Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım ben tüp bebek mevzusunda doktor ile görüştüm acıbademle. Bir kaç ay daha deneyin dedi adam. Eylül ekim işte bilmiyorum yani olur diye bekliyoruz bir umut. Ama yıl bitmeden artık korkularımı bir kenara atıp bu işe benimde girmem lazım. Bu ay ovulasyon değişik bi uygulama ile de takip ettim. İlk defa da tam pik yakaladım. Güya değerlendirdik ama eşimde sperm hareketliliği iyi ama sayısı çok az olduğu için umudum çok yok. Ne biliim.. Allah yardımcımız olsun. Senin Dr hangi hastanede? Olursa nerede yaptıracaksın tüp bebeği?

Kızlar merhaba anlatacaklarım size saçma gelebilir ben de saçmalıyo olabilirim ama lütfen yargılamadan yorum yapın olur mu
Benim eşim azosperm onu en başında belirteyim
Ben 16 temmuzda lekelenmeyle ve feci sol kasık ağrısıyla başlayan sonra adete dönen ama her zamankinden bir tık daha az olan adetimi oldum 23ünde bitti. 28inde doktora gittim herhangi bir sorunum yokmuş
Somra 1 ağustosta ben tekrar lekeyle başlayan bir adet gördüm ama çok az kanamam oldu günlük ped kullandım 6 gün sürdü (normalde 8-9 gün sürer) ve bitti yani arada 8 gün temiz kalmışım
16 ağustos akşamı yani temizlendikten 10 gün sonra akıntımın içinde çizgi şeklinde kan gördüm bu böyle 2 gün sürdü üçüncü gün kahverengi rengi geldi bitti karnım sırtım belim çok ağrıdı ben o günden beridir ds kafamı uykudan kaldıramıyorum normalde de uykuyu severim ama bu kadar da değil yani gözümü açık tutamıyorum resmen 2 gündür aşırı meme ucu hassasiyetim var bu sabah dudağımda uçuk çıktı ve ateşim 36-36,5 arası seyrediyor normalde 35,5 benim ateşim biliyorum
Sizce bir mucize olmuş olabilir mi

Hormonlarınıza baktırın en kısa surede

Neden olmasın direk kan versene

Neden olmasın direk kan versene
Ya cahil bi insan değilim yumurtlama nedir yerleşme nedir hepsini biliyorum 15 aydır bunları araştırarak geçirdim zaten ama şimdi bakıyorum olsa bile ne zaman yumurtlama olmuştur ne zaman yerleşmiştir kestiremiyorum erken midir değil midir kan vermek için bilmiyorum

Merhabaa
Bat 22 ağustos
Yaş 25
Deneme süresi 1 ay
Sonuç

Bişey fark ettim yani belki biliyorsunuzdur ama şöyle ki bu uygulama takvimlerde yumurtlama gösteriyor ya aslında o çatlamanın olduğu günü gösteriyor zannımca çünkü ikidir çatlama günüme denk geliyor gösterdiği yumurtlama.

Birde tam doğum günümde yani dün çatlama gerçekleşti ağrısından da anladım ilişki sırasında bile kasıklarımda feci ağrı oldu.
Rabbim inşallah doğum günümde bana dünyanın en anlamlı hediyesini bahşetmiştir..

Maalaef canım daha çıkmadı e nabizdan kontrol ettim yuklenmemis yarın ogrenebilirim anca
Canım inşallah hamişsindir Gittiğin hastanenin isminden laboratuvar sonuçlarını görebilirsin, google a x hastanesi laboratuvar sonucu yazıp arat direk bulursun, benim hastanemde Tc kimlik ve doğum tarihi ile giriş yapılıyor

Yaaa öyle mi Bende yarın adet olacağım. Bir test yapayım dedim normal kaset test ilk 10 dk çıkmadı bıraktım gittim aradan ne kadar geçti bilmiyorum bı kaç saat sonra baktım ikinci çizgi çıkmış. Sonra dedim geçersiz dir bu sonuç. Bu mesajı okuyunca merak ettim gittim şu damlattim ama çizgi duruyor olabilir mi ki ? Aşağıdaki şu damlattiktan sonra

Eklentiler

• IMG20210824021711.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 60
Canım benim ya vallahi üzüldüm. Görümce de görmeyim ömrümce bendeki de seninkinden eksik kalır yanı yok. Rabbim muhtaç etmesin kimseye inşallah şifanı bulursun
Insallah canm günde sadece 3 saat bulantim yok gece 3 sabah 6 arası iste oda uyuya kalıyorum ondan snra hiç kesilmiyor kocaman kv kp şaşırdı kaldi başımda nasıl geçecekmiş bu diye dun gece oturdum ağladım bulanti kusma basagrisi ayaklarımda can yok diye adamda ağlıyor hergunde hastaneye gitmek istemiyorum ınsallah en kısa sürede gecer

Kızlar bat 27 Ağustos. Ovülasyon testi ile takip etmiştim. Bu sabah test yaptım yok negatif. Yumurtlamadan sonraki 11. Gün. Olsa silik de olsa çıkardı değil mi? Adet belirtilerimi yaşıyorum zaten

Benimde adetime 3 gün kala bu şekilde çıkmıştı canım elinde varsa bir kaç gün dene. Ama çizgi var orada yüksek ihtimalle gebesindir adetin ilk günü baya netleşiyor ikinci çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…