Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 3 gündür kahverengi lekelenme oluyo pede çıkmıyor ama bata 3 gün var daha her sabah gebelik testi yapıyorum negatif hiç böyle bişey yaşamadım bugün çatlamanin 14 günü gidip kan versem mi en azından emin olurum kanda çıkar mı sizce

Kızlar benim 3 gündür kahverengi lekelenme oluyo pede çıkmıyor ama bata 3 gün var daha her sabah gebelik testi yapıyorum negatif hiç böyle bişey yaşamadım bugün çatlamanin 14 günü gidip kan versem mi en azından emin olurum kanda çıkar mı sizce
Burdan bi arkadaşın 8 günde belli olmustu dün kanda

Merhaba hanımlarrr eee belirti falan olmadı mı sizde 🙄❤️😍 Bende bu ay ovulasyonu değerlendirmeye çalıştım elimden geldiği kadar umarım bende sevincimi paylaşabilirim burda bu ay çok çok amin hepimize bu sevinç nasip olsun inşallah 🙏🏻😘
Bende olmadi valla. Adet olacak misim gibi oldu sadece. Ogrendikten sonra kasiklarimda bi siskinlik var o da psikolojik mi acaba😂 bir de midem bulaniyor ama bende normal zamanda da hep olur . Insallah tutmustur seninki de🥰

Bat yaklaştıkça biz 😂😂😂
IMG_20210827_132107.jpg

Bende olmadi valla. Adet olacak misim gibi oldu sadece. Ogrendikten sonra kasiklarimda bi siskinlik var o da psikolojik mi acaba😂 bir de midem bulaniyor ama bende normal zamanda da hep olur . Insallah tutmustur seninki de🥰
Yaaa İnşallah 🥰🙏🏻 Bende de olur mide bulantısı ishal 🙁 değerlendirmelerim ve testlerim de aşağıdaki gibi bak bakalım ne düşünüyorsun 😍😁

Eklentiler

• 36AC51D2-9FAF-4800-B7DA-AD2328D8577A.jpeg
    36AC51D2-9FAF-4800-B7DA-AD2328D8577A.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 34975D24-19D9-4283-9544-411C3F6B9CFF.png
    34975D24-19D9-4283-9544-411C3F6B9CFF.png
    514,4 KB · Görüntüleme: 38
bak benim 4. gün çatladı bebek oldu larinin 3. gün akşam çatladı bebek olduu darısı sana inşallahhh
Ayy insallah 3 cu gun bugün listeye ekleyebilirsiniz 9 eylul ama ayy olursa varya bu ay hem dogum gunum hem evlilik yil dönümünüz 2 ci senemiz oluyor 3 e gricez yani insllah guzel haberler vwrebilirim sizede 🥰🥰🥰

Valla
biz 3 yıl geri çekilmeyle takıldık hiç bebek kaza maza olmadı pek inanmıyorum o olaya ya :KK70: adam kandırıyodur içine geliyodur biraz nasılsa içe geldi mi gelmedi mi anlamıyoruz
Bizde 4 yıldır öyle korunuyoruz bizdede olmadı öyle bisey

Merhaba hanımlarrr eee belirti falan olmadı mı sizde 🙄❤️😍 Bende bu ay ovulasyonu değerlendirmeye çalıştım elimden geldiği kadar umarım bende sevincimi paylaşabilirim burda bu ay çok çok amin hepimize bu sevinç nasip olsun inşallah 🙏🏻😘
Cnm bende önceki aylarda çoğu hamilelik belirtisi yaşadım ama olmadı bu ay sadece halsizlik kasıkta batma yanma oluyordu karnimda adet sancisi gibi ağrı oluyordu hatta ben enfeksyonum yukselmistir sol tarafimda kist olusmustur diye dusunuyordum beyaz akintim vardı o kadar adet gününe yakında göğüslerim ağrımaya basladi

X