- 7 Temmuz 2021
- 1.498
- 1.660
- 31
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.961
Git bizi haberdar etgidiyorum kana yaa var mı yok mu anlayalım gün geçmez bana yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git bizi haberdar etgidiyorum kana yaa var mı yok mu anlayalım gün geçmez bana yoksa
Sakin sakin sakin a. C kollu cihaz ara bulundugun sehirde ben hic birsey anlamadim ve umudunu sakin kaybetme ben onumuzdeki ay tup bebek dusunuyodum birakmistim artik. Bugun kan testi vermeye geldim. Neler yaptim hsg, polip ameliyat, catlatma ignesi, asilama …. Ama kismet iste tatile gittik sallamadik ictik mictik reglim gecikti yapmadim bile test. Sonra bisey dun gece durttu beni uykum kacti bi deniyim dedim hemen 2. Cizgi cikti sakin umutsuz olma sakin ha! Benimde 1 sene oldu baslayali.Bilmiyorum hsg ile ilgili çok kötü yorumlar okudum fobi gibi bir şey oldu. Sürekli hastaneye gidip gelmek de piskolojimi bozuyor artık, bıktım
İstanbıkdauken hiç aklıma gelmedi gidip çektirmek, off. Eşim de çok üzüldü halime istemiyorsan bırakalım tedaviyi dünyanın sonu değil, senden kıymetli mi falan dedi ama onun da ne kadar istediğini biliyorum. Yıldım artık resmen.
gayet hatırlıyorum kanaman olduğunu ona da yerleşme kanaması falan dediğini. serum verip kesildi kanama demiştin çıkmıştın hastaneden sonraki gün doktor kontrolüyle hepimiz üzüldük tabi. seni kırmak tekrar yazdıklarını ne zaman çıktığını girdiğini hastaneye deşip seni üzmek istemiyoruma ama bir dediğin bir dediğini tutmuyor bilgin olsun :)Düşük tehlikesi atlattım burda ki kızlarda biliyor baya sorunlu geçti olan keseye yok dedi bebeğe yok hastanede kaldım kürtaj dedi ondandı bu kadar sorun yapmam
Bulursun canım inşallah, yoksada İstanbul'a gelme imkanın yokmu ailen burdaydi sanırım ordan randevunu alırsın adetten sonra ki 3 gün içerisinde cekiyorlar.cekilirsin bi kaç gün ailende kalır dönersin.Onlar ağrı yapmıyormuş duydum bende, ama maraşta bulabilir miyim c kollu cihaz bilmiyorum
Salı günü okullar açılıyor, gelmem imkansız gibi. Geçen hafta oradayım ama hsg çekilmek hiç aklıma gelmedi, yakın illeri araştırırım biBulursun canım inşallah, yoksada İstanbul'a gelme imkanın yokmu ailen burdaydi sanırım ordan randevunu alırsın adetten sonra ki 3 gün içerisinde cekiyorlar.cekilirsin bi kaç gün ailende kalır dönersin.
Araştır bakalım canım bulursun inşallah, bulamaz isen de şu şekilde deneyebilirsin.anestezi ile cektirebilirsin eğer c kollu olmasa bile o şekilde çektirenlerde var.anestezili olduğu için hicbisey hissetmiyorsun onda.Salı günü okullar açılıyor, gelmem imkansız gibi. Geçen hafta oradayım ama hsg çekilmek hiç aklıma gelmedi, yakın illeri araştırırım bi
Bugün pik ama dunu degerlndirdim bugünü gecsemmipik gibi
ben 4 gün üst üste değerlendirmiştim cici bence değerlendir mutlakaBugün pik ama dunu degerlndirdim bugünü gecsemmi
Ah çok şükür canım.Kızlar kalp atışını duyduk ultrason kağıdını da verdi sukur sorun yok ben 7+3 diye hesaplıyorum orda 8 hafta yazıyor tam olabilir dedi doktor
Crl:16.4mm
Dg:27 kalp atışı galiba
ben 4 gün üst üste değerlendirmiştim cici bence değerlendir mutlaka
Bende test yok. İki gün önce öylesine kan vermiştim beta 1.20 idi. Bugün gitsem 2.40 olsa artış olmuş der heveslenirdim ama işten çıkıp öğlen arası dip boya yaptırmayı tercih ettimAynıyız benim de bat6 gün var elimde iki tane testte var her sabah uyandığımda yapmamak içim zor tutuyorum kendimi çıkmaz diye galiba adet olacaksam da boşa gitmesin test
laride güzel beta gelirse senden de bir kaset alırız artıkBende test yok. İki gün önce öylesine kan vermiştim beta 1.20 idi. Bugün gitsem 2.40 olsa artış olmuş der heveslenirdim ama işten çıkıp öğlen arası dip boya yaptırmayı tercih ettim
Bugün sabah gögüs ağrısı ile uyandım. Aşırı dolgunluk hissi oldu. Normalde olmaz. Ama bunu da belirtiden saymıyorum işte. Sende var mı belirti bişi?
Ay hic test yapmadim ben 4 gun geciktim durttu beni bisey gece 4 de uyandim uyuyamadim ve nasilsa uyuyamiyorum bir yapayim dedim belirt normal regli agrilsri canim oyuzden hep yok bu ay olmaz dedim cunku hic dikkat etmedim ama sunu icmiyim bunu yemiyim. Ya da sunu iciyim bunu yiyim gibi. Verdim kan bakalim 2 saate cikarmis kalbim kut kut nasil gecer o 2 saat calisarak gecieyi denicemKız Leyloş hayırlı olsun çok sevindim. Neler yaptın, nasıl değerlendirdim, belirtin var mıydı, öncesinde hiç test yaptın mı vs bizi de bilgilendirir misin
Göğüs taş gibi ağrıyor kasıklarda batma çok var olmazsa olmazım adet sancım her ay plan şeyler belirti saymıyorum vallah benimde dip gelmiş boyasam mı lazerim gelmiş gitmicem ne olur ne olmazBende test yok. İki gün önce öylesine kan vermiştim beta 1.20 idi. Bugün gitsem 2.40 olsa artış olmuş der heveslenirdim ama işten çıkıp öğlen arası dip boya yaptırmayı tercih ettim
Bugün sabah gögüs ağrısı ile uyandım. Aşırı dolgunluk hissi oldu. Normalde olmaz. Ama bunu da belirtiden saymıyorum işte. Sende var mı belirti bişi?
Hadi bakalım bekliyoruzKızlar verdim geldim 1,5 saate çıkar dediler yarım saati geçti zaten 1 saate haber vericem
Güzel beta gelecek umutluyum ondan onun sonucuna göre eczaneden alırım bi kasetlaride güzel beta gelirse senden de bir kaset alırız artık
Valla işte her ay klasik döngü. Belirtiden saymıyoruz işte. Regl gününe kadar umududa kaybetmiyoruzGöğüs taş gibi ağrıyor kasıklarda batma çok var olmazsa olmazım adet sancım her ay plan şeyler belirti saymıyorum vallah benimde dip gelmiş boyasam mı lazerim gelmiş gitmicem ne olur ne olmaz
ama eşinde sperm sorunu varsa boş geçmesi daha iyi olur benceben 4 gün üst üste değerlendirmiştim cici bence değerlendir mutlaka
Ay bende yapsam mı arkadaşın sonucuna göre kaset testHadi bakalım bekliyoruz
Güzel beta gelecek umutluyum ondan onun sonucuna göre eczaneden alırım bi kaset
Valla işte her ay klasik döngü. Belirtiden saymıyoruz işte. Regl gününe kadar umududa kaybetmiyoruz
yanlış hatırlamıyorsam onunla ilgili bilgisi yoktuuama eşinde sperm sorunu varsa boş geçmesi daha iyi olur bence