Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlama 18-19 ağustostu. 2-3 Eylül regl bekliyordum. Bütün lekelenmem oldu. Ağustosa veda eylülde yeni güzel bir sayfa inş. Bütün burada mutlu haber bekleyen herkesin gönlüne göre olur inş.

Kirildigimizda Can acısı nedir gerçekten anlamıyor erkekler 13 14 aydır deniyoruz iki kez yumurta takibi ve çatlatma yaptık olmadı bu sefer tatile cikicaz diye kendim yumurtlamayı takip edeyim dedim ovulasyon testi ile de hamile kalan coktu dün 18 saatlik yoldan geldik çatlama günüydü çok üzüldüm yalnız hissetim çabamda kendimi bilmiyorum ya küskünüm bahtima galiba
Canım bu iş yalnızca kadının çabası onun beslenmesi kendine dikkat etmesi ile bitmiyor ki.. belki o ay eşinden kaynaklı olarak olmadı. Biz kadınlar olarak gebeliği kadından kaynaklı sebeplerle eşleştirdiğimizden olmamasından da kendimizi sorumlu tutuyoruz çoğu zaman. Bu yalnızlık hissi bu yüzden bence.

Benim yumurtlama 18-19 ağustostu. 2-3 Eylül regl bekliyordum. Bütün lekelenmem oldu. Ağustosa veda eylülde yeni güzel bir sayfa inş. Bütün burada mutlu haber bekleyen herkesin gönlüne göre olur inş.
Ben de geçtiğimiz aydan çok umutluydum, hatta bugün evlilik yıldönümümüz olursa o zaman söylerim diye bile düşünmüştüm🙂 ama olmadı, nasip Eylül’de olur inşallah, olmazsa bir sonraki ay. Sabredelim.

Çatlama vs onları biraz önce yazdım. Belirti olarakta adetime 1 hafta kala benim çok akıntım olur hatta 2 gün önce yine öyle bir akıntım oldu ve dedim bu seferde tutmadı ama sonrasında durdu ve çok çok az beyaz akıntı olmaya başladı ama çamaşırımı ıslatacak kadar bile değil. Çatlama olduktan bir kaç sonra adet zamanı olduğu gibi yine göğüs ağrım başladı yine tutmadı dedim.. onun arkasından bel ağrım kasık ağrım başladı. Ama ben en net gece uyuya kalmalarımdan anladım çünkü tam bir gece kuşuyumdur sabahta işe gidecek olsam netflixte bir kaç bölüm dizi izlemeden yatamam ama bu sefer nafile uyuyup kalıyordum. İki kerede göz kararmam oldu hatta biri araba kullanırken denk geldi yanımda eşim olamasaydı apartmanın duvarına giriyordum😬 2. Göz kararmamda dün oldu. Son olarak batma hanımlar gerçekten batma hissi oluyor ya özellikle eğilip kalkarken. Şimdilik aklıma gelenler bunlar baya uzun oldu ama konuşmayı seven bir insanımdır 😄
Canım çok tebrik ederim, göğüs ağrısı gebelik olsa da oluyor olmasa da oluyor galiba. Benim de düşük yaptığım gebeliğimde göğüslerim çok acıyordu o belirti benim için önemli o yüzden:) sağlıkla ilerlesin gebeliğin🤲😚

ben çok etkileniyorum ya şu son 2-3 aydır herkes olmuyor galiba falan diyor çevremizde hem çalışıyoruz hem okuyoruz eşimle acele etmiyoruz falan desemde olmadı ablandan al diyen bile oluyor çok yıpratıyorlar akrabalar ya o yüzden ağlıyorum eşim kızıyor adette görsem daha iyi diye düşünüyorum o yüzden :KK43:
millette de ne çene var arkadaş. bana da diyorlar bugün çocuk yapın artık diye. benim başka telaşlarm var dedim ne diyeyim. sanki oldu da yapmadık :KK43:

Ben de geçtiğimiz aydan çok umutluydum, hatta bugün evlilik yıldönümümüz olursa o zaman söylerim diye bile düşünmüştüm🙂 ama olmadı, nasip Eylül’de olur inşallah, olmazsa bir sonraki ay. Sabredelim.
ayyyyy yarında benim evlilik yıl dönümüm bende bu ay veririm böyle bir sürpriz diye düşünüyordum bakalım inşallah :KK43:

Canım bu iş yalnızca kadının çabası onun beslenmesi kendine dikkat etmesi ile bitmiyor ki.. belki o ay eşinden kaynaklı olarak olmadı. Biz kadınlar olarak gebeliği kadından kaynaklı sebeplerle eşleştirdiğimizden olmamasından da kendimizi sorumlu tutuyoruz çoğu zaman. Bu yalnızlık hissi bu yüzden bence.
Haklısınız sizde zor bı surec geçiriyoruz çok yıpratıyor hepimizi sağlıklı düşünemiyoruz bazen

Canım çok tebrik ederim, göğüs ağrısı gebelik olsa da oluyor olmasa da oluyor galiba. Benim de düşük yaptığım gebeliğimde göğüslerim çok acıyordu o belirti benim için önemli o yüzden:) sağlıkla ilerlesin gebeliğin🤲😚
İnşallah teşekkür ederim ☺️ evet benimde olsa da olmasada sağ göğsümün yanı felaket acıyor

millette de ne çene var arkadaş. bana da diyorlar bugün çocuk yapın artık diye. benim başka telaşlarm var dedim ne diyeyim. sanki oldu da yapmadık :KK43:
öyle çok oluyor ki sanki hiç oluyor mu olmuyor mu diye bir düşünmüyorlar ah ah torba değil işte ya :/

Umarım en yakın sürede olur :)

öyle çok oluyor ki sanki hiç oluyor mu olmuyor mu diye bir düşünmüyorlar ah ah torba değil işte ya :/
Bu konuda bende cok üzüldüm kizlar ama atlatiyorum yavaş yavaş insanlar gercekden çok acımasız olmuşlar.yasamadan kimse karsisindankinin ne hissettiğini anlayamıyor sanırım.benim en yakın arkadaşım her şeyini anlattığım insan yapdi bana bunu hala etkisini tam anlatamadim inanamadim çünkü bir türlü konduramadim.amh değerim sınırlarda cikdi benim bunları biliyordu herşeyimi anlatırdım saf gibi.bu konunun ne kadar hassas olduğunu falan da konuşmuştuk yani.bana arkadaşlarımızın yanında herkesin içinde (erkek kız karışık) artık 1 çocuk yapinda çocuk sevelim dedi. Ki benim tüp bebek sürecine falan başlayacağımı ne kadar hassas bir dönemde olduğumu bilen anlattığım insan.basta çok zoruma gtti çok üzüldüm ağladım ama yapacak hicbisey yok gercekden.ozellikle bu konuları en yakın gördüğünüze bile anlatamamak lazımmış susmak daha iyiymiş bazen.ne diyim Allah sabır versin dayanma gücü versin inşallah bizlere böyle insanlar karşında.

Kızlar ovulasyon testinde strip mi kaset test mi öneriyorsunuz ? Stres yapıyor diye yapmak istemiyordum ama kaçırmakta istemiyorum kararsızım

Bu konuda bende cok üzüldüm kizlar ama atlatiyorum yavaş yavaş insanlar gercekden çok acımasız olmuşlar.yasamadan kimse karsisindankinin ne hissettiğini anlayamıyor sanırım.benim en yakın arkadaşım her şeyini anlattığım insan yapdi bana bunu hala etkisini tam anlatamadim inanamadim çünkü bir türlü konduramadim.amh değerim sınırlarda cikdi benim bunları biliyordu herşeyimi anlatırdım saf gibi.bu konunun ne kadar hassas olduğunu falan da konuşmuştuk yani.bana arkadaşlarımızın yanında herkesin içinde (erkek kız karışık) artık 1 çocuk yapinda çocuk sevelim dedi. Ki benim tüp bebek sürecine falan başlayacağımı ne kadar hassas bir dönemde olduğumu bilen anlattığım insan.basta çok zoruma gtti çok üzüldüm ağladım ama yapacak hicbisey yok gercekden.ozellikle bu konuları en yakın gördüğünüze bile anlatamamak lazımmış susmak daha iyiymiş bazen.ne diyim Allah sabır versin dayanma gücü versin inşallah bizlere böyle insanlar karşında.
bende yaşadım bu durumu yakın arkadaşımla 1 ay ara ile evlendik önce ben evlendim ve ilk çocuğuda ben düşünüyordum o da ben çocuk düşünüyorum diye çocuk yaptı şimdi bakamıyoruz maddi açıdan diyor sen sevmeye gel senin zaten olmuyor bizim masraflara destek ol falan dedi bende günlerce ağladım gerçekten çok zor hele bir de hiç bir sıkıntın yokken olmaması insanı umutsuzluğa sokuyor :KK43:

Tatlım asi karşıtı olsaydık asi olmazdık asi öncesi test sonuçlarım elimde asi sonrası da elimde neler mi yiyoruz hayet sağlıklı beslenen bi çifttiz alkol sigara yok özellikle esim spor yapan insan kimseye yalan borcum yok beni eskilerden tanıyan arkadaşlarım var buraya senin tabirinle saçma sapan bisey yazmak için üye olmadım bu bir ikincisi asi olup hamile kalan çok insan var ve son olarak ben eşimin takviye kullanarak asi sonrası değerlerinin düşmesine şaşırdım dedim sana iyi gelen bana iyi gelecek diye bir şey yok bu konu alakal i tartismicam elimde zaten test sonuçlarım da MEVCUT. Benim esim 3. Doz da olmak isteyen biriydi ayrıca. Size iyi günler dilerim.
Merhaba Esra,

Kullanıdğınız ilaç çok pahalı bir ilaç.. Acaba netten mi aldınız...

X