Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bende suyu var hazır şişede su halinde satılıyor. Aslında eşimin böbrek taşı için vermişti aktar bundan 5 ay önce ama nasıl kullanılacağını unuttum, içirmedim de zaten doktor ilaç verince. Şimdi sperm için iyi yazmışlar kullanayım bari diyorum. Kendim için kullanmam klomen kullanacağım zaten. Bu hazır suyu nasıl tüketiliyor acaba? Oranı çok önemliymiş fazlası zararlı
Çok etkili diyolar bende düşündüm ama esim de karaciğer sorunu var korkumdan almadım rahatsız lik veriyormuş aman dikkat et canim hazırı daha pratik diyolar 3/2 sı mi öyle bişeydi icme suy8 ile karıştırılıyor bende unuttum ama burda forumlarda kullananlar var açıklamaları vs var 😘

Çok etkili diyolar bende düşündüm ama esim de karaciğer sorunu var korkumdan almadım rahatsız lik veriyormuş aman dikkat et canim hazırı daha pratik diyolar 3/2 sı mi öyle bişeydi icme suy8 ile karıştırılıyor bende unuttum ama burda forumlarda kullananlar var açıklamaları vs var 😘
Bir su bardağına 4/1 oranında koyulup üstüne su eklenip içiliyormuş. 😂

Bizde stres yaptı o ara neredeyse her gün ilişki oldu ama spontane olduğu zamanki gibi keyifli de olmadı 😅😂 bu ay olmazsa öbür ay yapmayacağım ovulasyon testinii
Evet, genel olarak yumurtlama zamanlari ogrenildikten sonra yapmamakta bence de fayda var. Yoksa işimiz daha da zorlaşıyor .. 😂

Canım bende kararsızım aşı konusunda . 4 Aydan sonra vurunabiliyormuşuz sanırım sen. Senin ne kadarlık
Benimki daha yeni cnm 19 ağustosta regl olmam gerekiyordu olmadım 20 sinde kaset test yaptım anında koyu pembe iki çizgi cıktı sanırım 4 haftalık falan doktora daha gidemedim

Bu ay 5 olacak. Artık daha fazla uzamaz umarım. insan olmadıkça sorun aramaya başlıyor. Bir de yaş 35 olunca çok vakit kalmamış gibi geliyor, endişe veriyor.
Canım hormonlar falan nasildi senin en son amh baktirdin esin de sperm testi verdimi? Bana doktorlar tüp dedi ya eylülde gidicem ama bu ay clife kullandım 10 gun kadar eğer regl olursam bi hormon testi vericem hemen bakalim etkisi varmı yokmu hormonlara

Benim sonuçlarım da aynıı böyle şimdi karşılaştırdım. En normal hastamsın yani sana hastam bile diyemem demişti hahahah😂😂 bence bunu iyi ki yaptırdın, şimdi hangi doktora gidersen git elinde bunlar olduktan sonra her şey daha net olur 👍🏼
Evet aslında hüsnü kuruntum dışında hiç bir şeyim yokmuş😄 Ya aslında şimdi doğum yapacak arkadaşım beni paniklettirdi. Regl düzenli değilse sıkıntı vardır dedi. Şimdiye kadar olmaman normal değil dedi😕 Eşiminde işi çıktı yarına aldık randevuyu bakalım onun sonuçları da çıksın… Benim stresimi alması açısından iyi oldu😄

Evet aslında hüsnü kuruntum dışında hiç bir şeyim yokmuş😄 Ya aslında şimdi doğum yapacak arkadaşım beni paniklettirdi. Regl düzenli değilse sıkıntı vardır dedi. Şimdiye kadar olmaman normal değil dedi😕 Eşiminde işi çıktı yarına aldık randevuyu bakalım onun sonuçları da çıksın… Benim stresimi alması açısından iyi oldu😄
Ya bazen düşününce bana da çok geliyo bizim 4. Ayımız bu ay bilmiyorum sonuç ne olucak ama 3 denemede nasıl tutmaz diyorum sonra 6. 7. Hatta 1,5 yılda kendiliğinden olanları görünce kızıyorum kendime. İnsan ilk olucak zannedip olmayınca bu sefer hiç olmicak mı moduna giriyo 🙄 inşallah bi an önce sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize yoksa akıl sağlığımızın sonunu hiç iyi görmüyorum 😂

Ya bazen düşününce bana da çok geliyo bizim 4. Ayımız bu ay bilmiyorum sonuç ne olucak ama 3 denemede nasıl tutmaz diyorum sonra 6. 7. Hatta 1,5 yılda kendiliğinden olanları görünce kızıyorum kendime. İnsan ilk olucak zannedip olmayınca bu sefer hiç olmicak mı moduna giriyo 🙄 inşallah bi an önce sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize yoksa akıl sağlığımızın sonunu hiç iyi görmüyorum 😂
Yani biz çok bilimsel bakıyoruz olaya bence sorun orda…Bebek işi pozitif bilim işi değil… Bunu kabullenemiyoruz bence… Benim eşim bil oluruna bırak saçmalama diyen biriydi. Dün oturduk neden olmuyor sende sıkıntı çıkarsa nedenleri ne bende sıkıntı çıkarsa nedenleri ne onları konuştuk… Ailecek akıl sağlığını kaybedeceğiz… Bir de bilinçli olmak işi bozuyor… Burda çok şey öğrenip herşeyi hatasız yapmaya çalışma gayreti de oldurmuyor😁 şuan 3 gebe arkadaşım var. Aile hekimi olan dışında şu anlattıklarımı bilen yok.. Herkes cahil biz çok akıllı olmuyor bundan sıyrılmak gerke🤦🏼‍♀️🤷‍♀️

Back