- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.181
Anestezili çektirirsin bu ay kafanı rahatlat eylülde daha toparlanmış olarak çektirirsin sıkma canınıKızlar moralim çok bozuk, biliyorsunuz 2 klomen denemesinden de sonuç almamıştım. Bu ay yine 3. Deneme için doktora gittim, daha önceki doktorum 3 ay klomen deneriz olmazsa hsg demişti.
Bu ay gittiğim doktor klomen vermedi, sürekli klomen vermenin anlamı yok dedi. Benim yapabileceğim bir şey kalmadı, özele gidip hsg çektirebilirsin biz çekmiyoruz dedi. Hocam klomensiz yumurta takibi mi yapsak dedim klomensiz takip yapmanın bir anlamı yok dedi, mal gibi kaldım kısacası. Hsg den çok korkuyorum, bu ay klomende olsun diye çok dua ediyordum. Eve geldim şimdi açıkçası hiçbir şey yapmak istemiyorum, ağlayıp duruyorum artık sinirlerim çok bozuldu
Yaaaaaaa çok sevindimmmmmmmKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
çook küçük bir değerr rekor bende heralde ahahah tek isteğim sağlıkla artması
Canım merhaba. Mümkünse imkan yaratıp cevat bayrakta çektirmeni tavsiye ederim. Ben bulunduğum şehirde anestezili yaptırmama rağmen bana hidrosalpinks dediler. Belki hatırlarsın aynı başlıklarda bulunuyoruz. Çok şükür ki cevat bayrakta C kollu ile çekilmeye gittim istanbula. Bambaşka bir sonuç çıktı. Mümkün değilse yapacak bişey yok tabi ama mümkünse mutlaka oraya gitSalı günü okullar açılıyor, gelmem imkansız gibi. Geçen hafta oradayım ama hsg çekilmek hiç aklıma gelmedi, yakın illeri araştırırım bi
Ahh aynı ikimizin16-17-18 i yumurtama 18i akşam çatladı aklsdjakl ezberledimm
canım ben laboquick ovulasyon kullanıyorum. piki miki tam gösteriyor:)
Laboquick
Tatlim ben ovu 2 aydir denemiyoeum ama ebru ceylandan aldiklarimdan cok menundum. Laborick hic kullanmadim ama acikcasi bana guven de vermiyor oyuzden innovita cok daha iyi olabilir. Strip satiyor onlar sanirim.
bizim ondan olmuyor yaKızlar eyer sperm düşüklüğünden dolayı bebiş olmuyorsa kesinlikle promenks deneyin derim ilk çocuğuma hamile kalmak istedgimde doktor 2. Bebegimiz iin önermişti ve 1 ay sonra hamile kaldığımi öğrendim 5 yıl sonra 2. Bebeğimizi düşünmeye başladık 6 ay denedik ve olmadı tekrar kullandı eşim o ilacı ve şükür ki gene 1 ay sonra hamile kaldım şuan hamileyim biraz pahalı ama kesinlikle deger
Ben Laboquick kullanıyorum 2 aydır
Kesinlikle tavsiye ederim isterseniz doktorunuza söyleyin o yazsın biraz daha uyguna gelirbizim ondan olmuyor yabat 1 eylül benim
2 eylül e de tesadüf haftalar öncesinden alabildiğimiz randevusu var eşimin. ünv hastanesinde ürolojiye. oraya bi gidelim de, yeni bir sperm testi verecek. ona göre eylül ayı çalışmalarına bu takviye ile başlayalım
Ben histereskopi oldum bülent hocada. Şimdi doğal yolla denemek için şans verdi hoca. Onu değerlediriyoruz. Olmadı tüpe beşlıycazAşılama yaptırmadım baska hekime gıttım gene iğne oldum ve gene tutmadı sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavın bulent beyde
Ayy bende yandan çektiğinde görüyorum. Kesin var gibi... Yarın saah ilk idrarı gönder bizeDakika tuttum 3. Dakikada çıktı
Bu sefer telefon çizgisi değil ben görüyorum gözümle
Laboyu kullandım ben canımm
Canım çakşır kökü suyunu denemiş miydin kuzenim fayda gördü. Sıkma canını stres de etkiliyor biliyorsun.Nasip kızlaralıştım negatiflere zaten.. Bir yıldır hazırlayamadı vucüt kendini bu neymiş ya
yok kuzum hiç denemedim ben onu. stres en büyük düşman haklısın.. ah azcık rahat olabilsem..Canım çakşır kökü suyunu denemiş miydin kuzenim fayda gördü. Sıkma canını stres de etkiliyor biliyorsun.
Nasıl babanın durumuCanlarım göremiyorum kusura bakmayın babamın durumu hiç iyiye gitmiyo buralara giremyrm elimden geleni yapmaya çalışıyorum hakkınızı helal edin
Gayet normal kuzu kendini paniklettirme.. Benimki de FSH 5.5, LH 6, Estradiol 46.3 çıkmış.kızlar bir şey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verebilir mi ?
25 haziran tarihin de reglim 3. günü kan ve idrar testi vermiştim.
LH 5,05
FSH 9,34
estradıol 30 çıkmıştı.
bu değerler sizce nasıl ?