Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 1 tane ovu testim var sadece 😂 o yüzden sabah yapayım susuz kalıp
Ben az önce öyle bi normal kaset test denedim mis gibi negatif çıktı Eylül 2 bat tarihi 😏😏sanırsam yok olsa silik cıkardı ama baya su sıvı içmiştim yapmadan önce diye kendimi avutayım 😢

Ben az önce öyle bi normal kaset test denedim mis gibi negatif çıktı Eylül 2 bat tarihi 😏😏sanırsam yok olsa silik cıkardı ama baya su sıvı içmiştim yapmadan önce diye kendimi avutayım 😢
Varsa erken gebelik testi yap baksana 7yi bile ne kadar net gösterdi ama kasette zor görünüyodu bi de ilk idrarla olmasına rağmen canım

Varsa erken gebelik testi yap baksana 7yi bile ne kadar net gösterdi ama kasette zor görünüyodu bi de ilk idrarla olmasına rağmen canım
Valla kaç aydıe erken gebelik testlerine para verdim ki sabırsızlıktan yok içime öyle doğuyor yok sanki kendime açım acıklı şarkı ağlim 😢daha 6 gün var ama olsa Silikte olsa çıkardı beklemeye devam zaten bi arar ara kasık ağırlarım dışında hiç bi belirtimde yok Sizin adınıza gerçekten çok sevindim hayırlı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️😘🥰

Benim bugün sabah aşırı silikti ben gördüm yani 1.6 çıktı baya kaset test ise yarıyor bence erken gebelik testleri yanıltıyor

Benim bu ay olmadıysa diğer aylar olmaz. Benim kv Antalya sıcağından gelip bizde kaldı. Bizde onun gözünün içine baka baka zamanında geldin der gibi ikinci banyoyu boşalttık. Saolsunuz beyimiz saçlarını kurutamadan yatamaz.. Oturduk onunla beraber 5m uzatma kablosu aradık :KK70: Resmen kadına gecelerimizin içine ettin muamelesi yaptık :KK70: Buna rağmen olmadıysa birşey daha da olmaz gibi.. Ama en azından Tüpler dışında herşeyi incelettim. Bir sorun çıkmadı :KK70:
Ben de ekimde tup baktiram olmazsa ocakta tup bebek görüşcem artik

Kızlar 1 tane ovu testim var sadece 😂 o yüzden sabah yapayım susuz kalıp
Hahaha tmm aç susuz yap bakalım sabahta görelim ovu nasıl çıkıyor?
😔 Belki senle benim geç döllenmedir de bir kaç gün sonra kendini gösterecektir 😎 az daha bekleyelim bakalım..

Hahaha tmm aç susuz yap bakalım sabahta görelim ovu nasıl çıkıyor?

😔 Belki senle benim geç döllenmedir de bir kaç gün sonra kendini gösterecektir 😎 az daha bekleyelim bakalım..
Valla Üzülüyorum yani bi tane testim kaldı şeytan diyor sabah kalk yap sonra diğer taraftaki melek diyo hafta sonu yap moralim bozuldu 😏 Allahtan umut kesilmez bekleyelim bakalım 😏😏 inşallah senin vardır valla kendimi nasıl istiyorum buradakileri öyle çok istiyorum hamile olsunlar sağlıkla ❤️❤️❤️

ben ovulasyon olmasaydı 2-3 gün üst üste yapıp bırakırdım. ama benim pik ve tamamen silinmesi 5günü buldu ve kesin kaçırırdım yine. geçen ay da çatlamayı değerlendirmedik mesela ertesini değerlendirdik hop kaçtı. ya spermler 3 gün yaşıyo deniyo ama bilemiyorum ertesi güne anca idare eder gibi geliyo bana :KK70: ama stress oluyorum diyosan yapma tabiki
Kız sen baya uzun değerlendirme yapmıştın sanki? Şimdi eve geldim çamaşırım su kesmiş, şok oldum. Sende akıntı var mı?

aranızda daha önce dış gebelik geçiren var mı arkadaşlar beta değerlerim çok hızlı yükseliyor bugün de kahverengi lekelenmeler oldu Pazartesi 12 olan beta Çarşamba 79du Perşembe 155. Acile gittim ve hiç ilgilenmediler gebelik bile değil daha dediler gönderdiler 😞

X