Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bugün dahiliye de gittim. B12 takibim vardı. Çok fazla uyku halim olduğu için d vit de baktırmak istedim. Saolsun hekimim muhakak bakalım dedi . Ve d vit de diplerde çık alt sınır 30 benimki 7 çıkmış D vit eksikliği gebeliğe engel mi?

Evet canım. Benim hormonlar iyi çıktı. Eşimin de önceden hızlı ileri 0, yavas ileri 25 idi. Bu ay test verdi hızlı ileri 20, yavaş ileri 40 olmuştu. Toplam sperm 600 küsür milyon. Bence olması lazımdı ama sorun nedir bilmiyorum

doğrudan olmasa da dolaylı olarak engel olduğunu okumuştum. ama o kadar çok şey okuyorum ki artık bilmek istemiyorum. olacağı varsa olsun

sperm sayısı iyi ancak hızından dolayı yarışta kaybediyor olabilir. yüzücü sperm lazımmış ne demekse o

sperm sayısı iyi ancak hızından dolayı yarışta kaybediyor olabilir. yüzücü sperm lazımmış ne demekse o
Evet ben de ona bağlıyorum. Eskiden 0 idi zaten. Hepsi tembel, aman ne koşacam yumurta bana gelsin diyen tipler herhalde şimdi azcik gelişme var ama yeterli olmayabilir. Biraz daha devam ederse aşılama filan tedaviye başlayacağım. Kışa doğru artık bir aksiyon alırım.

Kızlarr bata son günlerim gebe degılım tedavi için doktora gıdecegım tekrardanAşılama olacak büyük ihtimaal.. Rabbim bızı en geç bu yıl sonuna kadar sevindirsin inşallahhh
SElam canım, sen de Bülent Kars hocama gitmiştin. Sonrada neler yaptınız Mart ayından beri. Aşılama nerede yaptırayı düşünüyorsun?

Oo maşallah bise kullandimi eşin peki baya artış var senin kide sebebsiz olanlardan desene canim

Kızlar çatlamadan sonra devam eden bi karın ağrım var. Önce belli belirsizdi pazar akşamından beri kendini baya hissettiriyor, öyle kendimi dinlersem anlarım dediğim bi şey değil yani. Sanki az sonra regl olcakmışım gibi bi ağrı. Bi de bel ağrısı var. Bunun dışında belirti diyebiliceğim bi şey yok. Bunlar da belirti olmayabilir tabiki, yumurtlamayı değerlendirdiğimden vs ya da gaz sancısı falan da olabilir bilmiyorum ama bu tarz ağrı yaşayıp negatif gören var mı? Umutlanmak istemiyorumda bata 7 var bu arada. 16 yumurtlama gördüm 18 akşam çatlamaya başladı. Daha hiç test yapmadım

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum yumurtlama dönemini değerlendirdim 8-9 Ağustos ama ovülasyon testi falan kullanmadım direk yumurta akı kıvamındaki akıntıya göre değerlendirdim. Adetim 2 gün gecikti göğüs hassasiyeti yok sadece alt pelvik bölgede arada dolgunluk basınç hissi oluyor ve akıntım bugünden beri çok çok açık pembe rengi. Kan testi falan yaptırmadım içimde bir his yok çünkü gebeliğe dair sizce hormonal bir şey midir ?

Ayy hadi inş belirtidir bunlar… Gazın varsa gasspass kullanabilirsin..

Oyy inşallah hemen olur diğer ay 10.gundeyim testim sipsilik hala pozitif ama sanırım iğne etkisi noldu bilmiyorum meraktan catlicam ovu testim de koyu ama c kadar degil
3-4 gün kaldı. Pazar günü dananın kuyruğu kopacak.. Hadi inş güzel haber olur.. gebelik testi ile takip edenler koyulaşmaya bakarak anlıyorlardı testler koyulaşıyor mu? Galiba tam olarak iğne etkisi bitince hemen negatif oluyor koyulaşıyorsa pozitif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…