-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.241
Kızlar 1 tane ovu testim var sadece
Ben az önce öyle bi normal kaset test denedim mis gibi negatif çıktı Eylül 2 bat tarihiKızlar 1 tane ovu testim var sadeceo yüzden sabah yapayım susuz kalıp
Varsa erken gebelik testi yap baksana 7yi bile ne kadar net gösterdi ama kasette zor görünüyodu bi de ilk idrarla olmasına rağmen canımBen az önce öyle bi normal kaset test denedim mis gibi negatif çıktı Eylül 2 bat tarihisanırsam yok olsa silik cıkardı ama baya su sıvı içmiştim yapmadan önce diye kendimi avutayım
Valla kaç aydıe erken gebelik testlerine para verdim ki sabırsızlıktan yok içime öyle doğuyor yok sanki kendime açım acıklı şarkı ağlimVarsa erken gebelik testi yap baksana 7yi bile ne kadar net gösterdi ama kasette zor görünüyodu bi de ilk idrarla olmasına rağmen canım
Canım şimdi gördümmmm çok sevindim
Benim bugün sabah aşırı silikti ben gördüm yani 1.6 çıktı baya kaset test ise yarıyor bence erken gebelik testleri yanıltıyorVarsa erken gebelik testi yap baksana 7yi bile ne kadar net gösterdi ama kasette zor görünüyodu bi de ilk idrarla olmasına rağmen canım
Ben de ekimde tup baktiram olmazsa ocakta tup bebek görüşcem artikBenim bu ay olmadıysa diğer aylar olmaz. Benim kv Antalya sıcağından gelip bizde kaldı. Bizde onun gözünün içine baka baka zamanında geldin der gibi ikinci banyoyu boşalttık. Saolsunuz beyimiz saçlarını kurutamadan yatamaz.. Oturduk onunla beraber 5m uzatma kablosu aradıkResmen kadına gecelerimizin içine ettin muamelesi yaptık Buna rağmen olmadıysa birşey daha da olmaz gibi.. Ama en azından Tüpler dışında herşeyi incelettim. Bir sorun çıkmadı
Kesin onda benim pik 24 saat sürüyor mu emin değilim hemen çatlıyor, kimisinde de çatlama dert herhalde ben gibiAllah hepinize uzun uzun pikler nasip etsin minimum 3 günlü keramet 3 4 günlük pikte heralde
Hahaha tmm aç susuz yap bakalım sabahta görelim ovu nasıl çıkıyor?Kızlar 1 tane ovu testim var sadeceo yüzden sabah yapayım susuz kalıp
Ben az önce öyle bi normal kaset test denedim mis gibi negatif çıktı Eylül 2 bat tarihisanırsam yok olsa silik cıkardı ama baya su sıvı içmiştim yapmadan önce diye kendimi avutayım
Ümidim kaybettiğim için içiyorum artık ya saldım diyebilirimNescafe içmeyin zaten bende bağımlısı olarak bu ay inat ettim içmeyeceğim kahvede etkiliyormuş sanırım
Dur bende yapayım hemen diyormuşumÜmidim kaybettiğim için içiyorum artık ya saldım diyebilirim
Valla Üzülüyorum yani bi tane testim kaldı şeytan diyor sabah kalk yap sonra diğer taraftaki melek diyo hafta sonu yap moralim bozulduHahaha tmm aç susuz yap bakalım sabahta görelim ovu nasıl çıkıyor?
Belki senle benim geç döllenmedir de bir kaç gün sonra kendini gösterecektir az daha bekleyelim bakalım..
Bende Türk kahvesi içtim sıgara olsaydı bi tane yakardım öyle içim daraldıÜmidim kaybettiğim için içiyorum artık ya saldım diyebilirim
Senin 1 gün sonraymış canım inşallah güzel sonuçlar alırız19unda benimde. Bekliyorum bakalım. Zaman geçmiyo böyle beklerken
Evet canım. Test yaparsan beni etiketle haberleşelimSenin 1 gün sonraymış canım inşallah güzel sonuçlar alırızbenim bat 3 Eylül seninde mi o gün olur tahmini
Kız sen baya uzun değerlendirme yapmıştın sanki? Şimdi eve geldim çamaşırım su kesmiş, şok oldum. Sende akıntı var mı?ben ovulasyon olmasaydı 2-3 gün üst üste yapıp bırakırdım. ama benim pik ve tamamen silinmesi 5günü buldu ve kesin kaçırırdım yine. geçen ay da çatlamayı değerlendirmedik mesela ertesini değerlendirdik hop kaçtı. ya spermler 3 gün yaşıyo deniyo ama bilemiyorum ertesi güne anca idare eder gibi geliyo banaama stress oluyorum diyosan yapma tabiki
Etiketlerim tabi kuzum benim 3 yıldır bebeğim olmuyor çok umutlu değilim tüp bebek düşünüyorum artıkEvet canım. Test yaparsan beni etiketle haberleşelim
Benim önceki aylar hep 3-4 gün pikti olmadı, ilk defa bu ay 1 gün pik ardı hemen çatlama oldu. İnşallah tutmuşturAllah hepinize uzun uzun pikler nasip etsin minimum 3 günlü keramet 3 4 günlük pikte heralde