Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adetlerim düzensiz normalde ama bu ay yumurtladığımı çok net hissettim hatta lekelenmem de oldu söylemiştim 18i çatlama kabul ediyorum bugün adet olmam lazımdı olmadım ve adet olucakmış gibi de değilim
Adetim düzensiz olduğu için gecikme sayılır mı bu bilemedim, sizce?
Test yapsan 😊

Günaydın herkese mutlu haberleri alacağımız bir gün olur inşallah ☺️

Yukardakileri okudukça hayrete düşünüyorum naslda kendinizi galayana getirmeye meraklısınız😁 Bir kere eğer sinovac kaynaklı sperm kalitesi düşseydi şuan Türkiye de kimsenin çocuğunun olmaması gerekiyordu. Bebeklikten liseye kadar vurulduğunuz aşılar aynı.. Şimdi çivi batsa kedi ısırsa gidio olacağınız tetanoz aşısı aynı aşı düzeyinde… Elbetteki bir engel yaşıyoruz ve aşmak için mücadele veriyoruz ama böyle yaparak değil. Bakın benim eşim sperm testine gitti en iyi doktorlardan birine gitti. doktor bu kaygı ile baksam bile düşük çıkar stres sperm kalitesini doğrudan etkiliyor dedi. Eşim ısrar edince de o zaman önümüzdeki aya randevu verdi ama kesinlikle stres yapmadan yanıma gel demiş…

Neler yiyoruz içiyoruz bunu sormuyorsunuz direk aşı odaklı düşünüyorsunuz ve tek örnek üzerinden galayana geliyorsunuz.. Benim şuan 2 arkadaşım hamile 2 si de aşı sonrası hamileler… Şimdi onlarınki nasıl oldu.. Eşleri sigarada içiyor… Biz genel olarak bütün herşeye dikkat ediyoruz sigara alkol yok olmadı işte.. Sorun şimdi aşıda mı?
Lütfen buraya saçmalıklarınızı yansıtmayın.. kuyulardan taş toplayacak durumda değiliz hepimiz gerginiz… Okuyun araştırın sonra varsa doneniz paylaşın.. Onlarda makale paylaştım burda ya…
Bu kisilerden biri benim , asi oldum temmuzda agustosta hamile kaldim , korkmuyor muyum korkuyorum. Ama olmasaydim da ya korona olursam diye korkacaktim. Ertele ertele nereye kadar . Allah korusun . Stres en buyuk faktor, benim esim sigara alkol hepsini kullaniyor. Bende gecen ay hic dikkat etmedim icki de ictim, ilac da kullandim. Olacaksa her turlu oluyor kizlar, sadece biraz kafayi bosaltmak lazim . Peki o nasil olur , acikcasi kolay degil ama imkansiz da degil, Allah hayirli zamanda isteyen herkese versin insallah❤️🙏🏻

Iyi geceler kızlar eşi asi olup sperm testi yaptıran varmı bizim 30 milyondan 5 milyona düşmüş şok olduk bütün değerleri azalmış hatta birde 2 aydır takviye kullanmıştım 360 tl lik bi ilaç vermişti 1 aylık fiyatı bu :KK43: bende hormin testi yatırabilirsem yarın doktora gidicem regl 3 günü acaba benim değerlerde degistimi merak ettim :KK43:
Esracım selam, biz aşıdan sonra sperm testi yaptırdık. Bizde değerler yükseldi. Tabi aşıdan değil de takviyeden. Sizin de Aşı değil de varikosel kaynaklı olabilir mi değerlerin düşüşü? Umarım gelecek aya toparlanir.

Kızlar merhaba bugün doktora gittik 5. Haftayı bitiriyormuşuz. Herşey yolunda dedi. Benimle hemen hemen aynı zaman öğrenenler ne alemdeler acaba 🤗
Merhaba bunun için anneler grubuna yazsan daha çok cevap alabilirsin . Burda bizler çoğunlukla gebelik için çabalıyoruz bikaç hamile arkadaşımız var onlarda bizlere moral olsun diye burdalar

Günaydın herkese mutlu haberleri alacağımız bir gün olur inşallah ☺️

Yukardakileri okudukça hayrete düşünüyorum naslda kendinizi galayana getirmeye meraklısınız😁 Bir kere eğer sinovac kaynaklı sperm kalitesi düşseydi şuan Türkiye de kimsenin çocuğunun olmaması gerekiyordu. Bebeklikten liseye kadar vurulduğunuz aşılar aynı.. Şimdi çivi batsa kedi ısırsa gidio olacağınız tetanoz aşısı aynı aşı düzeyinde… Elbetteki bir engel yaşıyoruz ve aşmak için mücadele veriyoruz ama böyle yaparak değil. Bakın benim eşim sperm testine gitti en iyi doktorlardan birine gitti. doktor bu kaygı ile baksam bile düşük çıkar stres sperm kalitesini doğrudan etkiliyor dedi. Eşim ısrar edince de o zaman önümüzdeki aya randevu verdi ama kesinlikle stres yapmadan yanıma gel demiş…

Neler yiyoruz içiyoruz bunu sormuyorsunuz direk aşı odaklı düşünüyorsunuz ve tek örnek üzerinden galayana geliyorsunuz.. Benim şuan 2 arkadaşım hamile 2 si de aşı sonrası hamileler… Şimdi onlarınki nasıl oldu.. Eşleri sigarada içiyor… Biz genel olarak bütün herşeye dikkat ediyoruz sigara alkol yok olmadı işte.. Sorun şimdi aşıda mı?
Lütfen buraya saçmalıklarınızı yansıtmayın.. kuyulardan taş toplayacak durumda değiliz hepimiz gerginiz… Okuyun araştırın sonra varsa doneniz paylaşın.. Onlarda makale paylaştım burda ya…
+1 ❤️

Ya arkadaşlar aklıma bir şey takıldı şimdi. Herhangi bir testten yumurta kalitesi belli olmuyor değil mi? Bazen tüp bebek yapan kişilerin mesajlarına denk geliyorum. Döllemek üzere yumurta alındığında kalitesiz olduğu ortaya çıkıyormuş. Sizin bilginiz var mı?

Ya arkadaşlar aklıma bir şey takıldı şimdi. Herhangi bir testten yumurta kalitesi belli olmuyor değil mi? Bazen tüp bebek yapan kişilerin mesajlarına denk geliyorum. Döllemek üzere yumurta alındığında kalitesiz olduğu ortaya çıkıyormuş. Sizin bilginiz var mı?
Tup bebek yapacagin zaman embriyolog en kaliteli sperm ve yumurtalari bulup dolluyor. Aslinda tup bebegin bir amaci da bu canim. Hem anormal olanlari , sagliksizlari eliyor bir de.

Malesef canım hiçbir test yumurtanın kaliteli olup olmadığını anlayamiyor.sadece tüp bebek yaptirken belli oluyor çıkan yumurtaların kalitesi.bende amh sınırda 0.90 ve 1.30 sonucum var ama adetken yapılan yumurta sayım normal görünüyor.yumurtlamadada sorun yok progesteron um yüksek çıkmisdı.doktorun yorumu yumurtlamada sorun yok ama belki kalitesinde sorun vardır dedi.o da ancak tupde anlaşılıyormus.

Ayy canım benim beni cook umutlandirdin İnşaAllah öyledir kuzum. Ne zaman öğrendin canım hamiş olduğunu belirtilerin neydi ve ne zama başladın. Adete kac gun kala nasıl öğrendin hamiş olduğunu canım.☺
Canım benim Bat 31 ağustostu ben 28 ağustos da test yaptım evde ikinci çizgiyi gördüm dün de betahcg baktırdım ve 131 çıktı sonucum.cuma tekrar bakılacak. Belirti olarak çok sık wc çıkma beyaz krem rengi yoğun kıvamlı akıntı gündüz hafif uykulu hallerim oldu birde çok az göğüslerde dolgunlaşma. 💃🥰 inşallah isteyen herkes pozitif görür ve tabi sende canım

Tup bebek yapacagin zaman embriyolog en kaliteli sperm ve yumurtalari bulup dolluyor. Aslinda tup bebegin bir amaci da bu canim. Hem anormal olanlari , sagliksizlari eliyor bir de.
O zamaan sadece sperm ya da hormonlar vs diye de düsünmemek lazım. Belki yumurtlama ya da spermler konusunda her şey yolunda ama yumurtalar kalitesiz. Ondan tutmuyor olabilirr 🤔

O zamaan sadece sperm ya da hormonlar vs diye de düsünmemek lazım. Belki yumurtlama ya da spermler konusunda her şey yolunda ama yumurtalar kalitesiz. Ondan tutmuyor olabilirr 🤔
Bu şekilde düşününce o kadar çok sebep varki aslında yinede rabbimin nasip etmesi hepsinin önünde bence.ne sorunları olanlar var tek denemede tutan.kismet birazcık.

Bu şekilde düşününce o kadar çok sebep varki aslında yinede rabbimin nasip etmesi hepsinin önünde bence.ne sorunları olanlar var tek denemede tutan.kismet birazcık.
Evet canım. Çok bilmek de olayı zorlaştırıyor sanki 😁 bebek sahibi olmak mucizeymiş resmen, eskiden basit bir olay olarak görüyordum. Çok yanılmışım.

Evet canım. Çok bilmek de olayı zorlaştırıyor sanki 😁 bebek sahibi olmak mucizeymiş resmen, eskiden basit bir olay olarak görüyordum. Çok yanılmışım.
Bende öyle saniyordum😅 29 yaşında denemeye başladım 31 olcam herşey normal çıkıyordu hormon vs şu bu seviniyordum zamanı var diye ama kısmet işte amh sinir cikdi vs vs.erken bilseydim bu sorunu belki şimdi kucağımda olurdu diyorum ama hiçbir doktor amh bakalım demedi ultrasonda görünen sayıda normaldi FSH imda 6 kusurdu hiçbir amh düşüklük belirtim yok aslında ama kismet yani hersey.su an hiç kolay olmadığını çok iyi anladım bu sürecin rabbim kolayliklar versin hepimize inşallah 🤲

X