- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz çünkü okuduğum kadarıyla bi gün önce çıkmayıp bi gün sonra çıkan çok varKızlar bat 27 Ağustos. Ovülasyon testi ile takip etmiştim. Bu sabah test yaptım yok negatif. Yumurtlamadan sonraki 11. Gün. Olsa silik de olsa çıkardı değil mi? Adet belirtilerimi yaşıyorum zaten
Allah allaahh çatlama üzerinden kaç gün geçmişti kuzu dünkü test kuruma çizgisi değildi ama bozuktu demekki dağıldı çizgiSelamlar yeniden
vallahi anlık yapıp attım bu tertemiz bir test bat yarın
bu da değişirse bir kaç saate atarım
Artık yarın netleşir durum![]()
Yarın da deneyeceğim kuzuuu desteğin için çok sağ olBelli olmaz çünkü okuduğum kadarıyla bi gün önce çıkmayıp bi gün sonra çıkan çok varyarın ya da öbür gün tekrar deneyin bence
Bana yazdığını sandımBelli olmaz çünkü okuduğum kadarıyla bi gün önce çıkmayıp bi gün sonra çıkan çok varyarın ya da öbür gün tekrar deneyin bence
Yok kuzucum öğrenemedim baya uğraştım da yine e nabiza yönlendirdi. Bugün ogrenirim inşallahCanım inşallah hamişsindirGittiğin hastanenin isminden laboratuvar sonuçlarını görebilirsin, google a x hastanesi laboratuvar sonucu yazıp arat direk bulursun, benim hastanemde Tc kimlik ve doğum tarihi ile giriş yapılıyor
Dünkü kuruma değildi ona eminim test bozuk olabilir vs, ya da çok çok yeni olabilir tabi bebiiiş varsaAllah allaahh çatlama üzerinden kaç gün geçmişti kuzu dünkü test kuruma çizgisi değildi ama bozuktu demekki dağıldı çizgiBakalım ilerleyen saatlerde ne olucak
![]()
Çok sevindim sizi hatırlıyorum hayırlısıyla gelsin
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin insAllahÇok sevindim sizi hatırlıyorum hayırlısıyla gelsin![]()
ya evettt ben de onu dicektim geç döllenme olmuş olabilir belki yumurta sandığından geç çatlamıştır kalan spermlerden falan. Hadi bakalım yarın regl gelmezse bi tık daha umutlanırızDünkü kuruma değildi ona eminim test bozuk olabilir vs, ya da çok çok yeni olabilir tabi bebiiiş varsaÇatlamada emin olmamakla beraber bugün 12. Gün olacak
![]()
yaptırdığınız yeri telefonla arayıp sorunYok kuzucum öğrenemedim baya uğraştım da yine e nabiza yönlendirdi. Bugün ogrenirim inşallah![]()
Kuzum acibademi de dusundum , cem ficicioglu var orada kozyataginda. Ama ben selcuk selcuk diye bir doktor buldumValla canım ben tüp bebek mevzusunda doktor ile görüştüm acıbademle. Bir kaç ay daha deneyin dedi adam. Eylül ekim işte bilmiyorum yani olur diye bekliyoruz bir umut. Ama yıl bitmeden artık korkularımı bir kenara atıp bu işe benimde girmem lazım. Bu ay ovulasyon değişik bi uygulama ile de takip ettim. İlk defa da tam pik yakaladım. Güya değerlendirdik ama eşimde sperm hareketliliği iyi ama sayısı çok az olduğu için umudum çok yok. Ne biliim.. Allah yardımcımız olsun. Senin Dr hangi hastanede? Olursa nerede yaptıracaksın tüp bebeği?
ya evettt ben de onu dicektim geç döllenme olmuş olabilir belki yumurta sandığından geç çatlamıştır kalan spermlerden falan. Hadi bakalım yarın regl gelmezse bi tık daha umutlanırız![]()
gerçektenmi sizin için çok sevindim inşallah vardır bebişKızlar ben bu ay hayit tohumu içtim sabah akşam bir bardak tahmini yumurtlama zamanı biraktim yumurtlama günlerinde meryem ana otunu suya koydum ben ve eşim şabak akşam birer bardak içtik ve adetimin üstünden birgün geçti bir tane kaset test yaptım yaptığım gibi köyü p3mbe ikinci çizgi belirdi
ay hadi inşallah. merakla güzel haberlerini bekliyorum canımYok kuzucum öğrenemedim baya uğraştım da yine e nabiza yönlendirdi. Bugün ogrenirim inşallah![]()
gerçektenmi sizin için çok sevindim inşallah vardır bebiş