- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.981
çünkü bana doktorum n sağlıklısı gün aşırı dedi eşimin üroloğu da öyle söylemiştiyanlış hatırlamıyorsam onunla ilgili bilgisi yoktuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü bana doktorum n sağlıklısı gün aşırı dedi eşimin üroloğu da öyle söylemiştiyanlış hatırlamıyorsam onunla ilgili bilgisi yoktuu
Canlarım göremiyorum kusura bakmayın babamın durumu hiç iyiye gitmiyo buralara giremyrm elimden geleni yapmaya çalışıyorum hakkınızı helal edinOrtalıkta çok fazla hamiş haberi var ama liste bomboş.. M mavili_yeshll etiketleyerek hamileyim yazında bizde anlayalım
ah canım ya allah şifasını versin sizlere de güç sabır versin umarım atlatırCanlarım göremiyorum kusura bakmayın babamın durumu hiç iyiye gitmiyo buralara giremyrm elimden geleni yapmaya çalışıyorum hakkınızı helal edin
Geçmiş olsun cnm Rabbim.babana tez zamanda şifa versin inşallah cnmCanlarım göremiyorum kusura bakmayın babamın durumu hiç iyiye gitmiyo buralara giremyrm elimden geleni yapmaya çalışıyorum hakkınızı helal edin
Geliyoor geliyooooor havalı geliyoooooooooor gLssHh senin öyle çıkması normalmiş anacımKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
çook küçük bir değerr rekor bende heralde ahahah tek isteğim sağlıkla artması
Yaaa lariiii sağlıkla artsın inşallahh çok sevindimKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
Gerçekten çok sevindim hayırlısı olsunKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
Değerlendir ya elimizemi yapışacakBugün pik ama dunu degerlndirdim bugünü gecsemmi
Aaaaay inanamıyorum kendi çocuğum gibi sevindim yaKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
Ayyy hayırlı olsun kaç gün geciktin? İnşallah düzenli artarKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
Çok teşekkür ederimm günümüz aynıydı yapmaz mısın bir testt Belki 2 mutlu haber olurGerçekten çok sevindim hayırlısı olsun
Ayyyy çok teşekkür ederim ağlatıcaksınız beni ben inanamıyorumki hala bakalım değer artarsa inanmaya başlicam heraldeAaaaay inanamıyorum kendi çocuğum gibi sevindim ya
Canım benim çok geçmiş olsun, babacığın toparlanır inşallah en kısa sürede umudunu yitirme. Önce düşürüyor, sonra kaldırıyor
daha gecikmeye fırsat olamadı ben rahme düştüğü gün yakaladım heralde çatlamanın 8. Günü. Çok teşekkür edeerim dilerim en kısa sürede bekleyen herkes güzel haberleri alsınAyyy hayırlı olsun kaç gün geciktin? İnşallah düzenli artar
Maşallah cnm hayirli olsun Rabbim sağlıkli bir sekildr değerinin artmasını nasip etsin çok sevindim vallahiKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
Valla koş git. Kimbilir?Ay bende yapsam mı arkadaşın sonucuna göre kaset test
Canım çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşallahCanlarım göremiyorum kusura bakmayın babamın durumu hiç iyiye gitmiyo buralara giremyrm elimden geleni yapmaya çalışıyorum hakkınızı helal edin
Kız vallahi bravo.. Süper erken yakaladın tebrik ederim kuzuKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
Gaza geliyorum baaaaakGeliyoor geliyooooor havalı geliyoooooooooor gLssHh senin öyle çıkması normalmiş anacım
ahhhh canımmmm inşallahh gLssHh hadi sende testeee