Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay ovulasyon kullanmadım kafamıza göre takılalım dedik ama oda fos çıktı bu seferde aman belki yarın yumurtlama vardır diye diye yumurtlama haftasında 1 değerlendirme oldu. Onuda beceremedik 😂 kafanıza göre takılmayın düzenli testleri yapın 😬

Kızlar ben bu ay ovulasyon kullanmadım kafamıza göre takılalım dedik ama oda fos çıktı bu seferde aman belki yarın yumurtlama vardır diye diye yumurtlama haftasında 1 değerlendirme oldu. Onuda beceremedik 😂 kafanıza göre takılmayın düzenli testleri yapın 😬
En iyisi tüp bebek. Dölleyip koysunlar uğrasmayalim yaw 😀

gerçekten onu da kafamıza göre yapamıyoruz galiba ya her iki tarafta sağlıklıysa doktor yapmak istemiyormuş doğru mu bu?
Olabilir. Aşılama için benim doktorum ben sana tedavi başlatamam. Üroloji karar versin dedi. Şöyle bir şey var ama 35 yaş alti 1 sene, üstü 6 ay denedikten sonra yardımcı üreme teknikleri kullanılabiliyor olmalı. Kadın doğumcular çok sallamıyor. Tüp bebek merkezine falan gitsek ilgilenirler bence.

Olabilir. Aşılama için benim doktorum ben sana tedavi başlatamam. Üroloji karar versin dedi. Şöyle bir şey var ama 35 yaş alti 1 sene, üstü 6 ay denedikten sonra yardımcı üreme teknikleri kullanılabiliyor olmalı. Kadın doğumcular çok sallamıyor. Tüp bebek merkezine falan gitsek ilgilenirler bence.
yok işte eğer 27 yaşındasın diyelim gidiyorsun bakıyor tüm testler iyiyse tüp bebek yapmıyor oralarda pat diye ben çok sıkıldım gitmek istiyorum ama doktorlar onay vermiyor zaten asla devlette olamıyorum sağlıklı olmak da suç yemin ederim ya .......

yok işte eğer 27 yaşındasın diyelim gidiyorsun bakıyor tüm testler iyiyse tüp bebek yapmıyor oralarda pat diye ben çok sıkıldım gitmek istiyorum ama doktorlar onay vermiyor zaten asla devlette olamıyorum sağlıklı olmak da suç yemin ederim ya .......
Bn de 27 yaşındayım 17 ay felan olcak denemeye başlayalı 3 ay koruncaz sonra tüp bebeğe geçicez 4 senedir evliyim devletteki doktor hemen yapalım aşılama denemeye gerek yok eşinin değerleri iyi çünkü dedi sebepsiz olmayınca

Ama sen daha gençsin 😀 bence hemen tüp bebek işlerine girme. Bu kaçinci denemendi?

Kizlar tüp bebek sartlarini öğrenmek isteyenlere bilgi amaçlı yazayım.eger her iki tarafın tüm testleri normalde hormon sperm testi amh testi bunların hiçbirinde sorun yoksa.3 senelik evliyse ve 1 sene üzeri deneme olmussa aşılama dan olaya başlıyorlar.2 kez devlet hastanesinde asilma yaptırmanız gerekiyor.sonra tutmazsa eğer tüp bebek raporu çıkıyor ve tüp yaptırabiliyorsunuz.sayet kadında 1 in altında amh varsa veya tüpleri tikaliysa yada erkek de sperm sayısı 5 milyonun altındaysa bu şartlardan herhangi biri varsa da 3 yıllık evlilik şartı aranmıyor direk tüp bebek raporu alınabiliyor aşılamaya da gerek yok. bilgilerinize.

Tabi bu anlattıklarım devletten destek alarak tüp bebegin yolu kizlar.ozelde ben parasını verip tüp yaptircam ugrasmayacagim diyen olursa o nasıl olur onu bende bilmiyorum.

En iyisi tüp bebek. Dölleyip koysunlar uğrasmayalim yaw 😀
Canım.keske hep öyle şans olsa da uğraşmasak 😂 ama olmuyor maalesef durumu ona müsait olmayanlar için. Ben burda bir yere sordum özel hastahane 35 bin masraf çıkardılar 😡. Niye bukadar pahalı yaparlar bilmiyorum ki. 😞

Canım.keske hep öyle şans olsa da uğraşmasak 😂 ama olmuyor maalesef durumu ona müsait olmayanlar için. Ben burda bir yere sordum özel hastahane 35 bin masraf çıkardılar 😡. Niye bukadar pahalı yaparlar bilmiyorum ki. 😞
Benim anlamadığım tüp bebek 4 kez deneyenler var. Her seferinde o kadar masraf çıkıyor mu? 🤔

Benim anlamadığım tüp bebek 4 kez deneyenler var. Her seferinde o kadar masraf çıkıyor mu? 🤔
Aynen canım her seferinde o masrafı çıkarıyorlar. Benim görümcem 3 sene önce gaziantepte gitti yaptırdı 18 bin verdi tutmadı. 2 sene öncede adana da yaptırdı 23 bin verdi kese oldu bebek olmadı yani oda tutmadı. Şimdi ise 35 bin diyor özeller.

X