Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben takvime baktığımda yumurtlama sonrasında hiç doğru düzgün değerlendirmemişim. Yumurtlamadan sonra ovulasyon testini de bıraktım. Kafam rahat bu ay, bol bol sevdiklerinle vakit geçiriyorum. Bat'a 5 gün falan var. Test yapmıcam bat gününe kadar
Yapma kuzum bat gününe az kalmış zaten ebru Ceylan da sadece yumurtlama bir tane de sadece çatlama günü değerlendiren hamile röportajı vardı. Çok takma degerlendirdiğin günlere.. Bat günü sonuca bak😌

Kizlaaaaaaaar bu saatte yaziyorum ama uyku tutmadi beni paylasmak istedim sizce yoksa????? Yapar yapmaz cikti 🤷‍♀️😍😍 kan vermeden de cok sevinmek istemiyorum gerci☺️Eki Görüntüle 2906536
Hayırlı olsun maşallah ben buradayım diyor 😌 Kan sonucunu da paylaşırsın🥳 Neler yaptın bu ay farklı olarak?

Aynen canım pikten 16 gün sonrası. Gerçi çatlamadan sonraki günü 1 sayarsam da 14. Gün yine 1 eylül oluyor. 16 ağustosta pik gördüm, 18inde akşam çatlamaya başladı. Senin? gLssHh gLssHh
Benim hep 14. Gün oluyor canım. Döngüm kısa zaten. 26 gün filan oluyor. 18 pik 19 çatlama oldu. Net gördüm bide bu ay ilk kez😄1 eylülde Bat.

Bende öyle bu ay son şansım Allahtan ümit kesilmez diye düşündüm ovulasyon testi denedim yumurtlama günü ve bir gün sonrasını diz dirsek pozisyonuyla denedim eşimin sperm değerleri düşük ilaç kullanıyordu bakalım heyecanlıyım bir an önce test yapmak istiyorum sen ne kadar zamandır deniyorsun
Ovulasyon ne gündü senin canım?

Kizlaaaaaaaar bu saatte yaziyorum ama uyku tutmadi beni paylasmak istedim sizce yoksa????? Yapar yapmaz cikti 🤷‍♀️😍😍 kan vermeden de cok sevinmek istemiyorum gerci☺️Eki Görüntüle 2906536
Aaaa bebeğim? Valla gözlerime inanamıyorum. Kız vallahi var. Ayyyy nasıl sevindim. Yaaa kuzum koşsana kan vermeye. Hadi. Bat a kaç vardı senin?
Bak o kadar tüp bebek bilmem ne dedik. Allahım inşallah gerek kalmadan geldi mucizen..❤️❤️

Aaaa bebeğim? Valla gözlerime inanamıyorum. Kız vallahi var. Ayyyy nasıl sevindim. Yaaa kuzum koşsana kan vermeye. Hadi. Bat a kaç vardı senin?
Bak o kadar tüp bebek bilmem ne dedik. Allahım inşallah gerek kalmadan geldi mucizen..❤️❤️
😀 isten izin alacak gibi degil kuzum ogleye kadar sabredicem . Bir de kaset yaptim o silik cikti ama cay fln icmisti seyreltmistir belki . 4 gun gecti reglim.😇 insallah vardir kuzum ben insallah sana da en kisa zamanda verir Allahim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bu da kaset olan.
E0CD9169-1821-462C-B4D9-A6598956C9C6.jpeg

Hayırlı olsun maşallah ben buradayım diyor 😌 Kan sonucunu da paylaşırsın🥳 Neler yaptın bu ay farklı olarak?
Kuzum tesekkur ederim insallah vardir. Valla hic dikkat etmedim regli bitti gun asiri degerlendirdik. Valla tatildeydik. Icki de ictim fast food da yedim. Hic umursamadim. Sanirim cok kafaya takip dikkat edince de olmuyo😀

😀 isten izin alacak gibi degil kuzum ogleye kadar sabredicem . Bir de kaset yaptim o silik cikti ama cay fln icmisti seyreltmistir belki . 4 gun gecti reglim.😇 insallah vardir kuzum ben insallah sana da en kisa zamanda verir Allahim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bu da kaset olan.Eki Görüntüle 2906567
Ay kuzucuuumm.. Tamam bu iş❤️🌺 valla kendim pozitif görmüş gibi sevdim heyecanlandım😄 darısı başıma inşallah ❤️
Öğlen artık iki dk ver kanda görelim. Ama zaten belli Herşey.. Ya gözümüz aydın kuzum🤲🌼 sağlıkla ilerlesin inşallah canım..

Ay kuzucuuumm.. Tamam bu iş❤️🌺 valla kendim pozitif görmüş gibi sevdim heyecanlandım😄 darısı başıma inşallah ❤️
Öğlen artık iki dk ver kanda görelim. Ama zaten belli Herşey.. Ya gözümüz aydın kuzum🤲🌼 sağlıkla ilerlesin inşallah canım..
Canimsin canim tez zamanda isteyen herkese 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Hissediyorum cok yakin zamanda sende cok guzel haberler vereceksin bebegim 🌸

Back