Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum testlerim ve değerlendirmelerim böyle artık hangi gün tuttuysa 😂 bende akıntı vardı evet demişti ya biri ip gibi aynen öyleydi. Belirti de regl olcakmış gibi ağrım vardı özellikle 2 gündür bi de bel ağrısı. Göğüs hassasiyeti yok ama uçları gıdıklanıyo sanki 🤷🏻‍♀️
Ben de 14-15-16-17 yi değerlendirdim inşallah tutmuştur ♥️🤲

Kuzum testlerim ve değerlendirmelerim böyle artık hangi gün tuttuysa 😂 bende akıntı vardı evet demişti ya biri ip gibi aynen öyleydi. Belirti de regl olcakmış gibi ağrım vardı özellikle 2 gündür bi de bel ağrısı. Göğüs hassasiyeti yok ama uçları gıdıklanıyo sanki 🤷🏻‍♀️
Tebrik ederim öncelikle sağlıkla devam etsin inşallah. Bu hangi uygulama?

Ben bugün başladım çakşır suyuna, normalde sabah akşam diyorlar ama karaciğeri yoruyor diye ben sadece akşam vereceğim. Zaten spermlerde aşırı sorunumuz yok, birazcık dürtsün yeter 😂

Korka korka verdim gerçekten çok kötü kokuyordu, bir bardağa 4/1 oranında koyup üstüne su ekledim. Veeee sonuç eşim beğendi, kötü değil ki diyor sirke gibi haha 😂 maraşlı olması bir işe yaradı sonunda 😅
Ben kadında içiyor diye biliyorum. Ama bir bak istersen canım.

Off ne zor ya valla hayırlısıyla bi sağlıklı normal gebelik elde edebilseydim. İnsanlar anlamıyor gerçekten ancak kayıpları olanlar sorularımı tedirginliğimi yargılamadan cevap veriyor teşekkür ederim insallah dediğin gibi olur çok korkuyorum pozitif değer gördüğümden beri sevinç yerine korku içindeyim
Korkma stres asıl kötü etkiler ben diş gebelik geçirdim seninki öyle durmuyo bol bol dua et şimdi 2. Minigimi bekliyorum rabbim hayırlısı ile aldirsin kucağına

X