Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay sperm testi de vereceğiz salı günü özel bir laboratuvar da. Kimyasal Olunca spermler de problem olmuyor muymuş? Bilmiyordum ben bunu 🤷🏻‍♀️
yani bir kere döllenme olduysa yine olabilir diye düşünülüyor. ancak kimyasal olunca da acaba spermin morfolojisinde bir problemmi var diye düşünülebiliyor vs.

Cnm bende önceki aylarda çoğu hamilelik belirtisi yaşadım ama olmadı bu ay sadece halsizlik kasıkta batma yanma oluyordu karnimda adet sancisi gibi ağrı oluyordu hatta ben enfeksyonum yukselmistir sol tarafimda kist olusmustur diye dusunuyordum beyaz akintim vardı o kadar adet gününe yakında göğüslerim ağrımaya basladi
Benimde sağ tarafımda var gibi ama işte konduramıyorum geçen ay öyle hissedip negatif görünce sadece merak ettim bakalım ilerleyen günlerde neler görücem

benim ay içeresinde çok kasık batmam oluyor normalde yumurtlamadan sonra olurdu ancak bu ay aklıma geldikçe ebru ablanın yumurtlama masajı yaptım yumurtlamadan önce başladı bu sefer yeni muayene olmamış olsam enfeksiyon var derim. öyle bir batma. yaşayan var mı böyle

benim ay içeresinde çok kasık batmam oluyor normalde yumurtlamadan sonra olurdu ancak bu ay aklıma geldikçe ebru ablanın yumurtlama masajı yaptım yumurtlamadan önce başladı bu sefer yeni muayene olmamış olsam enfeksiyon var derim. öyle bir batma. yaşayan var mı böyle
benimde hem batma sen sızı sancı gibi ben o yüzden adeti beklemeye başladım daha 11 gün var ama yumurtanın döllenmediği için böyle olduğunu düşünüyorum.

Yaaa İnşallah 🥰🙏🏻 Bende de olur mide bulantısı ishal 🙁 değerlendirmelerim ve testlerim de aşağıdaki gibi bak bakalım ne düşünüyorsun 😍😁
22 sinde yumurtlama olmus 23 catlamis ve degerlendirmis🥰 insallah sperm yumurta ile bulusup dollenir ve bebisin gelir. Ben de esimde bir skinti olmamasina ragmen gun asiri degerlendirdik . Ya tatile gidecegimiz gun tuttu ya da tatilin 3. Gunu😁😁 hicbir fikrim yok . Ama tutmasi yeterli benim icin , umarim saglikla surer🙏🏻🧿

Ya bu haftasonu 3 günlük tatil gibi olacak bizim. Ama benim de verimli haftam. Alkol almamam gerekiyor değil mi? :işsiz:

Benimde sağ tarafımda var gibi ama işte konduramıyorum geçen ay öyle hissedip negatif görünce sadece merak ettim bakalım ilerleyen günlerde neler görücem
Hakkında hayırlısı olsun cnm 🥰benim sol yumurtaligim ağrıyordu sürekli kist oluşmuştur sanıyordum hatta adet olsam doktora giderim diye düşünüyordum cnm ama demekki bebismis 😊

Kızlar ovulasyonu soranlar şimdi yaptım. bence bu test bat gününden önce pik olmaz daha en az 5 günüm var. Bence erken gebelik testi predictor daha güvenilir. Onda da silik çizgi aramaya gerek yok varsa direk çıkıyor zaten düşük değerde bile. Şansınız bol olsun 😘😘

Eklentiler

• D3ED9EED-9E0E-4FFD-8B18-0004644659CA.jpeg
    D3ED9EED-9E0E-4FFD-8B18-0004644659CA.jpeg
    152,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 4492EF13-E23A-4BE0-9C65-9E64AFDA9EE8.jpeg
    4492EF13-E23A-4BE0-9C65-9E64AFDA9EE8.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 65
X