- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.221
Benim bu ay olmadıysa diğer aylar olmaz. Benim kv Antalya sıcağından gelip bizde kaldı. Bizde onun gözünün içine baka baka zamanında geldin der gibi ikinci banyoyu boşalttık. Saolsunuz beyimiz saçlarını kurutamadan yatamaz.. Oturduk onunla beraber 5m uzatma kablosu aradıkben de şaşırdım ilk idrar değil bide ona rağmen ve en az 6 gün var, belki daha fazlatrendyoldan all kupon tanımlanmıştı şansıma tanesi 14-15 tl ye geldi inanılmaz
Seni en iyi ben anlarım aynı şeyleri ve daha kötüsünü ben yaşadım insallah baban sifa bulur Rabbım safi ismiyle muamele eylesin inşallahÇok saol canım doktorluk bişey olsa keşke yoğun bakımda malesefdoktorlar ellerinden geleni yapıyo sizler dua etseniz yeter
ben ovulasyon olmasaydı 2-3 gün üst üste yapıp bırakırdım. ama benim pik ve tamamen silinmesi 5günü buldu ve kesin kaçırırdım yine. geçen ay da çatlamayı değerlendirmedik mesela ertesini değerlendirdik hop kaçtı. ya spermler 3 gün yaşıyo deniyo ama bilemiyorum ertesi güne anca idare eder gibi geliyo banaBana da anca bileklik küpe kuponu gelsinAyy ben ovulasyon yapmayı bile düşünmüyorum =)
Stres yapmaktan ziyade oluruna bırakmak istiyorum artık. Ovu testini yapmak bende stress.. 1 tuvalet var.. Bu yazda 2 saat susuz kal sonra tuvaletin boş olmasını bekle... Sonra çöpü ile uğraş.. Ayy hiç gerek yok =) Döveceğim çocuğu bu kadar nazlı doğurmak istemiyorumben ovulasyon olmasaydı 2-3 gün üst üste yapıp bırakırdım. ama benim pik ve tamamen silinmesi 5günü buldu ve kesin kaçırırdım yine. geçen ay da çatlamayı değerlendirmedik mesela ertesini değerlendirdik hop kaçtı. ya spermler 3 gün yaşıyo deniyo ama bilemiyorum ertesi güne anca idare eder gibi geliyo banaama stress oluyorum diyosan yapma tabiki
Sen şimdi Nisan annesi mi oldun mayıs annesi mi? Ayy çok mutluyum durup durup içim kıpır kıpır oluyorben ovulasyon olmasaydı 2-3 gün üst üste yapıp bırakırdım. ama benim pik ve tamamen silinmesi 5günü buldu ve kesin kaçırırdım yine. geçen ay da çatlamayı değerlendirmedik mesela ertesini değerlendirdik hop kaçtı. ya spermler 3 gün yaşıyo deniyo ama bilemiyorum ertesi güne anca idare eder gibi geliyo banaama stress oluyorum diyosan yapma tabiki
Ya ben ya ben beni unutmaaaaaaTahmini olarak mayıs ortası gibi duruyorayy darısı gerçekten size bu ekiple devam etsek ne kadar güzel olurr
Nescafe içmeyin zaten bende bağımlısı olarak bu ay inat ettim içmeyeceğim kahvede etkiliyormuş sanırımkesinlikle öyle daha pikin üzeriinden 4 gün geçti bugün nescafe bana pis kokmaya başladı her şey psikolojik ya:))
Canıııım inşallah eşimi spermiyograma ikna ettim hamile gibi mutlu oldum vallaAhhh unutur muyum
Benim de 1.6 çıktı 5 6 gün var adete 11.gunum ignede
Reglin ikinci günü başlıyor çoğuBilmiyorum canım nasil yapacam ama doktora gitmek istiyorum eğer regl olursam gidecem
Ayyy benimde yumurtlama 17Ahh aynı ikimizinbenimde 15 yumurtlama, 16-17 çatlama
Amin kuzum inşallah.. Napalım.. Nasipte ne varsa o işteRabbim yakın zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah. Biraz rahatlat kendini lütfen
Valla işte gerçekten varsa böyle çat diye çıkıyor erken testteAma bak erken testte nasıl çıktı filtresizaz önce yaptım bunu hatıra kalsın bari bi test diye. Ben de kendimden bu değerlerde bekliyodum ama 7 de değil yaaa cidden çocuğun da şansına anası böyle çıktı napsın
Ahaha doktorlar hep böyle temkinliBuaksam doktorumla konustum daha cok yeni tebrikler ama 4 gun sonra kan verin oyle goruselim dedi. 4 gun kim bekleyecek
Bekliyorum sonucunuBenim bat cumartesi adetim gecerse yine kan vermemi söyledi doktor