Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mesela ne yapabilirim vitamin olarak ?
pharmaton zinco 220 ve sıvı l'arginin üçlüsünü kullanan var
çakşır suyu keçi boynuzu özü veya kürü kullanan var
proxeed plus kullanan var
evicap kullananlar
bildiklerim. unuttuklarımda vardır.hepsinin beraber kullanan olduğuna eminim

Reactions: kdv
git git yüzüstü yap avokadonu ye ovulasyonunu yapp ne bakıyorsun sen cidden sanki tüp bebek denedik 4-5 kere de o olmadı. başından atası gelmiş bu ay lariye aşırı hissettim emindim güzel haber gelceğinden bak bu ayda senden öyle enerji alıyorum inşş güzel haber olcakkkk. L Larissa ilk bir doktora gitti kızı depresyona soktu git tüp bebeğe çocuğun olmaza getiriyodu lafı öyle testler istedi ki adam utanmasa annen baban da bu testleri yapsın diyecekti yani sonra doktor değiştirdi bir rahatlattı bir rahatlattı sonuç güzel oldu.

benim eşim proxeed plus kullandı bitkisel olarak sadece keçi boynuzu özü yedirdim başka bir şey kullanmadı bir de d vitamini kullandırttım ben
denicem bu keçiboynuzu özünü ve proxeed plusu

merhaba canım, esın ıcın kecıboynuzu pekmezı ve kecıboynuzu kaynatıp verebılırsın.
bende bat 31. agustos dun test yaptım negatıf
aç tok karnına falan fark ediyor mu ? günde kaç defa bir de

Evet canım benim bir hafta sonra 8,43 çıktı. İki gün sonra 48,62 sonra 245 sonra 600 idi. Yarın tekrar vereceğim.
canım ya bugünde ben lari nin gazı ile verdim kan. size yazmadım da baktım şimdi 1,20 yine. yani bişi olsaydı zaten ufakta olsa bi artış olurdu. gün aşırı iki kat diyor ya sonuçta. amaan tmm . sessizce bekleyeceğim bat ı
böyle umutlanıp üzülüyorum valla..

anaaaaa kızzzzz hamilesin valllaaa hadi yiisin artar inaşşah da sağlıcakla
ayyy inşallahh çok teşekkür ederim sabırsıızlığın sonu işte erken öğrenmek ve mini değerler
Yaaa çok çok sevindim umarım sağlıklı ilerler ve kucağınıza almak nasip olur darısı bize
çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sizden bekliyoruzz
L Larissa kuzuuuuummm ay çok mutlu oldum gözlerim doldu resmeeen ben buralardayım okuyorum sizleri ama aktif değilim inanılmaz sevindim sağlıklıca artsın değerin hayırlı olsun
e teyzesiyle tanışmasın mııı arayı açma kuzum senden naberrr hadi bi güzel haber de sen ver inşallahh

Moralimi yerine getirdin teşekkür ederim

Kuru incir aldım, sabahları zeytinyağına koyup yiyeceğim. Eşime ve kendime keçiboynuzu aldım, eşime çakşır suyu da içirecem bu ay. Ovulasyon testi alıp takip edeceğim, Yumurtlama zamanı avokado başlarım. Bir de dediğin pozisyonu deneyeceğim bu ay olsun inşallah

Üzülme ya geç olsun güç olmasın daha var gününe belki geç döllenmiştir Allahtan umut kesilmez

Tanışsın tabi teyzesinin kuzusu bende bu ay da yok balım güzel haber sabah test yaptım negatif çıktı bata 4 gün var diğer aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…