- Konu Sahibi mavili_yeshll
Ondan dolayı silik canım devam et yapmaya koyulasiyorAslında düzenlidir ama iki ay önce kimyasal geçirdim o bozdu tüm düzenimi bu ay regl 8 gün sürdü ondan önce kimyasalı atarken 10 gün sürmüştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan dolayı silik canım devam et yapmaya koyulasiyorAslında düzenlidir ama iki ay önce kimyasal geçirdim o bozdu tüm düzenimi bu ay regl 8 gün sürdü ondan önce kimyasalı atarken 10 gün sürmüştü
Çok teşekkür ederim canım gebe kaldığım ay direk ovulasyon testinin 2.günü pik yaptığı için bunu böyle görünce şaşırdım açıkcası meraklandım o yüzdenOndan dolayı silik canım devam et yapmaya koyulasiyor
Çok teşekkür ederim iyiyim bende geçen ay biraz kafa dağıttım uğraşmadım pek.. Bu ay da ovulasyon ile tekrar deneyim dedim onlarla uğraşıyorum hep aynı evdeyim bende
aminBizde istemiyoruz aile planlaması yani olmadığından değil Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ay evet çok haklısın bende evde durmaktan bunalıyorum bazen ve gerçekten sıcakkk Ay bilmiyorum valla bende işte boşluktan deniyorum yaaa onu da Sen neden yapmıyorsun bu ay?Evden soğudum yazın da hiç evde kalmak tabiatımda yoktu az kaldı evi terk edip fındık bahçelerinde sallanmama benim yok da aileme yardıma gidiyorum çekilmiyor bu ev çekilmiyor. Sıcaktan dışarı çıkamıyorum nefes alınmıyor nemden burada. Dene dene dur testlerde eğlence oluyor bazen insana ama ben onlardan da sıkıldım
Hemen çıktıysa var benceeSelam kızlar topikte kayıtlı değilim ama sizlere bir sorum olucak hepinize merhaba ben 8 aydır gebelik planlaması yapan birisiyim geçen aydan önceki ay kimyasal gebelik geçirdim ve geçen ay dinlendim bu ay da çalışmalara başladım ovulasyon testi yapıyorum fakat t çizgisi yok gibi çıkıyor sizlerde bu durumla karşılaşmışmıydınız reglin 12.günü bugün bu arada
Canımm ovulasyon testi buHemen çıktıysa var bencee
Ayy çok pardon o test yaptığım erken gebelik testlerine benziyor. Hadi hayirli olsun o zaman. Ağustosta hcg testine bencee var yazmak dileğiyleCanımm ovulasyon testi bu
Sana da oyun lazımYok mu ya bugün çizgili test atacak? Var mı yok mu kontrol edelim.
Ayyy çok sağol kuzum bunu yazınca bile pozitif yüklendim çok teşekkürlerAyy çok pardon o test yaptığım erken gebelik testlerine benziyor. Hadi hayirli olsun o zaman. Ağustosta hcg testine bencee var yazmak dileğiyle
Ay evet çok haklısın bende evde durmaktan bunalıyorum bazen ve gerçekten sıcakkk Ay bilmiyorum valla bende işte boşluktan deniyorum yaaa onu da Sen neden yapmıyorsun bu ay?
Daha önceden 59du ilaç kullandım. Kullandığım ay gebe kaldım ama düşük oldu. Geçenlerde baktırdım 37 olması lazım bu sefer doktora görüneceğim yine ilaç verir mi bilmiyorumEvet bende öyle biliyorm ama doktorların emar çekmeden ilaç başlaması iyi değilmiş benimkisi biraz aşılama hazırlama amaçlı verdi ama ben ilaca karşıyım bana yan etkileri biraz fazla oldu birde şu gerçek var ailede baba da iyi huylu tümör hastalığı var ben biraz bu açıdan emar çektirip rahatlamak istiyorm. Emar da birşey yoksa ilaç gerek yokmuş arada çoğumuz da iner çıkarmış zaten. Bence stres dedikleri şey en büyük etken belki klişe olacak ama ne zaman çok aşırı yüklenirsem kendime yükseliyor bu. Çok aşırı yüksek değil ama gebeliğe engel oluyor işte süt olması bir bebeğim olsaydı bu süt de umrumda olmayacak insin çıksın zaten stres hayatımızda hep onu kontrol edemeyiz herzman ki.
Siz ilaç kullandınız mı hiç?
Bu ay testlerimde kuruma çizgisi bile çıkmadj. Epey sıkıcı yahu. Şu topiklerde en sevdiğim girdiler test fotoğrafları yakaladığımı bir dakika inceleyip yorumluyorum heheheSana da oyun lazım
Yok mu ya bugün çizgili test atacak? Var mı yok mu kontrol edelim.
Hobi edin kendine çok sıkılmamaya çalış. Uyumadığın zamanlarda gökyüzünü izle bana hep iyi gelmiştirProlaktin yüksek çıktı ilaç alıyorum bu sebeple aşılamam geri kaldı. Doktorda korun dedi bende yumrtlama günlerini boş geçmiş olacağım bugün 13.günüm 16.güne kadar birşey yapmayacağım olacağından değilde işte. Prolaktin çok değişken birşey evde kalmak bu sebeble iyi olmuyor iş yok yapmaya birşeyler buluyorum oda bir yere kadar. Sırf aşılama yüzünden işe giremedim izin almak filan zor olur diye. İlaç da çok uyutuyor tek yaptığım şey uyumak günlük dozumu bile aşıyorum.
Olmazz. Hafiften bir çizgimtrak bir şey olması gerekiyor. Önce bebeği yap, sonra at hemen testini. Bekliyorum.Ben tek atsam olur mu varya testim olsa yapar atardım kontrol et sıkılma diye
Buralar 20 güne karışır bekle anacımBu ay testlerimde kuruma çizgisi bile çıkmadj. Epey sıkıcı yahu. Şu topiklerde en sevdiğim girdiler test fotoğrafları yakaladığımı bir dakika inceleyip yorumluyorum hehehe
Daha önceden 59du ilaç kullandım. Kullandığım ay gebe kaldım ama düşük oldu. Geçenlerde baktırdım 37 olması lazım bu sefer doktora görüneceğim yine ilaç verir mi bilmiyorum
Olmazz. Hafiften bir çizgimtrak bir şey olması gerekiyor. Önce bebeği yap, sonra at hemen testini. Bekliyorum.