Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni aya yeni umutlarr o zaman Bu arada hormonlarına yarın baktırabilirsin 2. Gün yani. Ben 2. Gün baktırmıştım, 2 veya 3 diyorlar zaten
Evet evet öyle yapacağım…Rahatladım resmen… Regl olmadığımda daha çok üzüldüm Bir ay ara vermeyi düşünüyorum zihin dinlendirme perhizi yapacağım

Bende 6 hafta bitmek üzere hiç o tarz belirti görmedim bi de yoğun sitres altında çalışıyorum belki düşünmeye vakit kalmıyordur
Ben çalışıyor olsam yapamazdım canm eminim buna ayaklarımda dahi can yokmuş gibi yürüyemiyorum serum falan yapılıyor 2 güne ınsallah 3.ayda gecer

Bat 30 ağustos. Yaş 28 . 1.5 yıldır bekliyorum Ben de bekleyimm

Bat 30 ağustos yaş 28 1 buçuk yıldır istiyoruz

Selamlar nasılsın?
teşekkür ederim ama bu test epey zaman geçince koyu oldu o yüzden çok umutlu değilim
İyiyim çok şükür bata 7 gün var ne olacak bilmiyorum güzel bir doktor için adetin 2. Gününe randevu aldım şimdiden bakalım hayırlısı olsun inşallah inşallah doğrudur çok isterim doğru olmasını

Canım benim de baş dönmesi ani kalkınca filan, bir de kasık ağrım var. Ara ara batma var. Ben keseyi cuma göreceğim inşallah.

Bende bugun olmam lazimdi olmadim yarin bilemedin aksamina bekliyorum reglimi . 2 aydir takip etmiyorum random takiliyoruz. Yani takip etsem de etmesem de ise yaramiyor yoruldum artik . Boyle daha cok stres oluyorum .Bi doktor buldum tup bebek surecine ekim gibi giricem sanirim ama once kendimi bi alistirmam lazim arastirmalarima gore iyi bi doktor bakalim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…