- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.861
Evet, o panik duygusunu iyi biliyorum ama etrafımdan o kadar çok duydum ki 40 yaş civari doğum yapan. Eskiye göre biraz doğum yaşı da sanki gecikti artık. Bence stres yapmamak lazim en başta. O da çok etkiliyormuş bu süreci. Konuştugum doktor en basta stres yapma demisti.Bu ay 5 olacak. Artık daha fazla uzamaz umarım. insan olmadıkça sorun aramaya başlıyor. Bir de yaş 35 olunca çok vakit kalmamış gibi geliyor, endişe veriyor.
Akıl verecek bi bacı yok muKIZLARRRRRmerhaba bat 2 Eylül ama 1 Eylül olma ihtimali de var çünkü 28 günde bi olan biriyim konuya dönüyorum Ağustos’un 28 inde lazer randevunum var gitsem mi beklesem mi mi bilemedim varsa eğer bi sorun olur mu
Psikolojik olarak da belirtileri artıyor olabilir.. Zihnini dağıtmaya çalış.. Ama 2 gün sonra test yapar hale geleceksin gibiValla ben beklemedeyimağrılarım var regl olcakmış gibi tam sebebini bilmiyorum ama umutlanmak da istemiyorum. Çatlamadan sayıyorum Son 7 benim
Bence gitme.. Lazer ışınların tam etkisi bilinmiyor ve deri altına nufus ediyor. Gebe olduğunu öğrenirsen sürekli ya birşey yaptıysam demektense yapmamak en iyisi…Akıl verecek bi bacı yok mu
Benim de geçen ay 1 hafta boyunca bitmek bilmeyen gaz ve bel agrim oldu. Ama maalesef negatif cikti.Kızlar çatlamadan sonra devam eden bi karın ağrım var. Önce belli belirsizdi pazar akşamından beri kendini baya hissettiriyor, öyle kendimi dinlersem anlarım dediğim bi şey değil yani. Sanki az sonra regl olcakmışım gibi bi ağrı. Bi de bel ağrısı var. Bunun dışında belirti diyebiliceğim bi şey yok. Bunlar da belirti olmayabilir tabiki, yumurtlamayı değerlendirdiğimden vs ya da gaz sancısı falan da olabilir bilmiyorum ama bu tarz ağrı yaşayıp negatif gören var mı? Umutlanmak istemiyorumdabata 7 var bu arada. 16 yumurtlama gördüm 18 akşam çatlamaya başladı. Daha hiç test yapmadım
Haklısın iki ay önceden yine böyle yakındı adetimle randevum erken gebelik testi yapmıştım silik de olsa baktın mı görünen bi test olmustu gitmemiştim test yanıltmıştı yanlış çıkmıştı regl olmuştum şimdi erken test yapmak istemiyorum en iyisi beklemek canım benim haklısın sağolBence gitme.. Lazer ışınların tam etkisi bilinmiyor ve deri altına nufus ediyor. Gebe olduğunu öğrenirsen sürekli ya birşey yaptıysam demektense yapmamak en iyisi…
Merhaba canım bat aynıymış ben bekleyemiyorum zaman geçmiyor, sende durumlar ne?Beni de ekler misiniz bu ay son umudumbat 3 Eylül yaş 24. 3 yıldır deniyoruz eşimin değerleri düşük o yüzden ilaç kullanıyor gelecek ay tüp bebek düşünüyoruz
Kızlarrrr biz isyan ediyoruz ama sanırım yumurtalıklarımızda bizden memnun değil
Sadece bel değil ya karnım çok değişik ağrıyo bende ilk kez yaşıyorum bunu 4. DenemedeBenim de geçen ay 1 hafta boyunca bitmek bilmeyen gaz ve bel agrim oldu. Ama maalesef negatif cikti.
Yok gazım yok ama ağrıyı tarif etmem gerekirse onun ağrısı gibi. Ay inşallah gerçek belirtilerdir başka bi sorundan kaynaklanan ağrılar değildir her şeyden korkar oldukAyy hadi inş belirtidir bunlar… Gazın varsa gasspass kullanabilirsin..
Benim annem 43 yaşında hamile kaldı ve normal doğum yaptı. Çok fazla gebe kalmak için uğraşıyordu ve en son tüplerin tıkalı ameliyat etmeye değmez bırak 4 çocuğun var demişlerdi. Gelin görün ki ben 19 umdaylrn bir kardeşim olduEvet, o panik duygusunu iyi biliyorum ama etrafımdan o kadar çok duydum ki 40 yaş civari doğum yapan. Eskiye göre biraz doğum yaşı da sanki gecikti artık. Bence stres yapmamak lazim en başta. O da çok etkiliyormuş bu süreci. Konuştugum doktor en basta stres yapma demisti.
Ağrıya da hassaslaşıyoruz. Benim hala sağ tarafım ağrıyor. Çünkü bu ay o kadar kasık ağrısına odaklandım ki reglken bile acep gebelik olabilir mi diyorumYok gazım yok ama ağrıyı tarif etmem gerekirse onun ağrısı gibi. Ay inşallah gerçek belirtilerdir başka bi sorundan kaynaklanan ağrılar değildir her şeyden korkar olduk
Aynen kesin ağrı olcak mı diye beklediğim için ağrıdıAğrıya da hassaslaşıyoruz. Benim hala sağ tarafım ağrıyor. Çünkü bu ay o kadar kasık ağrısına odaklandım ki reglken bile acep gebelik olabilir mi diyorumKesin artık biliyorum gene kalırsam aslında ağrısız olacak
Ayy hadi hayırlısı canm13.gun yap dedi doktorum yani cumartesi
Spermler yeni düzelmeye basladığı için kendime 3 ay kadar daha süre vereceğimm. Eğer olmuyorsa benn de koşucam tedaviye canım.Oo maşallah bise kullandimi eşin peki baya artış var senin kide sebebsiz olanlardan desene canim
Yok çoğu negatif oluyor sonra beyazlasiyor sonra 13 veya 14te pozitif oluyor yazmis benimki baya silik şu anda=/3-4 gün kaldı. Pazar günü dananın kuyruğu kopacak.. Hadi inş güzel haber olur.. gebelik testi ile takip edenler koyulaşmaya bakarak anlıyorlardı testler koyulaşıyor mu? Galiba tam olarak iğne etkisi bitince hemen negatif oluyor koyulaşıyorsa pozitif..
O yumurta buraya gelecek! diyoruz her ay ama eli boş gönderiyoruz yumurtayı. Bence çok haklıKızlarrrr biz isyan ediyoruz ama sanırım yumurtalıklarımızda bizden memnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?