Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm

çook küçük bir değerr rekor bende heralde ahahah tek isteğim sağlıkla artması
Ayy kuzum hayırlı olsun.... Sağlıklı bir gebelik olsun inş da güzel artar...DArısı başımıza Ayy bu ekip ile gebelik geçirmek istiyorum :) Ayy demekki geç çatlama olması makbul Z zahrada ile aynı olduğuna göre :)

Allah hepinize uzun uzun pikler nasip etsin minimum 3 günlü keramet 3 4 günlük pikte heralde

Amin cnm çok teşekkür ederim cevabın için bebisine hayırlısıyla kavuşursun inşallah dikkat et kendine bebişe

Slm herkese güzel haber alan bacilarim cookkkkkk sevindim inşallah hep güzel haberler alırız
Bende bugün piki miki gördüm çok sukur ama bi faaliyet olamıyor bu gece çalışıyorum dünü değerlendirdim gece yarin falan da olur inşallah
2 Eylül dogum günüm belki güzel haber alirim

Eklentiler

• SmartSelect_20210826-152134_Gallery.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 58
sağol canım beniimm benim değerim artsınnn darısı da inşallah bu ay sana olsun birlikte çok eğleniciiizzz
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum eskilerden olan arkadaşları hatırlıyorum en az 2 gün pik oldu hepsinde. bende bu ay öyle olunca bi ümitlendim aslında bi de full değerlendirmek gerek ya bence. 1 günde spermler yeterli kaliteye ulaşıyomuş zaten. o yüzden gün aşırıya gerek yokmuş eşte problem yoksa tabii.

Senin bu değerlerde öğreneceğini tahmin ediyordum Bu kadar atıp tutuyoruz ama sonumuz gene aynı çizgi aramak oluyor

Hertestı yapan hastanenın referans aralıgı değişiyor. Kendımden bılıyorum, o yuzden elındekı tahlıllerde referans değerleri aralıgındaysa sıkıntı yoktur

Yaa ben olmadığına üzülmüyorum. En azından eşimle gecelerimiz hareketlendi. Ben çok konuşkanım.. Arkadaşlarıma da diyorum biz sadece yatakta 1 saat konuşuyoruz her gece siz nasıl bütün gün tek kelime etmiyorsunuz... İşte biz konuşa konuşa başka şeyleri unutmuşuz Geçen ay çok düzenli yapınca o tarafımız hareketlendi Bakalım bu ay o hareketlilik nasıl sonuçlanacak

Senin bu değerlerde öğreneceğini tahmin ediyordum Bu kadar atıp tutuyoruz ama sonumuz gene aynı çizgi aramak oluyor
Ama bak erken testte nasıl çıktı filtresiz az önce yaptım bunu hatıra kalsın bari bi test diye. Ben de kendimden bu değerlerde bekliyodum ama 7 de değil yaaa cidden çocuğun da şansına anası böyle çıktı napsın

Eklentiler

• 311DEFD1-B37D-4F98-829F-834DA7A57F4C.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 61
beta 7 de bu kadar net mi çıkıyormuş Ben boşuna çizgi ile uğraşmışım. Ben erken gebelik testi stoklayayım Kaset test out olacak gibi

beta 7 de bu kadar net mi çıkıyormuş Ben boşuna çizgi ile uğraşmışım. Ben erken gebelik testi stoklayayım Kaset test out olacak gibi
ben de şaşırdım ilk idrar değil bide ona rağmen ve en az 6 gün var, belki daha fazla trendyoldan all kupon tanımlanmıştı şansıma tanesi 14-15 tl ye geldi inanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…