- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.121
ya geçen ay bi alayım avakoda dedim bikaç yere baktım bulamadım. nasip değilmiş dedim geçtim. o kadar iyiyse alayım madem.üç beş kilo :)yok balım yumurtlama gördüğün an 1 hafta boyunca. bu arada senin yazdıklarını okudum bence aşırı gereksiz konuşmuş doktor gününde mi değildi acaba diye düşünmeden edemedim
Bat 4 gun gecti canim beni biraksan biraz dsha beklerdimHayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım bat kaç gün vardi birde sivilce filan çıkmış mıydı nasıl belirtin vardı
bence madem adam gitmeyecek siz gitmiş gibi vitamin desteğine başlayın her türlü destekler spermi fazlası zarar değil.
mesela ne yapabilirim vitamin olarak ?aşırı mantıklı :)
benim bata daha 12 gün var bu ay 12. gün pik gördüm 28 günde 1 oluyorum aşırı düzenli bir de ama son güne kadar hamilelik beliritisi yaşıyorum hatta arada kasıklarımda sancı da giriyor :)ben dün negatif çıkan sonucu görene kadar her şey öyle geliyordu :)
kasık ağırısı, kötü koku, uyku - halsizlik, göğüslerde sızı :) aha dedim hamileyim. testi bir yaptım bütün belirtilerim saniyede gitti. bir tek göğüs sızısı kaldı :)
Al al bence ise yariyor bende yedim cok olmasa daya geçen ay bi alayım avakoda dedim bikaç yere baktım bulamadım. nasip değilmiş dedim geçtim. o kadar iyiyse alayım madem.üç beş kilo :)
Kız yükselir inşallah erken biraz zaten1.60 cikti ya yine yok ama hep küçüktür 1.20 cikardi anlamadım doktorun dediğinden 2gun önce yaptım ama gene yok
Benim de 1.6 çıktı 5 6 gün var adete 11.gunum ignedeKu
Kuzum bilmiyorum 2 den yükselir mi. Adete 5 gün vardı yaptırdığımda. Doktor adetin geçmiş olsa 2 çıksa tamam negatif derdim ama geçmemiş dedi yine de regli bekle üç dört gün geçsin yine kan alalım dedi hiç umudum yok ama
benim eşim proxeed plus kullandı bitkisel olarak sadece keçi boynuzu özü yedirdim başka bir şey kullanmadı bir de d vitamini kullandırttım benmesela ne yapabilirim vitamin olarak ?
bakarsınız eşinize ve kendinize çok güzel bir doğum günü hediyesi verirsiniz aminnnnn :)aynı yaştayız bende 27 eşim dün 29 yaşına girdi (2 eylülde tam 27 oluyorum bende ) :)
Insallahta sanmıyorum canims=)Kız yükselir inşallah erken biraz zaten
çok yavaş ilerliyor o zaman iyi düşünelim iyi olsunBenim de 1.6 çıktı 5 6 gün var adete 11.gunum ignede
Aşırı gıcık oldum canım öyle böyle değil. Gözünün içine bakıyoruz orada böyle ruhsuz ruhsuz oluyorlar ya deli oluyorum, zaten ultrasonla karnıma bakması 20 sn bile sürmedi. Ne gördüyse.. Resmen senin için yapabileceğim başka bir şey yok dedi kaldım öyle. Bu ay bitkisel gidicem, olmazsa önümüzdeki ay hsg mecbur off offyok balım yumurtlama gördüğün an 1 hafta boyunca. bu arada senin yazdıklarını okudum bence aşırı gereksiz konuşmuş doktor gününde mi değildi acaba diye düşünmeden edemedim
Insallah ama yok benceçok yavaş ilerliyor o zaman iyi düşünelim iyi olsun
keşkeeeeeeeee aynı zamanda 2 eylül evlilik yıl dönümümüz 2 eylül sabahı yapacağım ama bat 7 eylül inşallah moralim bozulmaz :/bakarsınız eşinize ve kendinize çok güzel bir doğum günü hediyesi verirsiniz aminnnnn :)
merhaba canım, esın ıcın kecıboynuzu pekmezı ve kecıboynuzu kaynatıp verebılırsın.mesela ne yapabilirim vitamin olarak ?
Kuzum ya erken olmuş biraz belki daha yeni yeni artıyordur. Biraz daha bekle bence1.60 cikti ya yine yok ama hep küçüktür 1.20 cikardi anlamadım doktorun dediğinden 2gun önce yaptım ama gene yok
ah bu psikoloji her şeyi duman ediyor :)benim bata daha 12 gün var bu ay 12. gün pik gördüm 28 günde 1 oluyorum aşırı düzenli bir de ama son güne kadar hamilelik beliritisi yaşıyorum hatta arada kasıklarımda sancı da giriyor :)
Keçiboynuzu pekmezi aç karnına mı?merhaba canım, esın ıcın kecıboynuzu pekmezı ve kecıboynuzu kaynatıp verebılırsın.
bende bat 31. agustos dun test yaptım negatıf
Kiz artsa nolcak adete anca 6 falan oluyor gene saçma ondan yok yani =/Kuzum ya erken olmuş biraz belki daha yeni yeni artıyordur. Biraz daha bekle bence