Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 6 gün var sabah laboquick kaset test yaptım ip gibi incecik çizgi var gibi gelmişti ilk 5 dk ama yanılsamadir dedim net değildi bı saat sonra içini açtığımda böyleydi sizce kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• IMG_20210824_121216.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20210824_121115.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 66
31 yaşındayım.4 tane gebelik kaybım var 8+8+9+9 haftalarda kürtaj.bir de kimyasal gebelik geçirdim çocuğum hala yok maalesef
Olur insallah hamile kalabiliyor olman da cok guzel ama neden acaba devam etmiyor . En azindan yasin daha gencmis . Ben 37 oyuzden de zaten bu vesvelerim .

Benim 5 ay oldu denemeye başlayalı. Hiç gebe kalmadım. Senin gebelik oluşuyor, bu güzel. Düşüğü engelleyecek bir tedavi yok mu? Umarım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın
Senin de daha 5 ay cok takilma 1 sene olmazsa skinti mi var acaba dusunmek lazim. Benim 1 sene oldu mesela

Bata 6 gün var sabah laboquick kaset test yaptım ip gibi incecik çizgi var gibi gelmişti ilk 5 dk ama yanılsamadir dedim net değildi bı saat sonra içini açtığımda böyleydi sizce kuruma çizgisi mi
Üzerinde yazan süreden fazla beklendiğinde maalesef çizgi çıkıyor. Geçen benim testim gözle görünür pembeydi ama kurumaymış. İlk 10 dakika da varsa eğer kuruma değildir.

Üzerinde yazan süreden fazla beklendiğinde maalesef çizgi çıkıyor. Geçen benim testim gözle görünür pembeydi ama kurumaymış. İlk 10 dakika da varsa eğer kuruma değildir.
Bende kurumadir diye düşünüyorum ama fikir alım dedim umut etmeyince de olmuyo

31 yaşındayım.4 tane gebelik kaybım var 8+8+9+9 haftalarda kürtaj.bir de kimyasal gebelik geçirdim çocuğum hala yok maalesef
Ana genetik test yaptırmadınız mı ?2. Düşükten itibaren kendinize ,eşinize ve düşen bebeklerinize Benimde düşüşün vardı bende kan pıhtılaşması çıktı. Birdaha düşük olursa eşinle birlikte genetik test yapılacak dendi . yaptırmadıysanız yakın zamanda eşinize ve kendinize yaptırmanızı öneririm.

Benim 5 ay oldu denemeye başlayalı. Hiç gebe kalmadım. Senin gebelik oluşuyor, bu güzel. Düşüğü engelleyecek bir tedavi yok mu? Umarım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın
sen çok erken daha hiç telaş yapma :)
bilmiyorum kuzum pıhtılaşma var işte onun içinde iğne ilaç kullandım zaten.7.haftada gelişimi duruyo.hiç bi sebep bulamıyorlar patoloji genetik de temiz çıkıyo bebeklerin.sağlıksız gebeliktir kromozom anomali vardır diyip çıkıyoalr
Olur insallah hamile kalabiliyor olman da cok guzel ama neden acaba devam etmiyor . En azindan yasin daha gencmis . Ben 37 oyuzden de zaten bu vesvelerim .
evet canım şükürler olsun hamilelik oluşuyor ama ilerlemiyor yani çok çaresizim artık..
yaşına takılma snein de olur

hepsini yaptırdık canım.ben de de pıhtılaşma var çıktı..ama son ikisini iğne ilaç kullandığım halde kaybettim

benm 6. ay. artık bu ay. test vs yaptırdınızmı sorun neymiş
Tüpler dışında her şeye baktık. Bir sorun görünmedi. Eşimin sperm ileri hızı 0 idi yavaş ileri ise 25 idi 3 ay önce. Bu ay testi tekrarladık yüzde 20 hızlı ileri yüzde 40 yavas ileri çıktı. Valla bilmiyorum ki neden olmuyor. Spesifik bir sorun yok galiba. Belki tüpler? Sizin neden neymiş?

Merhaba canım benim yine olmadı bugun hasta oldum

hızının artmaası için birşey kullandınızmı. bizdede hızı ve sayısı iyi çıktı ancak morfoloji 2 çıktı üç ay sonra tekrarlayalım dediler. bende birşey çıkmadı dr altı ay deneyelim olmassa usg dedi. ben morfoloji için ne yapabilir diye araştırma içerisindeyim.

hepsini yaptırdık canım.ben de de pıhtılaşma var çıktı..ama son ikisini iğne ilaç kullandığım halde kaybettim
Bir tane üroloji doktoru erkekte sperm DNA hasarına da bakmayı öneriyor. Ondan kaynaklı da olabiliyormuş. Belki düşünürsünüz . Birde gebelik düşünmeye başladıktan itibaren mi ilaçları kullandınız yoksa gebelik oluşunca mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…