Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben de ona bağlıyorum. Eskiden 0 idi zaten. Hepsi tembel, aman ne koşacam yumurta bana gelsin diyen tipler herhalde 😁 şimdi azcik gelişme var ama yeterli olmayabilir. Biraz daha devam ederse aşılama filan tedaviye başlayacağım. Kışa doğru artık bir aksiyon alırım.
Eşinize macun kullandırın faydalı imiş

Teşekkür ederim canımm darısı sana olsun 😍😍

günaydın balııımm teşekkür ederim senden bekliyorum bu ay güzel haberlerrr 🙏🏼🙏🏼❤️❤️
Benim regl bu sabah geldi bu aydan elendim sırada Eylül var 🤨
Eşime sprem testi için randevu aldım bir şey çıkmazsa tek yol sabır ☺️😁
Senin için çok mutluyum bir o kadar da meraktayım geçen aylardan farkı nedir diye ama o kısım sanırım kısmet oluyor 🧿

Merhabalar,

Ben bu ay ismimi vermemiştim, çok önceden deniyordum buraya da hep yazıyordum ama Olmayınca biraz umudumu kaybettim.. ama bu ay istemsiz bir şekilde regl im gecikti yani daha gecikeli 1 gün oldu ama benim çok düzenlidir ve 2 gün öncesinden az az gelmeye başlar. Bu ay hic gelmedi ve normal tarihinden de 1 gün gecikti. Bende erken gebelik testi aldım, size görüntüsünü iletiyorum. 2.cizgiyi görüyorum ama silik, bu ne demektir? Şimdiden çok teşekkürler:)
Bende yazdirmamistim benimde bu ay tuttu bayagi ugurlu geldi bu topic🥰 hayirli olsun.

Eklentiler

• 60015A0A-12AC-4552-AD71-3CD5DAF7D797.png
    60015A0A-12AC-4552-AD71-3CD5DAF7D797.png
    395,8 KB · Görüntüleme: 56
regl oldun mu aşkım senn
aradaki boşlukları da yap bize göre :KK70::KK70:D:KK70: sapıklaşmak gerekiyor bu çocukta ters düz evir çevir artık allah ne verdiyse :KK70:
Bu sabah geldi benimki 😁
Dünden bekliyordum neyseki aratmadı sağ olsun 🥳🥳😁😁
Sperm testinden sonra bir problem yoksa hsg ve rahim ultrasonu isteyeceğim. Sağlık sigortası olan kızlar bunları sigorta karşılıyor mu bilen var mı?

Benim regl bu sabah geldi bu aydan elendim sırada Eylül var 🤨
Eşime sprem testi için randevu aldım bir şey çıkmazsa tek yol sabır ☺️😁
Senin için çok mutluyum bir o kadar da meraktayım geçen aylardan farkı nedir diye ama o kısım sanırım kısmet oluyor 🧿
Hiçbir ay üst üste değerlendirme yapmamıştım kuzum bu ay 6 gün 😂😂 bir de geçen ay pik 1 gün sürdü ertesi gün silikleşti, bu ay uzun sürdü pik. 2. Ovu deneyimim zaten. Bol ceviz fındık tükettim. Çatlamadan 4 gün sonra falan da karnım ağrımaya başladı hafif hafif 6-7. Günler baya regl ağrısı gibiydi, bi de belim çok ağrıyodu

2 ayrı doktora gittim ikisi de böyle söyledi ama ben 6 ay dolunca daha olmazsa eşimle gitmek istiyorum bakalım. 1 sene uzun geldi bana da
O doktorlar boşuna diploma almış bacım valla düşün evlendiğimiz günün ikinci haftasında aile hekimim arayıp yanına çağırdı çocuk için tahlil yaptırın sonrasında karşınıza çıkmasın dedi bizde hastaneye gittik kan verdik hormon testi verdik ve bütün doktorlar öncesinde olmasının çok iyi olduğunu söyledi herşey normal çıktı benim sana önerim sen bu doktorları dinleme bu gibi durumlarda geriye dönülemeyen sıkıntılar çıkabilir misal çikolata kisti gibi çok ilerlediği zaman kısırlık söz konusu bile olabilir kuzum tabiki yinede sen bilirsin

L Larissa kuzu sende belirti var mıydı hiç biraz paylaş benimle ya bende hiç birşey yok :KK43: geçen ay çok dinledim kendimi bu ay öyle yapmıyorum ama sende olan belirtileri merak ettim

Hiçbir ay üst üste değerlendirme yapmamıştım kuzum bu ay 6 gün 😂😂 bir de geçen ay pik 1 gün sürdü ertesi gün silikleşti, bu ay uzun sürdü pik. 2. Ovu deneyimim zaten. Bol ceviz fındık tükettim. Çatlamadan 4 gün sonra falan da karnım ağrımaya başladı hafif hafif 6-7. Günler baya regl ağrısı gibiydi, bi de belim çok ağrıyodu
bende adetten şüpheleniyordum bugün pikten sonra 5. gün karnımda hafif biz sızı var adet olmak üzere gibiyim ama 11 gün var tutmadığını düşünüyordum. :/

Bende yazdirmamistim benimde bu ay tuttu bayagi ugurlu geldi bu topic🥰 hayirli olsun.
Merhaba hanımlarrr eee belirti falan olmadı mı sizde 🙄❤️😍 Bende bu ay ovulasyonu değerlendirmeye çalıştım elimden geldiği kadar umarım bende sevincimi paylaşabilirim burda bu ay çok çok amin hepimize bu sevinç nasip olsun inşallah 🙏🏻😘

O doktorlar boşuna diploma almış bacım valla düşün evlendiğimiz günün ikinci haftasında aile hekimim arayıp yanına çağırdı çocuk için tahlil yaptırın sonrasında karşınıza çıkmasın dedi bizde hastaneye gittik kan verdik hormon testi verdik ve bütün doktorlar öncesinde olmasının çok iyi olduğunu söyledi herşey normal çıktı benim sana önerim sen bu doktorları dinleme bu gibi durumlarda geriye dönülemeyen sıkıntılar çıkabilir misal çikolata kisti gibi çok ilerlediği zaman kısırlık söz konusu bile olabilir kuzum tabiki yinede sen bilirsin
İlk evlendiğim ay bende gittim herşeyim iyidi. Şimdi de sadece hormonlara bakılmadı gerisi iyi çıktı hormon için de adeti bekliyorum. Ama eşim hiç gitmedi. Gidelim desem gelir ama öyle ben gitmemcilerden değil.
Ne kadar ilgili Bi doktormuş sanslısınız cidden her diploma alan da doktor olamıyor...

Ben uzun yumurtlama göremiyorum pek bir gün pik oluyor sadece benimde 2. Ovülasyon denemesiydi bu ay gün aşırı gittim çünkü o dediğini geçen ay yaptım her gün 😁😁

Bu geçen ay örneğin 😁😁

Eklentiler

• 2A981DE2-5CB3-4952-82DE-08C4A4591C26.png
    2A981DE2-5CB3-4952-82DE-08C4A4591C26.png
    406,3 KB · Görüntüleme: 48
X