Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya az bir ihtimal.. Bazen ortamlarda konu açılır x hamile kazayla olmuş diye. Ben kazayla olmaz o korunmamışlar işte deyince büyük konuşma derler. Bir çift nasıl korunduğunu bilir sonuçta.. Ya da korunmadığını :KK48:
Kesinlikle katılıyorum çok uzak değil amca kızı ağlıyor zırlıyor istemiyordum bende kızdım kocana güvenmiyorsan git kendin çağre bul kocaya güvenme bak ben tedavisiz hamile kalamadığı halde gittim sprel taktım tam 6 sene istememek budur diye onlarda bana tiriplenirler🤪

Ay öyle mi diyorsunuz :) ben silik çıkınca emin olamamıştım da en iyisi buraya sormak dedim :)

İlk denediğim zamanlar kafayı yiyordum bu konuyla ilgili, ovulasyon testleriyle ilerledim hep ve hep aklımda bu konu vardı ama sonra 4 aydır bıraktım.. 1 sene dolmasını beklerim ve olmazsa doktora gideriz diyorduk eşimle. Ovulasyon testini yapmayı da bıraktım, sadece adetim bittiği zamandan itibaren düzenli ilişkiye giriyorduk ve bu ayda olmazsa doktora gidecektik. Şükür oldu gibi, bir terslik olmazsa :)

Yani çok zor biliyorum ama yaptığım tek şey oluruna bırakmak oldu :)
biri şu oluruna nasıl bırakılır konusunu anlatsın ya.

Gitmedi doktor gerek de yok dedi. Daha 3 aydır korunmuyorsunuz 1 sene sonra o tedaviler testler yapılır stres yapmayın vs dedi. Benimde aklıma yattı açıkcası içim rahat döndüm eve ama akşamı bu konuşmayı yapınca kv deliye döndüm.
Bence doktor saçmalamış insanlar çocuk düşünmeden önce sağlıklı mı değil mi baktırıyor 1 sene sonra hastalığı olduğunu yada yetersiz olduğunu öğrenseniz bunun vebalini alabilecek mi acaba.

biz 3 yıl geri çekilmeyle takıldık hiç bebek kaza maza olmadı pek inanmıyorum o olaya ya :KK70: adam kandırıyodur içine geliyodur biraz nasılsa içe geldi mi gelmedi mi anlamıyoruz
aynen bende 3 yıldır öyleyim hiç kazanın k sı olmadı onlara helal olsun diyorum.

Bence doktor saçmalamış insanlar çocuk düşünmeden önce sağlıklı mı değil mi baktırıyor 1 sene sonra hastalığı olduğunu yada yetersiz olduğunu öğrenseniz bunun vebalini alabilecek mi acaba.
evet bu konuda çok hak veriyorum ilk önce bilince boşuna vakit kaybetmemiş oluyorsun bende öyle yaptım iyi ki 1 sene beklememişim diyorum.

2 ayrı doktora gittim ikisi de böyle söyledi ama ben 6 ay dolunca daha olmazsa eşimle gitmek istiyorum bakalım. 1 sene uzun geldi bana da

Ya coook zor :KK43: ben tamam olmuyorsa olmuyor napalim demiştim artık ve bir de sanırım yaz hengamesi içinde yani kalabalık vs. Daha rahat oldu..
Bende oluruna bıraktım kafama takmadım baktım ki çok şükür hamileyim 🥰

Merhaba canım,
Öne alamaz mısın? Erken gelen regl gelmek bilmeyenden daha iyi 🥰
Umarım iyisindir 🥰
Canımm merhaba,
İyiyim çok şükür teşekkür ederim sabah biraz ağladım gebelik olmuyor ama yani o bari zamanında gelseydi de randevuya sadık kalsaydım bari diye ama şuan iyiyim elhamdülillah.
Öne çektim tarihi çok şükür (ne kadar anlatım bozukluğu yapılabilirse o kadar yapmışım kusuruma bakmayın😂)

Merhabalar,

Ben bu ay ismimi vermemiştim, çok önceden deniyordum buraya da hep yazıyordum ama Olmayınca biraz umudumu kaybettim.. ama bu ay istemsiz bir şekilde regl im gecikti yani daha gecikeli 1 gün oldu ama benim çok düzenlidir ve 2 gün öncesinden az az gelmeye başlar. Bu ay hic gelmedi ve normal tarihinden de 1 gün gecikti. Bende erken gebelik testi aldım, size görüntüsünü iletiyorum. 2.cizgiyi görüyorum ama silik, bu ne demektir? Şimdiden çok teşekkürler:)
Ayy güzel haberler gelmeye devam ediyo 🌺🌺🌺 hemen kan ver koş... İnşallah düzenli artış olur sağlıkla kucağına alırsın...

Canımm merhaba,
İyiyim çok şükür teşekkür ederim sabah biraz ağladım gebelik olmuyor ama yani o bari zamanında gelseydi de randevuya sadık kalsaydım bari diye ama şuan iyiyim elhamdülillah.
Öne çektim tarihi çok şükür (ne kadar anlatım bozukluğu yapılabilirse o kadar yapmışım kusuruma bakmayın😂)
İyi olamana sevindim en güzeli umut kaybetmeden beklemek 🥰
Eşin sperm testi vermiş miydi? Gerçi senin bir kimyasalın var..

X