- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.681
Hiç sperm çıkışı yok şu anNasıl değerleri bizde de morfoloji problemi var. ama olmama ihtimali kadar olma ihtimalide var diyorum hep içimden
Hormon tedavisine başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sperm çıkışı yok şu anNasıl değerleri bizde de morfoloji problemi var. ama olmama ihtimali kadar olma ihtimalide var diyorum hep içimden
Şu an tedavi altında zaten yeni yeni hormon tedavisine başladık iğne şeklinde 3 hafta sonra kontrolümüz varNe demek rica ederim . Ya ben cok okudum azospermi olup sonrasinda bi miktar sperm ureten . Doktorlar bi yere kadar aslinda biraz arastir bakalim belki dogal yollarla ya da bazi vitaminlerle desteklenebiliyormus. Allahtan umut kesilmez insallah size de yardim etsin
Eşi azospermi olan çiftler de tüp bebek tedavisi yöntemi ile çocuk sahibi olabilir. Demis bir tup merkezi .
Aşılamada 1 ml kullanılıyormuş.. Belki aşılama denebilir. Siz direl tüp bebeğe mi geçeceksiniz… Benim lab arkadaşım tüp bebek merkezinde çalışmış daha önce bu döllenmeleri yapan kişilerden.. Sormamı ister misiniz?Hiç sperm çıkışı yok şu an
Hormon tedavisine başladı
Yok normal spermiogram testi. Hiç sperm çıkışı yok şu an bizdeMerhaba size bişey sormak istiyorum azospermi normal sperm testinde belli oluyır mu ayrı bi testi mi var
Bizim bile isteye yapamadığımızı elalem yanlışlıkla yapıyor vay arkadaş yaBende bu yöne doğru evriliyorum Bilmeseydim şuan hamile arkadaşlarım gibi hamile olduğumu bilmeden ilaç alır, filtre kahve kokusundan dolayı canım çeksede içer, Regl olacağım tarihi bile unutur gündelik hayatımda gezer dururdum Biri yanlışlıkla gebe kalmış, öbürünün adet takviminden bile haberi yok, diğeri yanlışlıkla olmuş… Bende herhalde yanlışlıkla bu yola girdim
Allah şafi ismi ile şifa versin inş güzel haberler alırız Siz kaç ay uğraştıktan sonra öğrendiniz..Yok normal spermiogram testi. Hiç sperm çıkışı yok şu an bizde
Ama sanırım ayrıntılı ardışık testler de oluyormuş onda sperm olmamış ama olabilecek olan hücreler gözüküyormuş biz hiç yaptırmadık
Anladım canım bizde eşime yaptırmıştık ya bi sorun olmamasına rağmen gebelik oluşmuyor eğer ayrı bi testi varsa yaptıralım diye öğrenmek istedim. İnşallah değerleri Yükselir ve anne baba olursunuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhYok normal spermiogram testi. Hiç sperm çıkışı yok şu an bizde
Ama sanırım ayrıntılı ardışık testler de oluyormuş onda sperm olmamış ama olabilecek olan hücreler gözüküyormuş biz hiç yaptırmadık
Şu an tedavi altındayız zaten yeni yeni hormon iğnesi kullanmaya başladı doktorumuz doğal çıkış için şansını zorluyor olmazsa da mikrotesede sperm bulma şansını arttırmaya yarayacak tedaviler bunlar :) bekleyeceğiz olmazsa mecburen tese olacak tesede de çıkmazsa defteri dürüp kaldırırız artık herkesin çocuğu olacak diye birşey yok :)Aşılamada 1 ml kullanılıyormuş.. Belki aşılama denebilir. Siz direl tüp bebeğe mi geçeceksiniz… Benim lab arkadaşım tüp bebek merkezinde çalışmış daha önce bu döllenmeleri yapan kişilerden.. Sormamı ister misiniz?
Amin, Allah razı olsunAllah şafi ismi ile şifa versin inş güzel haberler alırız Siz kaç ay uğraştıktan sonra öğrendiniz..
Amin, Allah razı olsunAnladım canım bizde eşime yaptırmıştık ya bi sorun olmamasına rağmen gebelik oluşmuyor eğer ayrı bi testi varsa yaptıralım diye öğrenmek istedim. İnşallah değerleri Yükselir ve anne baba olursunuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
Hayırlısı olsun hakkınızda.. İnş tedaviler işe yarar ve bulunur o sperm. Sonuöta 1 sperm gerekiyor =) Senin moralin desteğin eşine yardımcı olacaktır. Stres yapmadan rahatça atlatırsınız inş... Bizlerde hep buradayız yapabileceğimiz birşey olmasa da destek olmaya çalışırız :)Şu an tedavi altındayız zaten yeni yeni hormon iğnesi kullanmaya başladı doktorumuz doğal çıkış için şansını zorluyor olmazsa da mikrotesede sperm bulma şansını arttırmaya yarayacak tedaviler bunlar :) bekleyeceğiz olmazsa mecburen tese olacak tesede de çıkmazsa defteri dürüp kaldırırız artık herkesin çocuğu olacak diye birşey yok :)
Hayır canım yapmıyorum sen nasılsın nasıl gidiyorYumurtlama takibi yapıyor musun canım?
Ben iyiyim regl bitti ümitler ve çalışmalar başladı. Aslında bu ay denesen mi?Hayır canım yapmıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
Valla var cnm kan versen çıkar bence3. Ve ilk idrar testi Allahım nolur testler yanıltmasın
Geçmiş aylarda 3 ay kullandım, ilk kullanımda kimyasala gebe kaldım ara verdim bir ay daha sonra 2 ay daha kullandım o da beni çok stres yapıyor gibi o yüzden çok fazla kullanmak istemedim canım ne yapacağımı bilmiyorumBen iyiyim regl bitti ümitler ve çalışmalar başladı. Aslında bu ay denesen mi?
Bi ağrısı yok arada sızlıyor hatta ben yüz üstü yatmayı çok severim adete yakın yatamazdım hassasiyetten ama şuan yatabiliyorum. En belirgin şey uyku hali ve kasık batması en azından benim için şuan durum böyle.hamile arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz var mıydı adete 5 gün kala falan benim çook çok az normalde daha çok olurdu neden böyle oldu acaba? :/
ah çooooooooooook teşekkür ederim bugün duyduğum en güzel doğum günü temennisi amin inşallah sende sağlıkla sıhhatle rahatça kavuşursun küçük mercimeğine inşallah :)Bi ağrısı yok arada sızlıyor hatta ben yüz üstü yatmayı çok severim adete yakın yatamazdım hassasiyetten ama şuan yatabiliyorum. En belirgin şey uyku hali ve kasık batması en azından benim için şuan durum böyle.
Veee
Mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun
Bu yeni yaşının sana bebiş getirmesi dileğiyle
ve aynen beni anlattın diyebilirim normalde çok fazla hassasiyet yaşarım ama bu ay hafif sızı var sık idrara normalde de çok çıkıyorum düz bağırsağım galiba bakalım ne çıkacak belki de beynimin bir oyunu :/Bi ağrısı yok arada sızlıyor hatta ben yüz üstü yatmayı çok severim adete yakın yatamazdım hassasiyetten ama şuan yatabiliyorum. En belirgin şey uyku hali ve kasık batması en azından benim için şuan durum böyle.
Veee
Mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun
Bu yeni yaşının sana bebiş getirmesi dileğiyle