Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AB7122F3-3E45-494B-9C7E-7AAE03F33826.jpeg

Kizlar cikti tahlilim🥰

Çok teşekkür ederimm günümüz aynıydı yapmaz mısın bir testt ❤️ Belki 2 mutlu haber olur 😄😄

Ayyyy çok teşekkür ederim ağlatıcaksınız beni 🥺 ben inanamıyorumki hala bakalım değer artarsa inanmaya başlicam heralde 😂😂

Canım benim çok geçmiş olsun, babacığın toparlanır inşallah en kısa sürede umudunu yitirme. Önce düşürüyor, sonra kaldırıyor❤️

daha gecikmeye fırsat olamadı ben rahme düştüğü gün yakaladım heralde 😂 çatlamanın 8. Günü. Çok teşekkür edeerim dilerim en kısa sürede bekleyen herkes güzel haberleri alsın ❤️❤️
Çıkmaz bence idarda bu kadar erken ya negatif görürsem üzülürüm çok

Maşallah cnm hayirli olsun Rabbim sağlıkli bir sekildr değerinin artmasını nasip etsin çok sevindim vallahi🥰
çok sağol canıım inşallahh :KK15:
ooooo tebrikler sağlıkla gelsin sıkıntısız kazasız belasız seni uğurluyoruz :)
teşekkür ederim darısı isteyen herkese en kısa sürede inşşş. değerim bi düzenli artsın o zaman uğurlayın şimdiden göndermeyin benii :KK70:
Hayırlı olsun canım 😘 ayy çok sevindim valla
tebrik ederim canım
teşekkür ederim kızlarr :KK15:
Allah masallah canım çok sevindim neler yaptın anlat bakalm
üst üste denedim bu ay ilk kez bide uzun pik ve uzun çatlama oldu yine de hiç boş bırakmadım. onun dışında duşa da sabah girdim çok rahatsız ediciydi benim için ama dayandım valla. senden de güzel haberler bekliyorum çok az kaldı çok heyecanlıı :KK200:

X