Canım beni yanlış anlama sakın da ben kendi başıma geleni anlatayım sana sen kendin karar ver yaptırıp yaptırmayacagina.benim folikul sayimda 4 5 di her iki tarafta da dediğin gibi doktor gerek duymadı o teste bende ne olduğunu bilmiyordum çok aklıma bile gelmedi.diger hormonlarimda gayet normal hiç bir sorun yok.doktor rahim filmi istedi onu çektirmek için başka bi hastaneye gttim orda Tesadüfen koridorda karşımıza çıkan üroloji doktoru bana en önemli şeyin erkeğin sperm testi ve kadının amh testi olduğunu önce onlara bakılması gerektiğini söyleyip amh istedi tesadüfen yani.sonuc bir cikdi.0.90 sok oldum yaşımda 30. 39 yaşında amh si daha yüksek insanlar da var 22 yaşında daha düşük olanlarda
![Astonished face :astonished: 😲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f632.png)
diycEm şu ki herşey normalde olsa Yasin gencde olsa ileride olsa bunun düşük çıkma ihtimali hep var.ki benim ailemde de erken menapoz falan da yok senin gibi.ihmal etme baktır aklında kalacağına bilmiş olursun.sonrasinda tekrar verdim ben 1.30 cikdi sonra doktor senin sayın iyi amh ile uyumsuz dedi ama sonuç daha yipratmicam kendimi tüp deneyecegim yoruldum artık bu süreçten gercekden.