Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzu 3. Ay denemesinde hsg istedi benden eşimden ve benden 1 sayfa dolusu test istemişti. Sonra şimdiki doktorum testlere baktı iyi niyetli istendiğini düşünmüyorum sperm testini anladık tamam da diğer testleri tüp bebekten önce istiyoruz ne alaka demişti, öyle anladık niyetini ay çok fenaydı yazmıştım buraya da.
O yüzden asla bozma moralini, sana iyi gelicek ve seni motive edicek bi doktor bul onunla devam et Stres de yapma her şey güzel olucak elbet Selizay

Canım bekle bakalım hiç ne canını sıkma. Doktor arkadaşım bana 0.küsürlü değerler normal olan hep öyle çıkıp bu sefer 1.20 çıktıysa hamile değilsen de vücudun kendini hazırlıyor olabilir demişti. Belki de böyledir

Üzülme ya geç olsun güç olmasın daha var gününe belki geç döllenmiştir Allahtan umut kesilmez

Nasip kızlar alıştım negatiflere zaten.. Bir yıldır hazırlayamadı vucüt kendini bu neymiş ya

Merhaba tebrik ederim. Topiclerden ismine aşina olduğum kişilerden böyle haber gelince daha da mutlu oluyorum Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…