Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende yaşadım bu durumu yakın arkadaşımla 1 ay ara ile evlendik önce ben evlendim ve ilk çocuğuda ben düşünüyordum o da ben çocuk düşünüyorum diye çocuk yaptı şimdi bakamıyoruz maddi açıdan diyor sen sevmeye gel senin zaten olmuyor bizim masraflara destek ol falan dedi bende günlerce ağladım gerçekten çok zor hele bir de hiç bir sıkıntın yokken olmaması insanı umutsuzluğa sokuyor :KK43:
Terbiyesizlik yaa bir yerden sonra söylenen sözler bence.bile bile bunu nasıl yaparsın ki arkadasina kötü niyet bence tamamen.basta onun huyu o falan diyordum ama yok yani bu konu herşeyden farklı bu konuda şaka vs yapılamayacağıni hafife alınamayacigini da bilmemek ne bilim saçmalık yani.rabbim zamanını biliyordur napalim elimizden geleni yapicaz gerisi Allah'ın takdiri.

Çatlama vs onları biraz önce yazdım. Belirti olarakta adetime 1 hafta kala benim çok akıntım olur hatta 2 gün önce yine öyle bir akıntım oldu ve dedim bu seferde tutmadı ama sonrasında durdu ve çok çok az beyaz akıntı olmaya başladı ama çamaşırımı ıslatacak kadar bile değil. Çatlama olduktan bir kaç sonra adet zamanı olduğu gibi yine göğüs ağrım başladı yine tutmadı dedim.. onun arkasından bel ağrım kasık ağrım başladı. Ama ben en net gece uyuya kalmalarımdan anladım çünkü tam bir gece kuşuyumdur sabahta işe gidecek olsam netflixte bir kaç bölüm dizi izlemeden yatamam ama bu sefer nafile uyuyup kalıyordum. İki kerede göz kararmam oldu hatta biri araba kullanırken denk geldi yanımda eşim olamasaydı apartmanın duvarına giriyordum😬 2. Göz kararmamda dün oldu. Son olarak batma hanımlar gerçekten batma hissi oluyor ya özellikle eğilip kalkarken. Şimdilik aklıma gelenler bunlar baya uzun oldu ama konuşmayı seven bir insanımdır 😄
Kan sonucunuz ciktimi

Terbiyesizlik yaa bir yerden sonra söylenen sözler bence.bile bile bunu nasıl yaparsın ki arkadasina kötü niyet bence tamamen.basta onun huyu o falan diyordum ama yok yani bu konu herşeyden farklı bu konuda şaka vs yapılamayacağıni hafife alınamayacigini da bilmemek ne bilim saçmalık yani.rabbim zamanını biliyordur napalim elimizden geleni yapicaz gerisi Allah'ın takdiri.
bazı insanlar bilerek kötülük yapıyorlar ben bu süreçte bunu öğrendim artık görüşmek bile istemiyorum senin çocuğuna almak istediğin hayalini kurduğun eşyaları benim kızıma alıp akşamları sevmeye gelebilirsin diyor sen düşün yani o kadar acı şeyler duydum ki artık her ay etkileniyorum her şeyden Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah

Insanları yargılamadan iftira atmayın ben saçma sapan bisey demedim tarihler ile mevcut burda asiyi kötülemiyorum insan gibi fikir almak istedim beni mayıs grubundan bir çok arkadaşım tanır hic kimseyle kötü kavga veya saldırgan amaçlı yazım olmamıştır inşallah sağlıklı güzel haberler alırsınız arkadaşlar sevgiyle kalın 🙏
Esra Benim yorumum sana değil. senin zaten yaşadığın sürece hepimiz artık hakimiz. Senden sonra yazılanlara açıkçası yazdım. Konuyu uzatmamak içinde yorum yazmak istemedim. Senin bence sorunun aşıdan ziyade aldığın ürün olabilir. Eğer belirtilen takviyeyi internet üzerinden aldı isen sahte olma olasılığı çok yüksek... Eczacıların şuan genel sorunu internetten satılan gıda takviyeleri... Ben senin yerinde olsan ürünün üretici firması ile irtibata geçerek ürün ile ilgili konuşurdum. Ürünü senden talep edip analiz laboratuvarlarına gönderiyorlar ve sahte olup olmadığını inceliyorlar..

bazı insanlar bilerek kötülük yapıyorlar ben bu süreçte bunu öğrendim artık görüşmek bile istemiyorum senin çocuğuna almak istediğin hayalini kurduğun eşyaları benim kızıma alıp akşamları sevmeye gelebilirsin diyor sen düşün yani o kadar acı şeyler duydum ki artık her ay etkileniyorum her şeyden Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah
Senin kararın tabiki bana karışmak düşmez ama ben şahsen çocukluğumdan beri arkadaşım olan insanı bu itemleri ve sözleri yüzünden sildim çıkardım hayatımdan.her görüştüğümüz de beni aglatiyordu bu sozleriyle artık çok yorulmuştum.su an görüşmüyoruz o kadar rahatladım ki.zaten sürecimiz zor birde kendime böyle insanları yük edemem diye düşünüyorum.allah içlerine birazcık merhamet versin inşallah.sorsan anlamazlar bile bizi ne kadar kırıp uzduklerini.

Esra Benim yorumum sana değil. senin zaten yaşadığın sürece hepimiz artık hakimiz. Senden sonra yazılanlara açıkçası yazdım. Konuyu uzatmamak içinde yorum yazmak istemedim. Senin bence sorunun aşıdan ziyade aldığın ürün olabilir. Eğer belirtilen takviyeyi internet üzerinden aldı isen sahte olma olasılığı çok yüksek... Eczacıların şuan genel sorunu internetten satılan gıda takviyeleri... Ben senin yerinde olsan ürünün üretici firması ile irtibata geçerek ürün ile ilgili konuşurdum. Ürünü senden talep edip analiz laboratuvarlarına gönderiyorlar ve sahte olup olmadığını inceliyorlar..
Canım eczaneden aldik doktorumuz yazd i burda araştırdım hatta sadece bi kac kişi kullanıyor popüler bi ilaç değil ondan nette arastirdim kullanan arkadaşlarda 3 ay sonra test yapicaklardi bilgi alamadim acaba onlarda da böyle oldumu :KK43: valla keyifler sıfır kusurum olduysa affola ben bilgi amaclı fikir edinmek icin yazdim

bende yaşadım bu durumu yakın arkadaşımla 1 ay ara ile evlendik önce ben evlendim ve ilk çocuğuda ben düşünüyordum o da ben çocuk düşünüyorum diye çocuk yaptı şimdi bakamıyoruz maddi açıdan diyor sen sevmeye gel senin zaten olmuyor bizim masraflara destek ol falan dedi bende günlerce ağladım gerçekten çok zor hele bir de hiç bir sıkıntın yokken olmaması insanı umutsuzluğa sokuyor :KK43:
Ne kadar saçma insanlar var ben çoğu insanı sildim hayatımdan zaten zor süreç yaşıyoruz bunlarda ekstra kambur oluyorlar bizlere:KK43:

Bende hormon testi verdim devletteki hastaneden doktorum ayrılmış başka kadın dogumcuda izinliymis bende aile hekimine gittim ama 2 gün sonra cikicak dedi ne kadar sağlıklı veya değil bilmiyorum :KK43: kan bozulabilir uzak yerdeymis labaratuari meraktan verdim clife kullandım geçen ay bide bu ay devam ediyorum gerçekten etki ediyormu merak ettim 😊😊😊
+4'te proteinler 1 hafta kadar ölçülebiliyor. O yüzden sonucunu etkilemeyecektir. İnş güzel haberler alırısn =

Bunlar nasıl laflar neler okuyorum. Lütfen böyle insanları çevrenizden uzaklaştırın. Resmen densizlik. Ne diyeyim Allah kötü kalpliler ile karşılaştırmasın bizi. Bir de arkadaş olacak..

Senin kararın tabiki bana karışmak düşmez ama ben şahsen çocukluğumdan beri arkadaşım olan insanı bu itemleri ve sözleri yüzünden sildim çıkardım hayatımdan.her görüştüğümüz de beni aglatiyordu bu sozleriyle artık çok yorulmuştum.su an görüşmüyoruz o kadar rahatladım ki.zaten sürecimiz zor birde kendime böyle insanları yük edemem diye düşünüyorum.allah içlerine birazcık merhamet versin inşallah.sorsan anlamazlar bile bizi ne kadar kırıp uzduklerini.
bende görüşmek falan istemiyorum ama arkamdan beni kıskandı demesini de istemiyorum o yüzden hep yoğunum işteyim okuldayım falan diyorum hamile olsam da görüşmek istemiyorum zaten bende kızıma hayal ettiğim ismi bile koymuş insan yani sen düşün çevremde istemiyorum böyle toksik insanları

Çok kötü kelimeler kullanmış gerçekten yakın arkadaş değilmiş. İnsanların yaralarına tuz basmaktasın gereken asıl Kişiler yakın çevremizken

bende görüşmek falan istemiyorum ama arkamdan beni kıskandı demesini de istemiyorum o yüzden hep yoğunum işteyim okuldayım falan diyorum hamile olsam da görüşmek istemiyorum zaten bende kızıma hayal ettiğim ismi bile koymuş insan yani sen düşün çevremde istemiyorum böyle toksik insanları
Ne diyim ki gercekden çok tuhaflar ya.belkide seninle ilgili kıskandığı farklı şeyler vardı bu şekilde sende acısını çıkarıyorlar akıllarınca.bu herşeyden farklı bir durum maddiyat değil farklı bir durum bunu kavrayamiyorlar sanırım.allah ıslah etsin bu düşüncelere sahip insanları.

bu nasıl 'yakın' arkadaş??? Keşke böyle insanların tepesinde bi hoparlör işareti olsa duymak istemediğimizi mute moduna alsak valla bıktıhh bu ne dediğini bilmeyenlerden...

Okuduklarıma çok üzüldüm. Bahane üretip kaçıp kendiniz stres yaşayacağınıza, söylediklerin beni çok rahatsız etti deyip görüşmek istemediğinizi söyleseniz daha rahat edebilirsiniz. Bu tip insanlar siz kaçtıkça daha fazla üstünüze gelip sizi duygusal olarak baskıya almaya da çalışırlar çünkü.

Ne diyim ki gercekden çok tuhaflar ya.belkide seninle ilgili kıskandığı farklı şeyler vardı bu şekilde sende acısını çıkarıyorlar akıllarınca.bu herşeyden farklı bir durum maddiyat değil farklı bir durum bunu kavrayamiyorlar sanırım.allah ıslah etsin bu düşüncelere sahip insanları.
evet bunu eşimde söylüyor bu neden her bize geldiğinde eşyaların markasına modeline bakıyor diyor ve her aldığımızdan neden alıyor bizim evin kopyası gibi diye dalga geçer ben de hep memnun kaldığım için alıyor falan diyorum kardeş kardeş kullanırız ne olacak diyorum hiç kötü düşünmüyorum ama o hep istediğini söyler böyle

Okuduklarıma çok üzüldüm. Bahane üretip kaçıp kendiniz stres yaşayacağınıza, söylediklerin beni çok rahatsız etti deyip görüşmek istemediğinizi söyleseniz daha rahat edebilirsiniz. Bu tip insanlar siz kaçtıkça daha fazla üstünüze gelip sizi duygusal olarak baskıya almaya da çalışırlar çünkü.
aynen böyle biliyor musunuz kendi doğum günü için sipariş verip hediye aldırır benimkinde de bizim çocuğumuz var sen bilmiyorsun ayda 600 tl mamasına masraf ediyorum der her özel günümden nefret eder ama ben kimseye kötü bir şey diyemiyorum ya çok ezilen biriyim bu yüzden kendime çok kızıyorum :KK43:

X