- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim bata kaç vardıEki Görüntüle 2905652 yaptığım gibi direk böyle cıktı
Hakkında hayırlısı olsun cnm üzülme bende 6. Ayımda hamile kaldım Allah büyüktür herşey zamanını bekliyoHamile değilmişim![]()
Battan bir gün sonra yaptim böyle cıktı cnmTebrik ederim bata kaç vardı
Çok net bir çizgiBattan bir gün sonra yaptim böyle cıktı cnm
Değildim hatta kist oluşmuştur diye tahmin ediyordum sol yumurtaligimçok ağrıyordu ve enfeksyonum yükselmiştir diyordum r3gl olmayınca hadi yapayım dedim beklemiyordumÇok net bir çizgibat öncesi test yapmış mıydınız peki
Eki Görüntüle 2905652 yaptığım gibi direk böyle cıktı
Aynen öyle canım herseyin bı vakti zamanı varHakkında hayırlısı olsun cnm üzülme bende 6. Ayımda hamile kaldım Allah büyüktür herşey zamanını bekliyo
Evet cnm Allah kısmet ederse hayirlisiylatebrikler, 4. Çocuğunuz mu olacak inşallah
Ayy bu ben bnde sen gibi düşündüm kesin kist oldu ondan adet olmadim falan sandımYok cnm umutlu
Değildim hatta kist oluşmuştur diye tahmin ediyordum sol yumurtaligimçok ağrıyordu ve enfeksyonum yükselmiştir diyordum r3gl olmayınca hadi yapayım dedim beklemiyordum
Yeterki ümidini kaybetme benim bir gorumcemin 5 yıl çocuğu olmadı 5 yıldan sonra bir oğlu oldu ikinci cocuguda tedaviyle oldu 3. Çocuğu supriz oldu kendiliğinden v3 şimdi 4. Ye hamile oda supriz oldu eylülde doğum yapicak herşey Allah 'ın elinde bol bol dua etAynen öyle canım herseyin bı vakti zamanı var
Sağlıkla gelsin inşallahEvet cnm Allah kısmet ederse hayirlisiyla
Sağol cnm Allah razı olsun senin berisinde hayırlı olsun insAllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın cnmAyy bu ben bnde sen gibi düşündüm kesin kist oldu ondan adet olmadim falan sandım
Hayırlı olsun canım ❤❤
Hayırlı olsun cnm benim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah rizkiyla bereketiyle gelsinSağlıkla gelsin inşallahBende bu sabah test yaparak öğrendim 2 günüm geçmişti zaten emin gibiydim ama şimdi netleşti. Benimde 3. Olacak kısmetse çok heycanlıyım inşallah bir kızım olur çok istiyorum nasip olur inşallah
![]()
Insallah canım benim ilk gebelik dahaSağol cnm Allah razı olsun senin berisinde hayırlı olsun insAllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm
Yaa öyle tabikiYeterki ümidini kaybetme benim bir gorumcemin 5 yıl çocuğu olmadı 5 yıldan sonra bir oğlu oldu ikinci cocuguda tedaviyle oldu 3. Çocuğu supriz oldu kendiliğinden v3 şimdi 4. Ye hamile oda supriz oldu eylülde doğum yapicak herşey Allah 'ın elinde bol bol dua et
Bana bir kız sana da bir oğlan nasip eylesin rabbim inşallahHayırlı olsun cnm benim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah rizkiyla bereketiyle gelsinbenimde biri tek birde ikiz kızlarım var Rabbim hakkımda hayırlı kılmışsa eğer birde ayirli saglikli oğlum olsun istiyorum
InsAllah cnm hayirli saglikli bir bebis olur insAllah rizkiyla bereketiyle gelsin yuvaniza huzur getirsin insAllahInsallah canım benim ilk gebelik dahahayırlısıyla gelsin Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Amin cnm Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin sana ve isteyen herkeseYaa öyle tabikiAllah'ım herşeyin hayırlısını versin
Amin hayırlısıyla insAllah cnmBana bir kız sana da bir oğlan nasip eylesin rabbim inşallah![]()