Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay 5 olacak. Artık daha fazla uzamaz umarım. insan olmadıkça sorun aramaya başlıyor. Bir de yaş 35 olunca çok vakit kalmamış gibi geliyor, endişe veriyor.
Evet, o panik duygusunu iyi biliyorum ama etrafımdan o kadar çok duydum ki 40 yaş civari doğum yapan. Eskiye göre biraz doğum yaşı da sanki gecikti artık. Bence stres yapmamak lazim en başta. O da çok etkiliyormuş bu süreci. Konuştugum doktor en basta stres yapma demisti.

KIZLARRRRR ☺️☺️ merhaba bat 2 Eylül ama 1 Eylül olma ihtimali de var çünkü 28 günde bi olan biriyim konuya dönüyorum ☺️ Ağustos’un 28 inde lazer randevunum var gitsem mi beklesem mi mi bilemedim varsa eğer bi sorun olur mu
Akıl verecek bi bacı yok mu☺️☺️

Valla ben beklemedeyim 🙈 ağrılarım var regl olcakmış gibi tam sebebini bilmiyorum ama umutlanmak da istemiyorum. Çatlamadan sayıyorum Son 7 benim ☺️
Psikolojik olarak da belirtileri artıyor olabilir.. Zihnini dağıtmaya çalış.. Ama 2 gün sonra test yapar hale geleceksin gibi😁

Kızlar çatlamadan sonra devam eden bi karın ağrım var. Önce belli belirsizdi pazar akşamından beri kendini baya hissettiriyor, öyle kendimi dinlersem anlarım dediğim bi şey değil yani. Sanki az sonra regl olcakmışım gibi bi ağrı. Bi de bel ağrısı var. Bunun dışında belirti diyebiliceğim bi şey yok. Bunlar da belirti olmayabilir tabiki, yumurtlamayı değerlendirdiğimden vs ya da gaz sancısı falan da olabilir bilmiyorum ama bu tarz ağrı yaşayıp negatif gören var mı? Umutlanmak istemiyorumda 🥺 bata 7 var bu arada. 16 yumurtlama gördüm 18 akşam çatlamaya başladı. Daha hiç test yapmadım 😄
Benim de geçen ay 1 hafta boyunca bitmek bilmeyen gaz ve bel agrim oldu. Ama maalesef negatif cikti.

Bence gitme.. Lazer ışınların tam etkisi bilinmiyor ve deri altına nufus ediyor. Gebe olduğunu öğrenirsen sürekli ya birşey yaptıysam demektense yapmamak en iyisi…
Haklısın iki ay önceden yine böyle yakındı adetimle randevum erken gebelik testi yapmıştım silik de olsa baktın mı görünen bi test olmustu gitmemiştim test yanıltmıştı yanlış çıkmıştı regl olmuştum şimdi erken test yapmak istemiyorum en iyisi beklemek canım benim haklısın sağol ❤️❤️❤️

Kızlarrrr biz isyan ediyoruz ama sanırım yumurtalıklarımızda bizden memnun değil😂😂

Eklentiler

• 0BABD030-D7BD-4767-8AD6-A66D74CE2F3A.jpeg
    0BABD030-D7BD-4767-8AD6-A66D74CE2F3A.jpeg
    410,8 KB · Görüntüleme: 52
Benimde bat 3 Eylül 3 aydır deniyoruz yaş 25 beni de ekler misiniz?
Beni de ekler misiniz bu ay son umudum🖤bat 3 Eylül yaş 24. 3 yıldır deniyoruz eşimin değerleri düşük o yüzden ilaç kullanıyor gelecek ay tüp bebek düşünüyoruz
Merhaba canım bat aynıymış ben bekleyemiyorum zaman geçmiyor, sende durumlar ne?

Kizlar merhaba bana yorumlarmisiniz adet takviminr gore yarin catlama gosteriyor ve genelde tutar takvimim dün 12 iliski oldu bugun boyle pikmi tam bilmiyorum
20210825_131124.jpg
20210825_130603.jpg

Evet, o panik duygusunu iyi biliyorum ama etrafımdan o kadar çok duydum ki 40 yaş civari doğum yapan. Eskiye göre biraz doğum yaşı da sanki gecikti artık. Bence stres yapmamak lazim en başta. O da çok etkiliyormuş bu süreci. Konuştugum doktor en basta stres yapma demisti.
Benim annem 43 yaşında hamile kaldı ve normal doğum yaptı. Çok fazla gebe kalmak için uğraşıyordu ve en son tüplerin tıkalı ameliyat etmeye değmez bırak 4 çocuğun var demişlerdi. Gelin görün ki ben 19 umdaylrn bir kardeşim oldu 😁 Allahtan Ümit kesilmez ve nolacağı da belli olmaz☺️

Yok gazım yok ama ağrıyı tarif etmem gerekirse onun ağrısı gibi. Ay inşallah gerçek belirtilerdir başka bi sorundan kaynaklanan ağrılar değildir her şeyden korkar olduk 😂
Ağrıya da hassaslaşıyoruz. Benim hala sağ tarafım ağrıyor. Çünkü bu ay o kadar kasık ağrısına odaklandım ki reglken bile acep gebelik olabilir mi diyorum😂 Kesin artık biliyorum gene kalırsam aslında ağrısız olacak 😄

Ağrıya da hassaslaşıyoruz. Benim hala sağ tarafım ağrıyor. Çünkü bu ay o kadar kasık ağrısına odaklandım ki reglken bile acep gebelik olabilir mi diyorum😂 Kesin artık biliyorum gene kalırsam aslında ağrısız olacak 😄
Aynen kesin ağrı olcak mı diye beklediğim için ağrıdı 😂 gerçekten bıktım ya umarım bi an önce sağlıklı bi şekilde hamile oluruz yoksa psikolojik olarak hepimiz hamileyiz :KK70: :KK70:

3-4 gün kaldı. Pazar günü dananın kuyruğu kopacak.. Hadi inş güzel haber olur.. gebelik testi ile takip edenler koyulaşmaya bakarak anlıyorlardı testler koyulaşıyor mu? Galiba tam olarak iğne etkisi bitince hemen negatif oluyor koyulaşıyorsa pozitif..
Yok çoğu negatif oluyor sonra beyazlasiyor sonra 13 veya 14te pozitif oluyor yazmis benimki baya silik şu anda=/

Back