Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 6 gün var sabah laboquick kaset test yaptım ip gibi incecik çizgi var gibi gelmişti ilk 5 dk ama yanılsamadir dedim net değildi bı saat sonra içini açtığımda böyleydi sizce kuruma çizgisi mi
Çizgi varr ilk beş dk da çıktıysa laboquick beta 20de tespit yapıyor diye biliyorum kağıdı varsa içinde bakabilirsin ben olsam kan vermeye koşardım 😍

Benim negatif testlerimde hiç kuruma çizgisi çıkmıyor regl olana kadar umut var bence ya erken gebelikle ya da kasetle bi iki gün sonra tekrar dene canım
İnşallah vardır bu ay canım yarın predictor yapacam bikac gündür belim agriyo kasıklarımda sızı ve iğne batıyı gibi his var umarım boşa çıkmaz

Tüpler dışında her şeye baktık. Bir sorun görünmedi. Eşimin sperm ileri hızı 0 idi yavaş ileri ise 25 idi 3 ay önce. Bu ay testi tekrarladık yüzde 20 hızlı ileri yüzde 40 yavas ileri çıktı. Valla bilmiyorum ki neden olmuyor. Spesifik bir sorun yok galiba. Belki tüpler? Sizin neden neymiş?
Eşiniz destek vb mi kullandı acaba? İleri hız için neler yaptınız?

Yaaa evet o kadar ümitsizdim ki adet söktürücü içmiştim. Sonradan kustum çıkardım ama inşallah Allah'ın izniyle birşey olmaz. Aşı falan vurulfım hatta tedaviye kalmasın diye. İnşallah Allah hayırlısıyla devam etmesini nasip eder hepinize çok teşekkür ederim

Benimde adetime 3 gün kala bu şekilde çıkmıştı canım elinde varsa bir kaç gün dene. Ama çizgi var orada yüksek ihtimalle gebesindir 😍 adetin ilk günü baya netleşiyor ikinci çizgi
Sonradan çıktığı için güvenmiyorum işte 🤕🤕 hayırlı olsun size inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı bir evladınız olur. Bu gün adet olmam gerekli ama bu gün yapmayacağım bekleyeceğim. Yarın yaparım. Çünkü kasıklarım da sancılar da var biraz farklı ağrılar batma tarzında geliyor bı anda gidiyor felan ama. Uzun zamandır istediğim için psikolojik belirti olabliyor Testte ilk 10 dk görmeden kan testinde çıkmadan hamileyim demem 😂😂😂

Ben de elendim 🤦🏼‍♀️ Kahverengi peçeteye gelen akıntım var karnım çatlayacak gibi sökülürüm akşama. Yumurtlamadan sonraki yani çatlamam gününü sayarsak bugün 11. Günüm neden bu kadar erken başladı adet anlamadım 14 günden kısa sürüyor mu kızlar?

Merhabalar, dün adet günümdü test yaptım gün içerisinde negatif çıktı. Hala adet olmadım ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor. Gebelik testini illaki sabah ilk idrarla yapınca mı doğru sonuç veriyor? Ben dünkü testi ilk idrarla yapmamıştım bir de negatif çıkıp sonradan pozitife dönen var mı acaba?

Back