- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 29
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.201
Rabbim yakın zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah. Biraz rahatlat kendini lütfenyok kuzum hiç denemedim ben onu. stres en büyük düşman haklısın.. ah azcık rahat olabilsem..
Ayy kuzum hayırlı olsun.... Sağlıklı bir gebelik olsun inş da güzel artar...DArısı başımızaKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
çook küçük bir değerr rekor bende heralde ahahah tek isteğim sağlıkla artması
Allah hepinize uzun uzun pikler nasip etsin minimum 3 günlü keramet 3 4 günlük pikte heralde
Amin cnm çok teşekkür ederim cevabın içinBat 4 gun gecti canim beni biraksan biraz dsha beklerdimsadece adet belirtileri kasik agrisi ama adet gectikten sonra sol tarafimda , karin agrisi adet olacakmis gibi birde goguslerim agridi ama zaten sdetkende agriyo oyuzden kondurmadim. Sivilce cikti ama bende hep ara ara cikar. cok tesekkur ederim. Allah seninde gonlune gore versin. Valla hala inanamiyorum sesli hamileyim dedigimde sanki baskasinin sesi gibi
Hiç iyi değil kuzum valla beklemekten başka çare yok bu daha da yıpratıcıNasıl babanın durumu
sağol canım beniimm
Senin bu değerlerde öğreneceğini tahmin ediyordumayyy inşallahh çok teşekkür ederim sabırsıızlığın sonu işte erken öğrenmek ve mini değerler
çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizden bekliyoruzz
e teyzesiyle tanışmasın mıııarayı açma kuzum senden naberrr hadi bi güzel haber de sen ver inşallahh
Yapabileceğimiz birşey var mı? Hangi hastane belki doktorlarına ulaşıp bilgi akışını kolaylaştırırız...Hiç iyi değil kuzum valla beklemekten başka çare yok bu daha da yıpratıcı
Hertestı yapan hastanenın referans aralıgı değişiyor. Kendımden bılıyorum, o yuzden elındekı tahlıllerde referans değerleri aralıgındaysa sıkıntı yokturkızlar bir şey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verebilir mi ?
25 haziran tarihin de reglim 3. günü kan ve idrar testi vermiştim.
LH 5,05
FSH 9,34
estradıol 30 çıkmıştı.
bu değerler sizce nasıl ?
ya böyle yazmıştım ama arada kaynadı galiba :) biliyorsanız cevaplar mısınız ?
@skulentvera Z zahrada @Kadindiyorki L Larissa @A R Y A
Yaa ben olmadığına üzülmüyorum. En azından eşimle gecelerimiz hareketlendi. Ben çok konuşkanım.. Arkadaşlarıma da diyorum biz sadece yatakta 1 saat konuşuyoruz her gece siz nasıl bütün gün tek kelime etmiyorsunuz... İşte biz konuşa konuşa başka şeyleri unutmuşuzsağol canım beniimmbenim değerim artsınnn darısı da inşallah bu ay sana olsun birlikte çok eğleniciiizzz
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum eskilerden olan arkadaşları hatırlıyorum en az 2 gün pik oldu hepsinde. bende bu ay öyle olunca bi ümitlendim aslında bi de full değerlendirmek gerek ya bence. 1 günde spermler yeterli kaliteye ulaşıyomuş zaten. o yüzden gün aşırıya gerek yokmuş eşte problem yoksa tabii.
Ama bak erken testte nasıl çıktı filtresizSenin bu değerlerde öğreneceğini tahmin ediyordumBu kadar atıp tutuyoruz ama sonumuz gene aynı çizgi aramak oluyor
Ayy ben daha o kadar uzun hiç görmedim. Valla 4-5 tane sırada büyümeyi bekleyen yumurtam varmış. Şimdilik onlara güveniyorum =)Allah hepinize uzun uzun pikler nasip etsin minimum 3 günlü keramet 3 4 günlük pikte heralde
beta 7 de bu kadar net mi çıkıyormuşAma bak erken testte nasıl çıktı filtresizaz önce yaptım bunu hatıra kalsın bari bi test diye. Ben de kendimden bu değerlerde bekliyodum ama 7 de değil yaaa cidden çocuğun da şansına anası böyle çıktı napsın
Çok geçmiş olsun. Allah, Şafii ismiyle şif versin inş :SHiç iyi değil kuzum valla beklemekten başka çare yok bu daha da yıpratıcı
ben de şaşırdım ilk idrar değil bide ona rağmen ve en az 6 gün var, belki daha fazlabeta 7 de bu kadar net mi çıkıyormuşBen boşuna çizgi ile uğraşmışım. Ben erken gebelik testi stoklayayım Kaset test out olacak gibi
Amin canım benim inşallahÇok geçmiş olsun. Allah, Şafii ismiyle şif versin inş :S
Çok saol canım doktorluk bişey olsa keşke yoğun bakımda malesefYapabileceğimiz birşey var mı? Hangi hastane belki doktorlarına ulaşıp bilgi akışını kolaylaştırırız...
Bana da anca bileklik küpe kuponu gelsinben de şaşırdım ilk idrar değil bide ona rağmen ve en az 6 gün var, belki daha fazlatrendyoldan all kupon tanımlanmıştı şansıma tanesi 14-15 tl ye geldi inanılmaz