Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu sürekli oynuyor demek ki diye düşünmeye başladım. Bende sebebsiz infertilite tanısı kondu. Belki bu sürekli inip çıkıyor belkide Bilinmez 🤷aç verdim 41 çıktı tok verdim 3 gün sonra 28 böyleyse kafasına göre takılan hormonun naptığı bilinmez. Ben şimdi kullanıyorum da çok ağır geliyor ilaç bana uyku uyku. Görünmen iyi olur sonuçta bu gebeliğe engel bir durum olablyr. Merak ettiğim peki gögüsler ne durumda acıma ağrı var mı süt filan sizde bu yüksek iken? Yumurtlma zamanı filan? Benim en çok şikayetim acıma hassasiyetti son zamanlarda.
Yok göğüslerde bir şikayetim yok. Bir doktorum öncesinde göğüs uçlarınla vs oynama demişti oda yükseltiyor. Bugün göründüm başka testler de istedi

Kızlar freely marka test bulabildim ilk kez duyuyorum güvenemedim sizce varmı bişey

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    197,8 KB · Görüntüleme: 80
  • image.jpg
    image.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 83
Ben de korunmayacağım canım gerçekten olmuyor :) he bu ay ovulasyon takibi yapmam. Bu da zaten korunmak demek. Ovulasyonla tutmayan, ayda rastgele 4-5 seks ile nasil tutsun :)
Valla napalim olursa olur olmazsa alışığız aşılarımı tamam lim ilerde tedavi olursam sıkıntı yaratmasın bitsin gitsin bu süre zarfında canim

Bi arkadaşta bununla öğrenmişti. Bende net görüyorum =) kuruma çizgisi değilse gerçekten kan vermelisin =)
İlk daha yalan bile olsa 2. Çizgiyi gördüm ve napacağımı bilmiyorum gerçekten şoktayım 😵 testi sabahta tekrarlamak istiyorum yine çift olursa birkaç gün sonra kan vericem inşallah🥰

X