Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim de aklımı tam burası çeliyor orijinali baya pembe silik ama belirgin sadece hemen çıkmaması soru işareti bir diğer soru işareti de ben gece tuvalete kalktım sabah da bunu yaptım 😁 hemen hayalet çizgi yoktu ben de bıraktım şimdi de böyle görünce hemen size attım.🥰
bu testlerin üzerinde pozitif sonucu saklamanız için sonradan değişmez yazıyor ama bence kesin pozitif bu test

Selam kızlar daha önce erken gebelik testi yapmıştım ama certain marka kaset test hiç denemedim, reglime iki gün var. Sabah bu testi yaptım ama sonuç görmemiştim ve bıraktım az önce gidip bakınca bu durumu fark ettim daha önceden başına gelen var mı? Bu erken gebelik değil ve ben ilaç vb kullanmıyorum görüşleriniz nedir adet günümü bekleyeceğim tabi
Başka markada aynı buşekikde belirgin pembe sonradan çiGi çıktı ama gebelik yoktu. Testin üzerinden yazan (genelde 10 dk) süreden sonrasını dikkate almayın kuruma çizgisi oluyor

bu testlerin üzerinde pozitif sonucu saklamanız için sonradan değişmez yazıyor ama bence kesin pozitif bu test
O ne demek tam anlamadım açıkçası ☺️
hemüz regle 2 gün var önceden hiç kaset test yapmadım ben, yakından bakıldığında epey belirgin aslında ovülasyon yaptığım için kuruma çizgisi ne demek biliyorum kuruma çizgisi değil eminim ama sonuç hemen çıkmadığı için de gebelik şüphem oluşmadı kısmet 🙏🏻
erken gebelik silik çizgi ya da hayalet olsa sanırım şüphe etmezdim önceden çok siliğini yaşadım 😁
Artık son 2 gün en iyi ihtimal çarşamba lan veririm 🥰 ilginiz için teşekkürler

O ne demek tam anlamadım açıkçası ☺️
hemüz regle 2 gün var önceden hiç kaset test yapmadım ben, yakından bakıldığında epey belirgin aslında ovülasyon yaptığım için kuruma çizgisi ne demek biliyorum kuruma çizgisi değil eminim ama sonuç hemen çıkmadığı için de gebelik şüphem oluşmadı kısmet 🙏🏻
erken gebelik silik çizgi ya da hayalet olsa sanırım şüphe etmezdim önceden çok siliğini yaşadım 😁
Artık son 2 gün en iyi ihtimal çarşamba lan veririm 🥰 ilginiz için teşekkürler
Rica ederim. Şöyle ki bu testleri ileride saklamamız için sonucunun değişmediğini yazıyorlar prospektüsünde hiç okudunuz mu bence sonucunuz değişmez süresi geçtiği için silinmez yada çizgi belirmez bunu söylemek istedim tabi en doğru sonuç bat gününüzde ortaya çıkacaktır.

Z zahrada içini de açtım😁 eğer gebelik yoksa kaderimin bir oyunu olur artık bu 🤨😁

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 79
  • image.jpg
    image.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 77
Bu vakit alan birşey değil ki, mesela benim randevum her pazartesi 11.30'da, maximum 15 dakikanı alır. Ancak öğle arana göre ayarlarsın yada iş çıkış saatine göre
Öğle molası mı o da ne :) hiç molam yok diyebilirim bazen yemek yemeye bile vaktim olmuyor gebelik planlıyorum çok ta istiyorum ama nasıl izin alıp doktora gideceğim hiç bilmiyorum. :/

Rica ederim. Şöyle ki bu testleri ileride saklamamız için sonucunun değişmediğini yazıyorlar prospektüsünde hiç okudunuz mu bence sonucunuz değişmez süresi geçtiği için silinmez yada çizgi belirmez bunu söylemek istedim tabi en doğru sonuç bat gününüzde ortaya çıkacaktır.
Çok tatlısınız teşekkürler 🥰
Bana ovülasyonla dökme testler içinde geldi ondan okuma parçası yoktu.
genelde netten takip ettim iki aydır ovülasyon yapınca biraz aşinayım ama bunu bilmiyordum sağ olun Bilgi için ☺️

Back