Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden bu ay bu kadar stres yaptıysam? :işsiz:

Benim bu ay bir tuhaf başlayan reglim bitmedi daha. Bat 19 idi, ama 17 sinde başladı. Başım çok ağrıdı diye 2 defa ağrı kesici içtim. Kesilirken kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ki bu iyi bir şey.
Ama resmen dengem bozuldu. İkinci çocuğu planlıyorum sözde acemi acemi gebelik belirtisi dinleyip kendimi strese soktum. Erken gebelik testi bile yaptım. Güvenim sıfır o testlere artık :KK47:
Gelecek ay psikolojik olarak daha rahat olacağım. Bu ne ya aaa! Kendi kendime bilendim iyi mi? :KK70:

Hatta belki bu ayı paslayıp Eylül'de deneyeyim diyorum..

Neden bu ay bu kadar stres yaptıysam? :işsiz:

Benim bu ay bir tuhaf başlayan reglim bitmedi daha. Bat 19 idi, ama 17 sinde başladı. Başım çok ağrıdı diye 2 defa ağrı kesici içtim. Kesilirken kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ki bu iyi bir şey.
Ama resmen dengem bozuldu. İkinci çocuğu planlıyorum sözde acemi acemi gebelik belirtisi dinleyip kendimi strese soktum. Erken gebelik testi bile yaptım. Güvenim sıfır o testlere artık :KK47:
Gelecek ay psikolojik olarak daha rahat olacağım. Bu ne ya aaa! Kendi kendime bilendim iyi mi? :KK70:

Hatta belki bu ayı paslayıp Eylül'de deneyeyim diyorum..
Ne mutlu size ki bir çocuğunuz var, akışına bırakın 🙏🏻 Gönlünüzce olsun 🥰

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Benim sat 15 Temmuz.
Betam 2 ye katlandı keseyi de gördük çok şükür.
Çarşamba kontrolüm var belki yolk sac ya da bebek gözükür.
Siz de ne gibi belirtiler var.?
Belirtileriniz ne zaman başladı.?
Benim sadece kasık ağrım oluyor arada onun dışında belirti yok. Göğüslerim de hassasiyet sızı vs yok. Normal midir sizde ??

Ne mutlu size ki bir çocuğunuz var, akışına bırakın 🙏🏻 Gönlünüzce olsun 🥰

Çok şükür
Ben de ondan diyorum ya acemi gibi her ağrıyı her hissi gebelik gibi dinlemek de ne? Her çocuk ayrı bir heyecan demek ki. Hoppa
Oğluma da aman olursa olur moduna girince hamile kalmıştım. Hatta regl 2 gün geçince test yapmıştım..
Hayırlısı olsun inşallah

Sabah yapacağım 👌🏻 Sen nasılsın? Bata kaç kaldı??
Canım ben bilmiyorumki kaç kaldı nerden sayıcam 😂 Ebru Ceylan’a sormuştum yumurtlamadan 17 gün sonra test demişti ama onun sayfasında gördüğüm kadarıyla 12. 13. Günde çıkmış çoğunun. Daha benim 7 gün oldu yumurtlayalı bu ay tam bi karmaşa 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• EA86827D-5E42-4861-80F9-1EF123B39D19.jpeg
    EA86827D-5E42-4861-80F9-1EF123B39D19.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 49
Canım ben bilmiyorumki kaç kaldı nerden sayıcam 😂 Ebru Ceylan’a sormuştum yumurtlamadan 17 gün sonra test demişti ama onun sayfasında gördüğüm kadarıyla 12. 13. Günde çıkmış çoğunun. Daha benim 7 gün oldu yumurtlayalı bu ay tam bi karmaşa 🤷🏻‍♀️
Harika yumurtalar 🥰🥰
Henüz erken batı bilmiyor musun?

Canım bende e nabız kontrol ediyorum hep yaa. Ama öğleden sonra ararız demişti doktor onlar görmeden sisteme dusmuyormus zaten
Sonuc çıkıyor e nabiza geç düşüyor bence ben de geçen ay gidip sordum söyledi 2 saat sonra ama e nabiza 2 3 gün sonra dustu

Back