Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu nasıl 'yakın' arkadaş??? Keşke böyle insanların tepesinde bi hoparlör işareti olsa duymak istemediğimizi mute moduna alsak valla bıktıhh bu ne dediğini bilmeyenlerden...
sana kayınvalideme bile gidip orada akşama kadar yer içer keyif yapar beni çekiştirir desem ne dersin :) benden habersiz gider bu arada :)

bende görüşmek falan istemiyorum ama arkamdan beni kıskandı demesini de istemiyorum o yüzden hep yoğunum işteyim okuldayım falan diyorum hamile olsam da görüşmek istemiyorum zaten bende kızıma hayal ettiğim ismi bile koymuş insan yani sen düşün çevremde istemiyorum böyle toksik insanları
Kıskandı desin ne olur ki? Gerçekten hayatımızı kendimiz için yaşamaya öğrenmemiz gerek.. biz çocuk sahibi olmak isteyen insanlarız. Bunu önce kendimiz öğreneceğiz ki evlatlarımıza öğretebilelim. Yaşla birlikte insan daha seçici oluyor ilişkilerde ama bazen çok da kolay çıkarabiliyor insanları hayatından. Şahsen benim bir kaç senedir önceliğim kendim ve ailem. Lütfen ardından ne denileceğini umursamadan çıkar bu insanı hayatınızdan, sana faydasından çok zararı var.
yarın sabah doğum günüm eğer negatifse moralim bozulur çok ağlamak da istemiyorum akşam herkes sorar sonra :/
Canım sana şöyle söyleyeyim ben de doğum günümden 5 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu ve doğum günümde söyledik ailelerimize eşimle beraber. O zaman bunun benim için ne güzel bir hediye olduğunu dillendirip durdum ama öğrendikten 4 hafta sonra kürtaj oldum. Biraz ironik anlayacağın.. yani olan şeylerin sana hediye mi sana verilmiş bir tecrübe mi olduğunu yaşamadan bilemiyorsun, o yüzden yarın sonuç ne olursa olsun ne çok sevin ne çok üzül.

Kızlar benim adetlerim düzensiz normalde ama bu ay yumurtladığımı çok net hissettim hatta lekelenmem de oldu söylemiştim 18i çatlama kabul ediyorum bugün adet olmam lazımdı olmadım ve adet olucakmış gibi de değilim
Adetim düzensiz olduğu için gecikme sayılır mı bu bilemedim, sizce?

evet bunu eşimde söylüyor bu neden her bize geldiğinde eşyaların markasına modeline bakıyor diyor ve her aldığımızdan neden alıyor bizim evin kopyası gibi diye dalga geçer ben de hep memnun kaldığım için alıyor falan diyorum kardeş kardeş kullanırız ne olacak diyorum hiç kötü düşünmüyorum ama o hep istediğini söyler böyle
Benzer şeyler yaşamışız, bende böyle şeyler yaşadım bu arkadaşımla hep görmezden geldim sen gibi alttan aldım kiskandigindan değil şundan bundan diye bahaneler ürettim toz kondurmadim aklimca.ama konu bebek konusu olunca durum değişiyor.maddiyat ta kiskansa ne olur benim aldığımı alsa ne olur deyip geçersin ama işte bebek konusunda öyle olmuyor insanın içi aciyor her lafinda her imasinda.en güzeli görüşmemek bence canım.en temizi.

Kıskandı desin ne olur ki? Gerçekten hayatımızı kendimiz için yaşamaya öğrenmemiz gerek.. biz çocuk sahibi olmak isteyen insanlarız. Bunu önce kendimiz öğreneceğiz ki evlatlarımıza öğretebilelim. Yaşla birlikte insan daha seçici oluyor ilişkilerde ama bazen çok da kolay çıkarabiliyor insanları hayatından. Şahsen benim bir kaç senedir öncekinin kendim ve ailem. Lütfen ardından ne denileceğini umursamadan çıkarın bu insanı hayatınızdan, size faydasından çok zararı var.

Canım sana şöyle söyleyeyim ben de doğum günümden 5 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu ve doğum günümde söyledik ailelerimize eşimle beraber. O zaman bunun benim için ne güzel bir hediye olduğunu dillendirip durdum ama öğrendikten 4 hafta sonra kürtaj oldum. Biraz ironik anlayacağın.. yani olan şeylerin sana hediye mi sana verilmiş bir tecrübe mi olduğunu yaşamadan bilemiyorsun, o yüzden yarın sonuç ne olursa olsun ne çok sevin ne çok üzül.
evet kendime çok kızıyorum bu yüzden bıktım bu millet ne der olayından ama atamıyorum kafamdan ya kendime ediyorum ne ediyorsam..... Gerçekten çok üzüldüm bıçak gibi acı mı bu gerçekler en iyisi kendimi hazırlayıp umut bağlamadan deneyim ben sabah

Canım eczaneden aldik doktorumuz yazd i burda araştırdım hatta sadece bi kac kişi kullanıyor popüler bi ilaç değil ondan nette arastirdim kullanan arkadaşlarda 3 ay sonra test yapicaklardi bilgi alamadim acaba onlarda da böyle oldumu :KK43: valla keyifler sıfır kusurum olduysa affola ben bilgi amaclı fikir edinmek icin yazdim
Kuzum ben şimdi firmaya baktım. Eczacıyım bir çok firma biliyorum. Ama netten satış yapan hiç bi firmaya rastlamadım. Doktoru da kötülemek istemiyorum ama bana firmanın kendisi güven vermedi. Şirket profilinde banka hesap numrası var :S Firma hakkındaki bilgi 2 satır.. İlaç firmaları standart üretimlerini belgelemek zorundalar ve bunu genellikle en iyi şekilde yazılır. Ben arkadaşlara da wp dan sorup durumu inceleyeceğim..

Benzer şeyler yaşamışız, bende böyle şeyler yaşadım bu arkadaşımla hep görmezden geldim sen gibi alttan aldım kiskandigindan değil şundan bundan diye bahaneler ürettim toz kondurmadim aklimca.ama konu bebek konusu olunca durum değişiyor.maddiyat ta kiskansa ne olur benim aldığımı alsa ne olur deyip geçersin ama işte bebek konusunda öyle olmuyor insanın içi aciyor her lafinda her imasinda.en güzeli görüşmemek bence canım.en temizi.
aynen öyle o ev hanımı olduğu için sürekli görüşmek istiyor ben de çalışıyorum çok yoğunum diyorum sürekli yalan ama ne yapabilirim her görüştükten sonra sabahlara kadar ağlıyorum yani yeter.... :KK43:

aynen öyle o ev hanımı olduğu için sürekli görüşmek istiyor ben de çalışıyorum çok yoğunum diyorum sürekli yalan ama ne yapabilirim her görüştükten sonra sabahlara kadar ağlıyorum yani yeter.... :KK43:
Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz diye bir laf var bilmem duydunuz mu? Okuyunca aklıma direkt bu geldi, lütfen arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirin, böyle arkadaşlar olacağına yalnız olalım daha iyi.

Bir şekilde kes canım görüşmeyi öyle öyle anlar belki zamanla görüşmek istemediğini.ben ki zaten tüp sürecine gireceğim hiç uğraşamam gercekden bu tavırlarla.elinden geldiğince anlatmada biseyin bence o arkadaşına.iyi niyetli olan bir arkadaş böyle şeyler yapmaz kesinlikle.

Bir şekilde kes canım görüşmeyi öyle öyle anlar belki zamanla görüşmek istemediğini.ben ki zaten tüp sürecine gireceğim hiç uğraşamam gercekden bu tavırlarla.elinden geldiğince anlatmada biseyin bence o arkadaşına.iyi niyetli olan bir arkadaş böyle şeyler yapmaz kesinlikle.
zaten çok yakın oturuyoruz zorunlu olmadıkça kesinlikle görüşmüyorum.....

Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz diye bir laf var bilmem duydunuz mu? Okuyunca aklıma direkt bu geldi, lütfen arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirin, böyle arkadaşlar olacağına yalnız olalım daha iyi.
eşimin arkadaşının eşiydi bende evli çift olarak olalım diye samimi olmuştum kendime yaptığım en büyük kötülükmüş fark ettim ama kırmadan nasıl uzaklaştırırım bilemiyorum...

Kızlar bugün bat günüm. Banka da işler çok yoğun çok bakamadım. Sancım ağrım yok ama pembe lekelenmem oldu. Akşama sökülürüm sanırım. Bu ay da gitti belli idi zaten.. Eylül de bakalım bizi neler bekliyor?
Eylül ayına +1 daha, bebeğimize 1 ay daha yaklaştık canım 🤲

Kuzum ben şimdi firmaya baktım. Eczacıyım bir çok firma biliyorum. Ama netten satış yapan hiç bi firmaya rastlamadım. Doktoru da kötülemek istemiyorum ama bana firmanın kendisi güven vermedi. Şirket profilinde banka hesap numrası var :S Firma hakkındaki bilgi 2 satır.. İlaç firmaları standart üretimlerini belgelemek zorundalar ve bunu genellikle en iyi şekilde yazılır. Ben arkadaşlara da wp dan sorup durumu inceleyeceğim..
Teşekkür ederim canim bilgi verirsin diğer p ile başlayan herkesin kullandığı takviye daha iyi sonuç veriyor paramıza yazık oldu resmen

Kızlar biz de aşı olduk ya 2. Dozu da olcaz sonrasında eşime sperm testi verdirecem gözüm korktu sizin bahsettiğiniz ilacın adı ne acaba ben de alayım takviye olsun

X