Günaydın herkese mutlu haberleri alacağımız bir gün olur inşallah
Yukardakileri okudukça hayrete düşünüyorum naslda kendinizi galayana getirmeye meraklısınız
Bir kere eğer sinovac kaynaklı sperm kalitesi düşseydi şuan Türkiye de kimsenin çocuğunun olmaması gerekiyordu. Bebeklikten liseye kadar vurulduğunuz aşılar aynı.. Şimdi çivi batsa kedi ısırsa gidio olacağınız tetanoz aşısı aynı aşı düzeyinde… Elbetteki bir engel yaşıyoruz ve aşmak için mücadele veriyoruz ama böyle yaparak değil. Bakın benim eşim sperm testine gitti en iyi doktorlardan birine gitti. doktor bu kaygı ile baksam bile düşük çıkar stres sperm kalitesini doğrudan etkiliyor dedi. Eşim ısrar edince de o zaman önümüzdeki aya randevu verdi ama kesinlikle stres yapmadan yanıma gel demiş…
Neler yiyoruz içiyoruz bunu sormuyorsunuz direk aşı odaklı düşünüyorsunuz ve tek örnek üzerinden galayana geliyorsunuz.. Benim şuan 2 arkadaşım hamile 2 si de aşı sonrası hamileler… Şimdi onlarınki nasıl oldu.. Eşleri sigarada içiyor… Biz genel olarak bütün herşeye dikkat ediyoruz sigara alkol yok olmadı işte.. Sorun şimdi aşıda mı?
Lütfen buraya saçmalıklarınızı yansıtmayın.. kuyulardan taş toplayacak durumda değiliz hepimiz gerginiz… Okuyun araştırın sonra varsa doneniz paylaşın.. Onlarda makale paylaştım burda ya…