Kızlar ben bugün doktora gittim. Regl 2. günü gitmiş oldum. Zeynep Kamil'e gittim. Çok memnun kaldım. Hormon tahlilim yarın çıkacak ama ultrasyonda doktor baktı. Sağda 4-5 solda 5-6 folikül var dedi. Bende önceki kadın çatlatma iğnesi yapacaktı ilaç ile sol 1 sağ 1 saydılar. Neyse dedim herhalde pko diyecek bana neden bu kadar saydı ki... Sonra gelin size anlatacaklarım var dedi doktor. Baya ilgili bir şekilde neler yapılır diye anlattı. Sonra dedim pko mu var hiç kimse bu kadar folikül var demedi dedim... Yok hayır rezerviniz çok iyi yaşınıza göre normal yumurta sayınız, iltahap veya kist görünmüyor dedi. Neyse Sonra Zeynep kamil 35 yaş üstüne 6 ay 35 yaş altına 1 sene deneme süresi olmadan tedavi başlamıyormuş. Biraz daha deneyin siz dedi
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Ben zaten durumu görmek istediğim için çok memnun kaldım. Yarın tahlillerimde güzel çıkarsa bi süre daha deniyeceğiz. Eşimde yarın muayne olacak bakalım bu ay ki macerada böyle..