- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.841
Bi idrar testi daha yapıp yine böyle çıkarsa kan vereceğimPek yalancı gibi gelmedi 4 gün öncesi olduğu için, kan ver istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi idrar testi daha yapıp yine böyle çıkarsa kan vereceğimPek yalancı gibi gelmedi 4 gün öncesi olduğu için, kan ver istersen
İnşallah yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım duruma göreBu test mimli Bi kaç arkadaş üzüldü bu testin yüzünden. Ama seninki baya belirgin duruyo onlarınkine nazaran... İnşallah vardır bebeğin seninledir Kan ver en kısa zamanda. Acilde bile bakıyorlar sabırsızsan şayet gidebilirsin
Güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım duruma göre
Kuzu send nasıl ilerleyecek süreç... Çatlatma iğnesi mi verecek doktor...Bende bu ay femaraya başladım, birde prowomen ama tadı çok kötü ya zorla içtim inşallah yumurtalarımız güzel gelişir. Senin kaç mm oluyordu boyutu ilaçla?
İlaçla 22 mm falan oluyordu iğne yapmadan önce canım, inşallah güzel gelişir yumuşların bu ay incir kürü ve keçiboynuzu yaptım, bakalımBende bu ay femaraya başladım, birde prowomen ama tadı çok kötü ya zorla içtim inşallah yumurtalarımız güzel gelişir. Senin kaç mm oluyordu boyutu ilaçla?
Bir tane de normal test yaptım şimdi silik de olsa çıktı yineGüzel haberlerini bekliyoruz
Bugün femaraya başladım.Kuzu send nasıl ilerleyecek süreç... Çatlatma iğnesi mi verecek doktor...
Hayırlı olsun canım.Bir tane de normal test yaptım şimdi silik de olsa çıktı yine
22 mm olunca iğne mi yapıyordu?İlaçla 22 mm falan oluyordu iğne yapmadan önce canım, inşallah güzel gelişir yumuşların bu ay incir kürü ve keçiboynuzu yaptım, bakalım
Çok teşekkürler isteyen herkese inşallahHayırlı olsun canım.
Var vaaar kan ver sabah hemenBir tane de normal test yaptım şimdi silik de olsa çıktı yine
Vereceğim sonucu yazarım burayaaVar vaaar kan ver sabah hemen
Anladım hayırlı olsun inşallah.. Bol bol zikir çekmeye de çalış yumurta rezervin iyi olduğu için yumurta doğal yoldan çatlasın isteyebilir. Burda bi kaç yerde okudum yumurtlama öncesi aşı olanlarda regl gecikiyor galiba yumurta gelişimi yavaşlıyor. Ondan demiştir. Gebelik oluşsun da normalde evdesin zaten kimseye temas etmeden 3 ay beklersin sonra gerekirse sinovac olursun zaten.. yumurta hergün 1mm büyüyormuş. Hadi bakalım 10 eylülde kaç mm olacakalrBugün femaraya başladım.
Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi yani 5 gün kullanıp bırakacağım.
10 Eylül Cuma günü kontrole gel dedi. Ozaman iğne yapar mı bilmiyorum, birşey söylemedi.
Bu arada ben doktoruma gebelik düşünenler aşı yaptırmasın diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz dedim.
Dedi ki şuan sana tedavi uyguladığımız için aşı olmanı önermiyorum. Geldiğinde detaylı konuşuruz dedi.
İlk idrar olmamasına rağmen olduysa kesin var. Hadi bakalım tosbik kanda kaç çıkacak bakalımBir tane de normal test yaptım şimdi silik de olsa çıktı yine
Kan verdikten sonra yazarımmİlk idrar olmamasına rağmen olduysa kesin var. Hadi bakalım tosbik kanda kaç çıkacak bakalım
Hayırlı olsun gozunuyz aydın benimde bu au 7 ci denemem olucak yas 23 eylul 16 dogum gunum 24 diyelim :) 8 eylul evlilik yildonumuuz 2 ci senemiz olucak ve 9 eylul bat28 yaşındayım 7.aydı bu ay. Eylül 26 evlilik yıldönümümüz, erken evlilik yıldönümü hediyesi oldu bize
Yani aşağı yukarı 20 mm olunca iğne yapıyorlar. Gittiğindeki durum ve gününe bağlı. Adetin üçüncü günü başlar, 8. Gününe kadar içerdim ilacı (klomen) 8 den sonra 11,12 günler kontrole giderdim doktor iki gün sorma tekrar çağırırdı. Aşağı yukarı 15. Günde iğne olurdu22 mm olunca iğne mi yapıyordu?
Bir de 5 senin femara mıydı? 5 gün kullandıktan ne kadar süre sonra doktora gidiyordun?