Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim annem 43 yaşında hamile kaldı ve normal doğum yaptı. Çok fazla gebe kalmak için uğraşıyordu ve en son tüplerin tıkalı ameliyat etmeye değmez bırak 4 çocuğun var demişlerdi. Gelin görün ki ben 19 umdaylrn bir kardeşim oldu 😁 Allahtan Ümit kesilmez ve nolacağı da belli olmaz
Kaderdaşım 😄 annem de 19 yıl sonra sadece 3.ayında hamile kalmıştı 19mda kardeşim olmuştu 😄 ben daha 1. yapamadım 😬

Yok çoğu negatif oluyor sonra beyazlasiyor sonra 13 veya 14te pozitif oluyor yazmis benimki baya silik şu anda=/
Hadi ya 🙄 dün ultrason beklerken bi kadın aşılama için geldi. 4 kadındık oturduk konuştuk. Aşılama için gelen kadın baya hiç bişey bilmiyordu neyse demez mi çatlama iğnesi olduğum ay hamile kalmışım 2 aylık ama kv halı kıya dedi bende hamile kalabileceğimi düşünmedim yıkadım. Düşük oldu dedi. Ben cahilliğin bu kadarı iğneyi oldun gebe kalmak için hiç mi düşünmedin işe yaradı mı yaramadı mı diye dedim. Ne bileyim nasıl bakacaktım ki dedi… Bize bu kafa lazım. Kafamızdan çıkıp gitmeli…Seninde inş vardır.. Zihnini rahatlat. Çok şey bilmeye çalışmamız hata..

günaydın herkese M mavili_yeshll bu ay erken yumurtladım ben ve çok şükür ki güzel haberler aldım kan verdim ve gebe olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin her gün dua ediyorum bu mutlu haberi bekleyen tüm anne adaylarına almayı nasip etsin rabbim :dua:Hoppa
Canım hayırlı olsun belirtiler nelerdi ne zaman gebelik testi yaptın ve kaç ay kullandın

Kaderdaşım 😄 annem de 19 yıl sonra sadece 3.ayında hamile kalmıştı 19mda kardeşim olmuştu 😄 ben daha 1. yapamadım 😬
Hadi ya😁 Benim annem ablamla beraber hamile kaldı. Sonra annem emziremedi ablam emzirdi. Ablam kardeşimin süt annesi oldu😁 Daha kötüleri var yani😁

Çatlama dahil 14. Gün regl olunma mevzusu var ya, yanlış mı hesaplıyorum ben acaba🥴 Dr lar 14. Gün diyip duruyorlar ya döngüye göre değişiyor o zaman?
Doktorlara göre pik yaptığı an çatladığı an aslında ama öyle olmuyor hemen çatlamıyor ve pik kalıyor.. o yüzden hesaplar karışıyor. Benim geçen ay pik 2 gün sürdü çatlamaya göre 14 oldu toplayınca 16. Bu ay pik 1 gün sürdü 15. Gün beklediö olmadım 16. Gün oldum.. pik göre bakmak gerek sanki ama benden daha çok ovu testi yapan var.. başka yorumlar da gelebilir

Doktorlara göre pik yaptığı an çatladığı an aslında ama öyle olmuyor hemen çatlamıyor ve pik kalıyor.. o yüzden hesaplar karışıyor. Benim geçen ay pik 2 gün sürdü çatlamaya göre 14 oldu toplayınca 16. Bu ay pik 1 gün sürdü 15. Gün beklediö olmadım 16. Gün oldum.. pik göre bakmak gerek sanki ama benden daha çok ovu testi yapan var.. başka yorumlar da gelebilir
Kişiye göre değişiyor ya çatlamadan 14 gün sonra fix geliyor kırmızılar 2 gün pik oluyor bende de

Hali Hali A R Y A A R Y A L Larissa nerelerdesiniz? Sesini çıkmıyor… Bat kaç kaldı? Ben elendim ama sizi takip ediyorum ☺️
Ya ben takvime baktığımda yumurtlama sonrasında hiç doğru düzgün değerlendirmemişim. Yumurtlamadan sonra ovulasyon testini de bıraktım. Kafam rahat bu ay, bol bol sevdiklerinle vakit geçiriyorum. Bat'a 5 gün falan var. Test yapmıcam bat gününe kadar

Benimde bat 3 Eylül 3 aydır deniyoruz yaş 25 beni de ekler misiniz?

Merhaba canım bat aynıymış ben bekleyemiyorum zaman geçmiyor, sende durumlar ne?
Bende öyle bu ay son şansım Allahtan ümit kesilmez diye düşündüm ovulasyon testi denedim yumurtlama günü ve bir gün sonrasını diz dirsek pozisyonuyla denedim eşimin sperm değerleri düşük ilaç kullanıyordu bakalım heyecanlıyım bir an önce test yapmak istiyorum sen ne kadar zamandır deniyorsun

Benimki daha yeni cnm 19 ağustosta regl olmam gerekiyordu olmadım 20 sinde kaset test yaptım anında koyu pembe iki çizgi cıktı sanırım 4 haftalık falan doktora daha gidemedim
Benimde aynı canım. Rabbim sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip etsin inşallah. Bende haftaya çarşamba gideceğim doktora

Kizlaaaaaaaar bu saatte yaziyorum ama uyku tutmadi beni paylasmak istedim sizce yoksa????? Yapar yapmaz cikti 🤷‍♀️😍😍 kan vermeden de cok sevinmek istemiyorum gerci☺️
C69A211C-9B43-400F-9530-5364C7379915.jpeg

Back