- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Ben de saç göstermek uğruna böyle bir şey yaptım ama. Ben de sizi merak ediyorum. Göster çek yapamaz mısınKaçırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de saç göstermek uğruna böyle bir şey yaptım ama. Ben de sizi merak ediyorum. Göster çek yapamaz mısınKaçırdın
Ben hepinizi merak ediyorum o ne olucakBen de saç göstermek uğruna böyle bir şey yaptım ama. Ben de sizi merak ediyorum. Göster çek yapamaz mısın
Özele gel, fotoğraf yolla bana güveniyorsan. Ben de sana yollarımBen hepinizi merak ediyorum o ne olucak
Hahaha kız ben zaten seninle görüşücem bi ara öyle resimle falan olmazÖzele gel, fotoğraf yolla bana güveniyorsan. Ben de sana yollarım
Ayy insallah ya. Yapsak ya bi kahve planiHahaha kız ben zaten seninle görüşücem bi ara öyle resimle falan olmaz
Salı memlekete gidiyorum dönüşte yapalım dipdibe oturuyoruz zatenAyy insallah ya. Yapsak ya bi kahve plani
Tamam canım. Ben de bayramdan sora buralardayım. Kesin program yapalım.Salı memlekete gidiyorum dönüşte yapalım dipdibe oturuyoruz zaten
Günaydın mesajı yazalı bikaç gün olmuş amaBeni de ekler misiniz
Bat 21 temmuz
Deneme süresi 2 yıl
Yaş 26
Çakşır suyu kullandım
29 yasindayimSen kaç yaşındasın ?
bu isin sonu instagram takibine giderÖzele gel, fotoğraf yolla bana güveniyorsan. Ben de sana yollarım
Hahaha instagram kullanmiyorum ya ama çok merakli biriyim. Burada paylaşmak yasak mıydı? Paylaşsanız hemen bir hesap açıp herkese bakarımbu isin sonu instagram takibine gider
ben ozelden yazarim sikinti yokHahaha instagram kullanmiyorum ya ama çok merakli biriyim. Burada paylaşmak yasak mıydı? Paylaşsanız hemen bir hesap açıp herkese bakarım
Yaz yazben ozelden yazarim sikinti yok
Canım doğum kontrolden sonra genelde birkaç ay olmuyor derler, ama olabilir de. Burada hiç korunmadığı halde aylarca hamile kalamayan, senelerdir korunduğu halde ilk ayda hamile kalan insanlar var bunun belirli bir kriteri yok maalesef. Ama işe adetinin üçüncü günü doktora giderek hormon testi yapmakla başlayabilirsinMerhaba, ben bugün doğum kontrol hapının sonuncusunu içip tamamen bırakacağım. Süreç nasıl ilerliyor? Ne kadar sürüyor gebe kalmak? Kafamda deli sorular. Elbette birçok değişken var…yine de merak ediyorum beni neler bekliyor?
Mesajı cevaplayarak yazmazsan, mesaj bildirimi gelmez ve cevap alma olasılığın düşer bu birBiraz fazla sabırsızım galiba pazartesi gideceğim doktora bakalım. Burada herkes hamile mi? Bat ne demek? O kadar yabancıyım ki konuya