Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallah🌸 testim pozitif hanımlaar 🥰
Ayy canım çok sevindim senin adına. Bak dün neler konuşuyorduk bugün mutlu haberini aldık. Çok sevindim kuzum rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin. Sağlıkla gelsin bebiş.😍😍😘

22 çatlama olmuştu senin de sanırım. yagmurseverr yagmurseverr de 22 de çatlama demişti. öğrendi şimdi. şüphen varsa versen çıkar muhtemelen ama erken öğrenmenin kafa rahatlığı hariç hiç bi faydası yok sabırlı biriysen bekle batı :) :) Ben gibi sabırsızsan bilemicem :KK70:
Kuzum değilim aslında hiç sabırlı değilim sadece 3 yıldır olduğu gibi bu ayda negatif görmekten korktugum için bekliyorum. Ama simdi arkadas benimle aynı olunca keşke gitseydim sabah varsaydım aile hekimliginde.😔

Rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallah🌸 testim pozitif hanımlaar 🥰
Canım belirtilerini ve şüphelerini ne zamanlar degerlendir din ovu kullandın mi çatlama ne zaman oldu. Adete kaç gun vardı.bu bilgileri paylaşabilirmisin arkadaşlara ve hepimize bilgi olsun diye soruyorum.

Insanları yargılamadan iftira atmayın ben saçma sapan bisey demedim tarihler ile mevcut burda asiyi kötülemiyorum insan gibi fikir almak istedim beni mayıs grubundan bir çok arkadaşım tanır hic kimseyle kötü kavga veya saldırgan amaçlı yazım olmamıştır inşallah sağlıklı güzel haberler alırsınız arkadaşlar sevgiyle kalın 🙏
Ya canım boşver uğraşma ya senin kötü niyetli olmadığını biz biliyoruz her kişi kendinden bilir işi. Uğraşma sen boşver .

Kuzum değilim aslında hiç sabırlı değilim sadece 3 yıldır olduğu gibi bu ayda negatif görmekten korktugum için bekliyorum. Ama simdi arkadas benimle aynı olunca keşke gitseydim sabah varsaydım aile hekimliginde.😔
Bende bu sabah verdim pek umudum yok ama olsun çıkmadık candan umut kesilmez 🤣

onun belli bi saati var sabah erken gitmeyince almıyorlar tabi. Duramazsan yarın erkenden gidersin :)

Tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah 🙏 neler yaptınız kaç gün değerlendirdiniz ovülasyon dönemini 😌
Çok teşekkür ederim inşallah ☺️ En başta çok çok dua ettim ama hayırlısını dileyerek bu sefer gerçekten kendimi tamamen Rabbime teslim ettim.. en son ki adetim zaten normalinden çok çok fazlaydı parça parça geliyordu tamamen arınmış gibiydim. Bu sırada tabi spora başlamıştım. Kahve bağımlısı olarak kahveyi tamamen bıraktım türküde nescafeyide dedim tutuncağa kadar içmeyeceğim. Tek zararlı alışkanlığım maalesef sigara... 18nde ovulasyon testinde kırmızıyı gördüm akşamına başladık ve 23 Ağustos sabahı dahil değerlendirdik 22 ağustos çatlamaydı. Ben bu sefer sabah yapmanın faydasını gördüğümüzü düşünüyorum. Birde ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama annem urfadaki balıklı gölün ordan bi su bulmuş komşusu vermiş onu içirdi zorla sonra meryem suresi okudular teyzemle bol bol.. ve Rabbim bana mucizemi en güzel en anlamlı doğum günü hediyemi verdi çok şükür.. çok çok içten dua ediyorum ki sizlerede inşallah en hayırlı zamanda nasip eder🌸

Bende şimdi gitmediğime pişman olmadım değil. Keşke gitseydim diye yakınıyorum şuan 😁 Ama sanki adet olucamakşamdan beri belim kırıldı sanki sancim arttı. Adet olacağım gün bu kadar şiddetlenir. Bide rüyamda adet olmuştum çok üzülmüştüm. Ondan motive düştü gitmedim.☺

Bende hormon testi verdim devletteki hastaneden doktorum ayrılmış başka kadın dogumcuda izinliymis bende aile hekimine gittim ama 2 gün sonra cikicak dedi ne kadar sağlıklı veya değil bilmiyorum :KK43: kan bozulabilir uzak yerdeymis labaratuari meraktan verdim clife kullandım geçen ay bide bu ay devam ediyorum gerçekten etki ediyormu merak ettim 😊😊😊

Bende hormon testi verdim devletteki hastaneden doktorum ayrılmış başka kadın dogumcuda izinliymis bende aile hekimine gittim ama 2 gün sonra cikicak dedi ne kadar sağlıklı veya değil bilmiyorum :KK43: kan bozulabilir uzak yerdeymis labaratuari meraktan verdim clife kullandım geçen ay bide bu ay devam ediyorum gerçekten etki ediyormu merak ettim 😊😊😊
Onu muhafaza ediyorlardır güzelce hiç merak etme kötü düşünme iyi düşün iyi olsun kuzum 😘

Kızlar selam 🌸 Bu sabah doktora gittik eşimle, anlattım hikayemi. Önce vajinal ultrason ile baktı, rahmin mükemmel sadece hafif polikistik over var, 5-10 kilo alırsan tam polikistik over olursun dedi. Yumurtalıklarımda güzel görünüyormuş, herhangi bir myom veya kist yokmuş.
Şuan için hsg ve sperm testine gerek olmadığını söyledi. Femara verdi, 5 gün aynı anda ikişer tane kullancakmışım. Bir de prowomen verdi. Hormon baktırdı ama henüz sonuçlarım çıkmadı. 10 Eylül'de gel, ozaman bakarız sonuçlara dedi. Doktor çok ilgiliydi, çok memnun kaldım, beni çok rahatlattı. Eylül 9.ayımız olmasına rağmen, doktor çok acele etmeyin. Ancak 1 yıl olmazsa endişeye kapılırsın, şuan daha çok erken dedi.

Doktor girişi 150
Hormon testi 100,
Femara 150
Prowomen 280

Toplamda 680 TL giderim oldu.

X