin olmasını mahrum kalmasını istemiyorum bu duygudan Allah büyük. O zor onlarda o gözyaşlarımız birgün sevinçten olsun dilerim
Hayırlı olsun ne kadar da erken öğrendin ya. Regliden son dakikaya kadar test yaptım ama malesef mutsuz sonKan verdim 13 unde 85 çıktı. Regl günüm 19 temmuz canim. Senden ne var ne yok
Geçen ay 14.gün pikti. 3 gün var değişmezseO kadar olur sıvı alımıyla alakalı bence. Kaç gün döngün? Dahalık var gibi pike?