- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.561
Neden bu ay bu kadar stres yaptıysam? ![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Benim bu ay bir tuhaf başlayan reglim bitmedi daha. Bat 19 idi, ama 17 sinde başladı. Başım çok ağrıdı diye 2 defa ağrı kesici içtim. Kesilirken kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ki bu iyi bir şey.
Ama resmen dengem bozuldu. İkinci çocuğu planlıyorum sözde acemi acemi gebelik belirtisi dinleyip kendimi strese soktum. Erken gebelik testi bile yaptım. Güvenim sıfır o testlere artık![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Gelecek ay psikolojik olarak daha rahat olacağım. Bu ne ya aaa! Kendi kendime bilendim iyi mi?
Hatta belki bu ayı paslayıp Eylül'de deneyeyim diyorum..
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Benim bu ay bir tuhaf başlayan reglim bitmedi daha. Bat 19 idi, ama 17 sinde başladı. Başım çok ağrıdı diye 2 defa ağrı kesici içtim. Kesilirken kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ki bu iyi bir şey.
Ama resmen dengem bozuldu. İkinci çocuğu planlıyorum sözde acemi acemi gebelik belirtisi dinleyip kendimi strese soktum. Erken gebelik testi bile yaptım. Güvenim sıfır o testlere artık
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Gelecek ay psikolojik olarak daha rahat olacağım. Bu ne ya aaa! Kendi kendime bilendim iyi mi?
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Hatta belki bu ayı paslayıp Eylül'de deneyeyim diyorum..