Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu testler iyi değilse genelde amh bakılıyor. gerek duymazlar. bu sonuçlara rağmen gebelik oluşmazsa eşinizin sperm testi vermesi lazım diyecektir doktorlar :) ezberledm

olmazsa ama eşin de muayene olsun sipermiyogram testi yaptırsın muhakkak
onu bu konuda ikna edememiştim. deneyelim olmazsa giderim falan demişti. şöyle bi 6 ay daha veriyorum olmazsa eğer doktora gidicek mecbur

evet o da olmazsa usg çekilecek size. süreç böyle ilerliyor. ne dersiniz içimizde bir infertilite uzmanı yatıyormuş
smear testi yaptırırken ultrosan ile aşağıdan muayne sağlamıştı doktorum. her şeyin yolunda olduğunu söylemişti. yumartalıklarımda falan bir şey görmediğini söylemişti. smear testimde güzel çıktı şükür

onu bu konuda ikna edememiştim. deneyelim olmazsa giderim falan demişti. şöyle bi 6 ay daha veriyorum olmazsa eğer doktora gidicek mecbur
ah şu erkekler. ikna etmeye çalışın siz yinede. tek taraflı gitseniz nereye kadar. o bi kere baktıracak birşey çıkmazsa zaten bir daha gitmez.

Reactions: kdv
ah şu erkekler. ikna etmeye çalışın siz yinede. tek taraflı gitseniz nereye kadar. o bi kere baktıracak birşey çıkmazsa zaten bir daha gitmez.
keçi gibi bir inada sahip kendisi. daha denemeden nerden bilecekmişiz bilmem ne demeye başlamıştı. al deniyoruz işte değişen bir şey yok kıt kafalı. bak beni sinirlendirdi yine :)

bende öyle demiştim ama dayanamadım gönderdim iyi ki de göndermişim ileri hızı düşüktü ama gebeliğe engel değildi vitamin verdi şimdi çok çok iyi dedi ürolog hem anomali riski de azaldı ama yine olmadı henüz hayırlısı diyelim :)

bende smear testi yaptırdım alttan muayene etmiş ve bir şey yok demişti şimdi de hormon testi yaptırmayı düşünüyorum aklımda kalmasın diye eşim tamamen muayene oldu ben kalmayım şimdi :))

bence ilerki aylarda olmadığını görünce (ki inşallah böyle bir şey yaşanmaz) kendisi gider gibi duruyor üstüne çok gitmek istemedim.

bende smear testi yaptırdım alttan muayene etmiş ve bir şey yok demişti şimdi de hormon testi yaptırmayı düşünüyorum aklımda kalmasın diye eşim tamamen muayene oldu ben kalmayım şimdi :))
ol ol aklınız da soru işaretleri kalmasın. ay biz bir de çok kafaya takıyoruz ya. stresten de olmuyor sanki

bence ilerki aylarda olmadığını görünce (ki inşallah böyle bir şey yaşanmaz) kendisi gider gibi duruyor üstüne çok gitmek istemedim.
aynen ama boş vakit kaybı da üzüyor en başında varsa bir şey tedavi olunca insanın içi rahatlıyor ama deneyelim biraz daha yaşımız doktorlara göre küçücük :)

ol ol aklınız da soru işaretleri kalmasın. ay biz bir de çok kafaya takıyoruz ya. stresten de olmuyor sanki
kesinlikle öyle daha pikin üzeriinden 4 gün geçti bugün nescafe bana pis kokmaya başladı her şey psikolojik ya:))

kesinlikle öyle daha pikin üzeriinden 4 gün geçti bugün nescafe bana pis kokmaya başladı her şey psikolojik ya:))
ben dün negatif çıkan sonucu görene kadar her şey öyle geliyordu :)
kasık ağırısı, kötü koku, uyku - halsizlik, göğüslerde sızı :) aha dedim hamileyim. testi bir yaptım bütün belirtilerim saniyede gitti. bir tek göğüs sızısı kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…