Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım sen nerde çektirdin?
Ben İstanbul colormed görüntüleme merkezinde çektirdim canım.fiyatida uygundu gelebilirsin buraya öneririm çeken kadında çok ilgili ve sevecen eşimle beraber aldı beni içeri eşim elimi falan tuttu, konuşuyor seninle güzel güzel hiç anlamıyorsun bitiyor hemen.

Kızlar moralim çok bozuk, biliyorsunuz 2 klomen denemesinden de sonuç almamıştım. Bu ay yine 3. Deneme için doktora gittim, daha önceki doktorum 3 ay klomen deneriz olmazsa hsg demişti.

Bu ay gittiğim doktor klomen vermedi, sürekli klomen vermenin anlamı yok dedi. Benim yapabileceğim bir şey kalmadı, özele gidip hsg çektirebilirsin biz çekmiyoruz dedi. Hocam klomensiz yumurta takibi mi yapsak dedim klomensiz takip yapmanın bir anlamı yok dedi, mal gibi kaldım kısacası. Hsg den çok korkuyorum, bu ay klomende olsun diye çok dua ediyordum. Eve geldim şimdi açıkçası hiçbir şey yapmak istemiyorum, ağlayıp duruyorum artık sinirlerim çok bozuldu
Canım bırakmasana kendini.. Allah elbet nasip edecek. Hepimiz umutla bekliyoruz işte😔 hsg den bende çok korkuyorum. Çektirmedim. Polip ameliyatından bile korkuyordum. Oldum mart ta, korkulacak gibi değilmiş. Sende ferah tut işini..
Napalım aşama aşama her yolu Deneyeceğiz işte. Kimi zaman yılıp yoruluyoruz haklısın.. Ama bazen en karanlık umutsuz anda mucize geliyor 🌼 Allah büyük.. Üzme lütfen kendini..

Ben İstanbul colormed görüntüleme merkezinde çektirdim canım.fiyatida uygundu gelebilirsin buraya öneririm çeken kadında çok ilgili ve sevecen eşimle beraber aldı beni içeri eşim elimi falan tuttu, konuşuyor seninle güzel güzel hiç anlamıyorsun bitiyor hemen.
İstanbulda değilim şuan maalesef, senin çektirdiğin cihazlar bu c kollu dedikleri yeni nesil cihazlardan mı acaba bilgin var mı?

Canım bırakmasana kendini.. Allah elbet nasip edecek. Hepimiz umutla bekliyoruz işte😔 hsg den bende çok korkuyorum. Çektirmedim. Polip ameliyatından bile korkuyordum. Oldum mart ta, korkulacak gibi değilmiş. Sende ferah tut işini..
Napalım aşama aşama her yolu Deneyeceğiz işte. Kimi zaman yılıp yoruluyoruz haklısın.. Ama bazen en karanlık umutsuz anda mucize geliyor 🌼 Allah büyük.. Üzme lütfen kendini..
Haklısın, tabiki bırakmayacağım ama içimde bir tükenmişlik var anlayamıyorum... 😔 Depresyona mı girdim acaba

Haklısın, tabiki bırakmayacağım ama içimde bir tükenmişlik var anlayamıyorum... 😔 Depresyona mı girdim acaba
Ara ara oluyor işte hepimize. Sonuca ulaşamadıkça ruhumuz acıyor😔😔
gidiyorum kana yaa :KK70: var mı yok mu anlayalım gün geçmez bana yoksa
Git yahu. Eline mi yapışır 😄 takipteyiz canım güzel haberle gel..

Git cnm Rabbim güzel sonuçlarla dönmeni nasip etsin insAllah valla heyecanlandım hepinizi hazirandan beri takip ediyorum insAllah bu ay çoğunuz güzel haber alirsiniz
inşallahh bu 4. deneme bakalım :KK200:
Kız Lari kaç gün kaldı bata? Sen gözünle gördüysen vardıııır ❤️❤️❤️ ay bugün ne güzel haberler var burada
batı asla biliyorum ya çatlama uzun olduğu için ama tahmini 1 eylül :işsiz:
Ara ara oluyor işte hepimize. Sonuca ulaşamadıkça ruhumuz acıyor😔😔

Git yahu. Eline mi yapışır 😄 takipteyiz canım güzel haberle gel..
hastane çok yakın hemen hallediyorum aklıma kalmasın iş güç yapamam :KK70:

Kızlar kalp atışını duyduk ultrason kağıdını da verdi sukur sorun yok ben 7+3 diye hesaplıyorum orda 8 hafta yazıyor tam olabilir dedi doktor 😊
Crl:16.4mm
Dg:27 kalp atışı galiba
Maşallah cnm benim çok sevindim sağlıkla kucağına al insAllah 🤲🥰

Kızlar kalp atışını duyduk ultrason kağıdını da verdi sukur sorun yok ben 7+3 diye hesaplıyorum orda 8 hafta yazıyor tam olabilir dedi doktor 😊
Crl:16.4mm
Dg:27 kalp atışı galiba
'Kızlar ben 12sinde gittiğinde duymuştum kalp atışını acaba erken miydi 5+5 falandı beta 10000den fazlaydı'
bunu pazar yazmışsın :KK70: her kalp atışını duyduğunda ettiğinde burada paylaşacak mısınn anneler grubu bunları paylaşmak için var. arkadaşlarımızın hamile kalmasını istiyoruz dua ediyoruz bir şey olduğunda paylaşıyoruz ama sürekli sürekli aynı şeyleri mi yazıcaz. bak birçok dert tasa var destek olcaz arkadaşlara hamile kaldık gittik olmayacak ama bence biraz fazla oluyor kuzu böyle

'Kızlar ben 12sinde gittiğinde duymuştum kalp atışını acaba erken miydi 5+5 falandı beta 10000den fazlaydı'
bunu pazar yazmışsın :KK70: her kalp atışını duyduğunda ettiğinde burada paylaşacak mısınn anneler grubu bunları paylaşmak için var. arkadaşlarımızın hamile kalmasını istiyoruz dua ediyoruz bir şey olduğunda paylaşıyoruz ama sürekli sürekli aynı şeyleri mi yazıcaz. bak birçok dert tasa var destek olcaz hamile kaldık gittik olmayacak ama bence biraz fazla oluyor kuzu böyle
hatırlayanlar anlar tam bir haso18 olayı bana göre.... :işsiz:

bunu pazar yazmışsın :KK70: her kalp atışını duyduğunda ettiğinde burada paylaşacak mısınn anneler grubu bunları paylaşmak için var. arkadaşlarımızın hamile kalmasını istiyoruz dua ediyoruz bir şey olduğunda paylaşıyoruz ama sürekli sürekli aynı şeyleri mi yazıcaz. bak birçok dert tasa var destek olcaz hamile kaldık gittik olmayacak ama bence biraz fazla oluyor kuzu böyle
Düşük tehlikesi atlattım burda ki kızlarda biliyor baya sorunlu geçti olan keseye yok dedi bebeğe yok hastanede kaldım kürtaj dedi ondandı bu kadar sorun yapmam

Kuzu ince bişi var gibi ama kuruma filan değil dımı? Erkenden yakalayabilsek🤲 bizim senle aynı gibi. Ben beklicem testim yok elimde. 6 gün var daha.
Aynıyız benim de bat6 gün var elimde iki tane testte var her sabah uyandığımda yapmamak içim zor tutuyorum kendimi 😊çıkmaz diye galiba adet olacaksam da boşa gitmesin test 🙈🙈

Back